Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Teda ženský vy toho nakecáte člověk tady není dva dny a už je tu o 15stránek víc
![]()
tweetydee píše:
Tak holky, dávám sem slíbené foto. takhle se jí moc líbilo spinkat. Na bříško jí nechci pouštět, přece jen něco váží, takže když jsem ležela na boku omotaná kojícim polštářem, tak toho hned zneužila.
To je bomba ! No samo že toho musela využít když tam má panička tolik prostoru k ležení ![]()
Ivoka 8?
počítám dobře že je jich 8
téda to čučím
Ale taky bych jich chtěla mít jednou tolik ![]()
Koupání: koupu jednou dvakrát do roka.I tak mě nějakou dobu proklíná ![]()
Jídlo: jí konzervy,kapsičky,granule,kuřecí maso syrové,a někdy mi slíže z chleba sýr,nebo ukradne salám
Ale teď má holka se vším smůlu,protože má dietu a musí JEN speciální granule z veteriny ![]()
A granule co jí upadnou z pusy tak taky nedojídá,jen když panička zapomene jí dát nové,tak už vyzbírá i ty drobky
![]()
Luci haha čepička dobrá taky jsem dělala pokusy z čepičkou od panenky,ale už trochu starou čepicou ![]()
Jo a ženy nevíte jaké stelivo se dá splachovat do WC?
Mona-ja viiim. Cast best oko plus.(drevene granulky,takze se neusazuji)
Mona
pekna fotka
ty Kocky stejne umeji udelat takovy xichtiky ![]()
Tak jsem neska zapoměla,že pokud chystám dceři k snídani rohlík s šunkou,musím snídani hlídat,tak holt dcera měla jenom rohlík,a kocourek se napapkal ![]()
Luci,
tak válení se po sešitech a knihách moc dobře znám ![]()
Když jsem se učila v červnu na zkoušky, tak jsem měla kocoury všude… když už mi nemohl vlézt na sešit,tak aspon ležel na mých kolenou (hodila jsem si nohy na konferák). A nedejbože, bych je chtěla odsunout
Škoda, že v práci nemám foto ![]()
To se mnou naše kočka asi měla naučený celý státnice
A taky ráda lehá na klávesnici, asi mi tím chce naznačit, ať už od toho počítače vypadnu a jdu dělat něco užitečnějšího…třeba madam nakrájet kuřecí srdíčka nebo se s ní projít na zahradu.
Dolphi,
tak na „učení“ je expert právě peršánek Samík… učil se se mnou celé 4 roky, i na absolutorium a ted stále i angličtinu ![]()
Letos mě čekají státnice a psaní bakalářky, takže očekávám od něj zase podporu a „pomoc“ s učením… nejlepší je přetahovaná o prupisku… dá si na ni packu a nechce mi ji dát
pokud ji neshodí rovnou na zem, že jo.. pusina moje ![]()
Kaculi-tak my na tu vystavu asi nepojdem
.Manzelovi se moc nechce dve hodky tam a dve zpet s trimesicnim miminem.Ze pry,kdyby mel aspon rok…No tak nic,no..
Ale kdybys mela fotky,tak je uvitam ![]()
Any píše:
Kaculi-tak my na tu vystavu asi nepojdem.Manzelovi se moc nechce dve hodky tam a dve zpet s trimesicnim miminem.Ze pry,kdyby mel aspon rok…No tak nic,no..
Ale kdybys mela fotky,tak je uvitam
Jé Any, tak to mě mrzí… ale tak není to poslední výstava ![]()
Pokud půjdeme, tak v neděli a foták sebou brát určitě budu… letos je to ojedinělá výstava jen britských kočiček ![]()
A tříměsíční mimiško si pochovám zítra u kamarádky
ahoj holky
tak když se tu bavíte o pokrývkách hlavy
tak takhle mi přišel můj první kocour(v roce odešel a už nepřišel, v dubnu
), všimněte si pavouka na uchu
![]()
viky23 píše:
ahoj holkytak když se tu bavíte o pokrývkách hlavy
![]()
tak takhle mi přišel můj první kocour(v roce odešel a už nepřišel, v dubnu
), všimněte si pavouka na uchu
![]()
Jé Viky, takhle nějak vypadal ten náš Samík, když tajně zdrhnul na půdu a zalezl pod nedodělanou podlahu..... samá vata, izolace a prach s pavučinama
Cestoval tehdy rovnou do vany ![]()
já koupala bílýho když mi došel celej šedej až černej od uhlí
stejně to pryč nešlo, byl z něj briťák
on takhle choví čast:-D jednou se šplouchal na dvoře v blatě, to mám bohužel jen na videu ![]()
viky23 píše:
já koupala bílýho když mi došel celej šedej až černej od uhlí![]()
stejně to pryč nešlo, byl z něj briťák
on takhle choví čast:-D jednou se šplouchal na dvoře v blatě, to mám bohužel jen na videu
Ajééé, uhlí… od skoro tchýně kocour, co chodí ven, je převážně bílý a v létě chodí spávat pod naše auta… takže je mastný, černý a špinavý. Zato v zimě je krásně bíloučký, pokud je sníh.
KačuliKačka píše:Any píše:
Kaculi-tak my na tu vystavu asi nepojdem.Manzelovi se moc nechce dve hodky tam a dve zpet s trimesicnim miminem.Ze pry,kdyby mel aspon rok…No tak nic,no..
Ale kdybys mela fotky,tak je uvitamJé Any, tak to mě mrzí… ale tak není to poslední výstava
A tříměsíční mimiško si pochovám zítra u kamarádky
Pokud půjdeme, tak v neděli a foták sebou brát určitě budu… letos je to ojedinělá výstava jen britských kočiček
No prave,spesl pro britaky…
ja bych to tak rada videla…