Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.11.10 17:37

Holky tak já čumim co všekočkám dovolíte.Na stul,do postýlky,na linku :lol: .To by hyena šla :lol:
To Hyena má teda horší podmínky.Muže chodit jen po zemi a má svuj pelíšek,svoje misky,svoje škrábadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
4.11.10 18:44

To zas já taky nedovolím do postýlky a ona tam vlastně ani ještě nebyla teda vlastně jednou jak malá nebyla na světě,ale od tý doby ne ona ji tam cítí a nějak si do postýlky netroufne :mrgreen: A z linky už ji taky vyháním ty chlupy co z ní padaj to jsou kvanta :roll: a máme je už všude,tak jich nemusí být ještě víc :wink: .jo a ještě si madam párkrát udělala lóže z přebalováku,ale to jsem ju nejdřív vyfotila a pak hnala svinským krokem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
4.11.10 18:46

jo a pijou vám kočky kakao?? :mrgreen: naší hrozně chutná a taky když jí dám mlíko tak nelízne ani trochu,ale když mám lupínky s mlíkem tak to mi to mlíko klidně vypije celé-to fakt nechápu :nevim: :-D tady foto jak chlompe kakao :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.10 19:12

hihiih to je bomba ty fotky. Tak náš Mio si ještě nedovolí takřka nic. Krom toho chození po stole. Ale to je méně škody, než po dětech, takže je mi to jedno, chlupy zatím nepadají, až budou tak to stejně uklízím a utírám tak často, že to je fuk. NA linku bych ale nerada. A až budou padat chlupy, tak po dobu, co budu dělat dortíky, tak budu zavírat někam asi, nebo odeženu. Ještě, že tak často spí :lol: . Do postýky ho to neláká, ale k synovi do postele na peřinku, to jooo:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
4.11.10 19:46

tak u nas do postylky ani nepachla,pac ten rvouci uzlicek ji dokonale odrazoval :mrgreen: ,ale prebalovak-to bylo neco.V dobe,kdy jsem vse uz pripravila na mimi s nadsenim prebalovak privitala,si myslela,ze ma dalsi odpocivadlo.
A kakao a mleko z lupinku-preeesne tak u nas.Hlavne,kdyz manzel odesel se starsim do skolky a ja jeste nevstala s mimcem,tak uz cinkala lzicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.11.10 21:53

Právě jsem byla svědkem toho, jak Mio vlezl Verče do postýlky :lol: :lol: :lol: :lol: . Takže odvolávám, co jsem řekla:D. Potvůrka. Ale Verunka ta ho miluje, pořád jen číča číča. I když se vzbudí v noci, hned hledá číču. Takže ta byla šťastná:D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
5.11.10 08:00

presne :palec: o vanocich u nas vedou hlavne kartonovy krabice, provazky a papiry, s tim si vystaci na cely vecer. ja tedy planuju, ze kocky nenecham, aby lezly do postylky na prebalovak a tak, ale kdo vi jak to bude potom doopravdy. ale je fakt, ze k nam do postele nesmi, do loznice mame porad zavrene dvere a vedi, ze tam proste ne. nejen kvuli chlupum, ale hlavne kvuli kytkam, oni totiz sezerou na co prijdou a pak je vsude :poblion: takze v ostatnich pokojik muzu mit max kaktusy a aspon k nam do pokoje muzu dat jak kytky se mi libi. zkousela jsem jim davat kocici travu, ale to nezabira, stejne ozerou i vse kolem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10222
5.11.10 10:08

zatim spoleham na to, ze se kocky deti boji. jenze asi si zvyknou predpokladam :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.11.10 10:18

tak u nas dvere od loznice zavrit nesly-kvuli starsimu,abych slysela…
kocici trava u nas nefungovala,ani sachor.Kytky mi nastesti nezrala,ale porad shazovala :twisted: (ale tak s tim se tak nak pocita,ze)
Kdyz jsme mrnouse privezli z porodky,tak se na nej dost znechucene divala,co ze to tu furt rve a zalezla si na tri hodiny do skrine :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
5.11.10 10:42

U nás kočka nemá pelech, prostě si žádnej nevybrala a je tak nějak všude… spí u dětí v postelích, většinou v nohách, ale občas vystrnadí i dítě z postele(viz.foto, tam už se dekuje bo jsem ji probudila foťákem, ale spala si tam rozvalená na ručníku jak princezna) :lol: Do ložnice teď zavíráme, protože tam v noci mňoukala a budila malou.

Jo a poslední tři dny nám blije, zajímavý je, že pouze ráno, zato všechno co pozřela(a to teď hlídám, aby to byly jen granule) - můžou mít kočky ranní nevolnosti? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.11.10 10:46

Ahojky,

píšu z domova a právě se o židli dělím s kocourem Samíkem :lol:
Madam spinká a mrňous snad konečně už taky usne, je dnska nějaký hodně aktivní :lol:
Posílám čerstvou fotku, jak mrňous loví Lotynce ocásek.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.11.10 10:50
doriang píše:
U nás kočka nemá pelech, prostě si žádnej nevybrala a je tak nějak všude… spí u dětí v postelích, většinou v nohách, ale občas vystrnadí i dítě z postele(viz.foto, tam už se dekuje bo jsem ji probudila foťákem, ale spala si tam rozvalená na ručníku jak princezna) :lol: Do ložnice teď zavíráme, protože tam v noci mňoukala a budila malou.Jo a poslední tři dny nám blije, zajímavý je, že pouze ráno, zato všechno co pozřela(a to teď hlídám, aby to byly jen granule) - můžou mít kočky ranní nevolnosti? :think:

Tak ta fotečka nemá chybu :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.11.10 11:55

doriang-dle me jsou to chlupy-rikalas,ze se kocicka lize na zadech misto,tak ma prebytek chlupu.To chce travu,nebo pastu bezopet nebo lzicku jedleho oleje.
A nebo me napada,jestli ti nemohla upit vodu u kvetin,ktere jsi treba hnojila?-ale to by zvracela vickrat.Nema prujem?
To jsou veci,po kterych vzdy patram ja..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9015
5.11.10 12:08

Tak tohle mi hlava nebere, všichni ste kočičí blázni.Tak se k vám hrdě hlásím. V posteli mi spí 5 letá černá Berunka,a po zahradě mi lítá 6 letý kocour Fredo, bílo modře mourovatej krasavec. :srdce: :srdce: :srdce:

Oba jsou nalezenci, Berunku máme od kotěte, Freda máme rok. Naprosto je nezvládáme, oba jsou rozmazlenci prvního řádu. Berunka ven vůbec nechodí, jen a balkon, je to prostě postelák.

Teď čekáme mimi(31tt) a čekáme jak to naše drahá čiči zvládne, je totiž neskutečně řárlící tip.
Takže jestli je tu někdo,kdo řešil podobný problém, budu ráda za každou radu, jak to vzládnout. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
5.11.10 12:09

Donag,to jsme na tom stejně.Ze začátku jsem kocoura hlídala,aby nelozil do ložnice,mám tam postýlku,ale to bych ho chudáka musela umlátit.Je fakt,že malému nic neudělá,a já ho nechci pořád nahánět se smetákem-to jediné na něj platí.Prosím,přikládám foto.Dnes tam vlezl,jen jsem se na vteřinu otočila,jak jsme došly z venku,ale vypadá to že malého spíš hlídá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný