Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
5.11.10 12:11

A samozřejně pod peřinou :-D ,tam je mu darebákovi nejlíp.Taky ho kolikrát ani nevidím.Dneska si mlsne,jsem mu koupila ty kuřecí srdíčka jak jste radily :wink: .

• Citovat
  • Upravit
9023
5.11.10 12:13

dada1515, úžasná fotka, váš briťák je krasavec, naši mají taky briťáka černýho, toho jsme jim pořídili mi s manžou.

Nemáš strach, že malýho zalehne? Toho se bojím, až se nám to narodí,že Beruna za nim poleze, aby ho neudusila. Tady u nás se před pár lety stalo, že jednej mamince zalehla v kočárku venku kočka miminko a ono se udusilo. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
5.11.10 12:14

Včera jsem s dcerou dělala úkoly,a tohle na nás vykukovalo,když jsme chtěli uklidit učebnice do tašky :mrgreen: ,on už fakt neví,kam by se nasáčkoval :lol:

• Citovat
  • Upravit
9023
5.11.10 12:16

:nevim: Tak to mám jako strach, ona je Berunka takovej okupovací tipan, je zvyklá, když se já nebo manže díváme na telku, že si nám vleze na prsa a leží a čumí. Váží přeci jen 4,5 kila, je si ce drobnější, ale mimi by zalehnout dokázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.11.10 12:17

Jé můžu se k vám připojit ? kočky máme 3 :-) Tady je jedna z nich :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.11.10 12:19

A tady kocour velký hlídač tady na té fotce byl synovi 1 měsíc a kocour vážil o 2 kila více jak on :D

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.11.10 12:19

Alise,děkuji :oops: ,je pěknej,můj je na něho hrdý jak na syna :lol: ,si vydupal kocoura,já chtěla kočku,ale aby dorovnal počet chlapů v domácnosti :-D ,to bylo než se malej narodil.Teď už strach nemám,že ho zalehne,měla jsem,ale asi týden jsem kočičáka pozorovala,jak se k Matýskovi chová,když si myslí,že ho nevidím,a byl v pohodě,jen si ho očuchal,myslím dokonce,že už na malého nežárlí a má ho rád.A na noc spí Matýsek semnou a číča spí s mojim :lol: ,máme to rozdělené.

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.11.10 12:20
Michaelakkk píše:
A tady kocour velký hlídač tady na té fotce byl synovi 1 měsíc a kocour vážil o 2 kila více jak on :D

Taky hlídač,že :wink: ,krásnej.

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.11.10 12:21

Koukám, že vaše kočičky taky vlezou a chrní úplně všude :D náš kocour se nejraději natahuje na gauči, ale jakmile je tam on nikdo jiný se tam nevejde :D

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.11.10 12:24

A momentální situace je následující : Samuel versus černý kocour(čert) :mrgreen: honí ho po kuchyni a obýváku úplně všude a snaží se prolézat tudy kudy leze on :D dokonce mi vlezl už i pod gauč a nemohl se odtamtud dostat. Když kocoura ukořistí sedne si a přitáhne si ho k sobě za chlupy, ale ten trumbera chlupatej si to nechá všechno líbit :D

• Citovat
  • Upravit
9023
5.11.10 12:24

dada1511, naše Berunka, spí přes noc v obýváku, protože když s náma párkrát spala posteli, tak to byl teror, furt po nás lezla a mňoukala a chtěla se bavit. Ona je totiž dost komunikativní, prostě poˇřád držkuje. To ty briťáci asi moc nedělají, ten našich je teda docela tichej.

A jak s te na tom s váhou?
Naše Berunka má 4,5 kilo
Náš Fredo kocour má teď asi 5,5kilo, dnes ho musíme s manžou zvážit, zdá se mi být obézní :lol:
Naších Matýsek briťák má 5,5 kilo.
Musím sem dát nějaký fotky, taky.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.11.10 12:25

a náš černý kocour(čert) je snem naší bílé kočky s modrýma očima(viky), která je na první fotce :-)

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.11.10 12:27

Kočka má 4kg Černý kocour má 5,6kg
A náš mourek váží 3kg je to mladoch :-)

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.11.10 12:27
alisekR píše: :nevim: Tak to mám jako strach, ona je Berunka takovej okupovací tipan, je zvyklá, když se já nebo manže díváme na telku, že si nám vleze na prsa a leží a čumí. Váží přeci jen 4,5 kila, je si ce drobnější, ale mimi by zalehnout dokázala.

Náš kocour mi spával na krku když byl koťě,jsem ho měla omotaného jako šálu :-D ,pak přibral - jsem se vzbudila,bo se mi zdálo,že se dusím :mrgreen: ,poté spával za mou hlavou,a taky to tam měl rád,ale musel ustopit.Prý kočka lehává tam,kde má člověk nějakou bolest,a asi je to pravda,já když měla po odběru z placenty,tak mi 3 dny chodila lehávat k břichu,a nekecám,fakt ta bolest byla menší.Neboj se,že mimčo zalehne.I když to poznáš sama,jak ho přijme.Já jsem ráda,protože jsme mysleli,že budeme muset dát kocoura pryč,protož zlobil,ale to by jsme obrečeli všichni,a nakonec je to hodňouš :wink: .

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
5.11.10 12:30
dada1511 píše:
Michaelakkk píše:
A tady kocour velký hlídač tady na té fotce byl synovi 1 měsíc a kocour vážil o 2 kila více jak on :D
Taky hlídač,že :wink: ,krásnej.

No ted už ne, ted zdrhá :mrgreen: ale když byl Sam miminko kocour se od něj nehnul :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný