Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
5.11.10 12:32

Tak jsem ho hned běžela zvážit a má 6.6kg,to je dobrý,měl by mít tuším 8.5kg,asi si hlídá linii :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17050
5.11.10 12:32

Váha: včera jsem zrovna vážila kocoura. Má 2,8kg a je mu 5měsíců. Dá se odhadnout, kolik bude mít v dospělosti? Mamina měla něco přes 3kg a tatík byl prý obr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
5.11.10 12:34

Michael,tak jsem se koukla na metřík prcka :-D ,to se nedivím že číča zdrhá :lol:

• Citovat
  • Upravit
9015
5.11.10 12:36

dada1511, já bych jí pryč nedala, to bych nedokázala, je to náš miláček, naštěstí máme velkej barák, takže jí můžeme přesunout. Je to zajímavý, můž manžel pochází z paneláku, doma žádný zvíře nikdy neměli.Žijeme spolu deset let a on he haj utrženej z řetězu. Kocoura Freda přinesl on a rozhodl, že si ho necháme, do toho nám umřel v květnu pejsek, měl nádor a byll moc starej. Za tři dny sme šli na místní zvířecí trh, já si tam chovala černý štěŇátko, manže vytáhl peněženku, pán si za něj řekl 50korun, manže mu dal 100korun. Atak máme doma ještě fenku Dafinu. A to je teprv materiál, je to bígl s jeźevčíkem. totální magor. :potlesk:

Prostě by sme domu natahali kde co, Marta Kubišová by z nás měla radost… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
5.11.10 12:38

Laky,to by tak kolem těch 6kil mohl mít,teď má vlastně polovinu váhy,kočky myslím rostou tak do 8-12měsíců.Ale náš kocou mel pořád 5.6kg,a teď kilo přibral,a to jsou mu 2.5roku.No, ale on může mít těch 8kg.

Příspěvek upraven 05.11.10 v 12:47

• Citovat
  • Upravit
17050
5.11.10 12:40

dada: děkuji, tak to je ideál:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
5.11.10 12:46
dada1511 píše:
Michael,tak jsem se koukla na metřík prcka :-D ,to se nedivím že číča zdrhá :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
dada1511
5.11.10 12:54

Já jsem šla s dcerou včera ze školy,a měla jsem infarkt!Asi 2 km od našeho baráku v úplně jiné ulici vidím našeho kocoura venku.Úplně se mi zastavilo srdce,že zdrhnul,přemýšlela jsem jak se mohl dosta ven,a nakonec kouknu opodál,a venku s kocourem chlap.Normálně měl taky briťáka a venčil ho :-D ,bez vodítka,to je teda odvaha.Nám ten náš skákal z balkonu,za ptákama,ale už ho nepouštíme,bo je to „blbeček“ milovanej,skočit dolů umí,ale nahoru né.Mám strach ho pouštět,že by nám ho někdo neukradl.Já mám děsnou představivost,se moc dívám na zprávy,bojím se,aby ho někdo nesnědl.To jsem tele,že.Navíc tak naposledy skočil za kočkou,co šla kolem,a ta mu chudákovi dala nakládačku.Jsem pro něho letěla,chudák mňoukal než jí zdrhl,a byl tak rád,že mě vidí,že zamnou pak chodil jak ocásek :-) .

• Citovat
  • Upravit
17026
5.11.10 12:55

zdravim nove kockofily :kytka: :mavam:
Kocicky jsou uuuuuzasne a nadherne.

Laky-maminka britka jen tri kg?to je desive malo?jak vypadala?

Moje britule mela lehce pres 5kg(si to udrzovala mezi 5 a 5,2kg)coz je akorat na holcici britku.Kocourci maji az do 8kg(teda najdou se i vetsi kousci)
A nene,kocka „je hotova“ ve trech letech,do te doby se ta postavicka jeste utvari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
5.11.10 12:58

Tak to jsem zvědavá,na jaké postavičce ten náš krasavec skončí,pak budem držet dietu spolu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
dada1511
5.11.10 13:00

Alis,já mít baráček,tak mám taky přistěhovalce :-D ,plánuju,že až budem mít baráček,tak pes určitě taky najde své místečko,a ještě tak dvě kočky :-) .

• Citovat
  • Upravit
17026
5.11.10 13:01
dada1511 píše:
Alis,já mít baráček,tak mám taky přistěhovalce :-D ,plánuju,že až budem mít baráček,tak pes určitě taky najde své místečko,a ještě tak dvě kočky :-) .

moje rec :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
5.11.10 13:04

Noo, právě že moc zdravě nevypadala. A jak jsem psala, byla živená jen na Whiskas granulích + jednou za den kapsička. Což jako kojící tehdy, brrrr. Já si ho vlastně brala a bylo mu 11 týdnů. Brala jsem ho, když se ještě kojil(prý už kočka neměla mlíko, ale věřte tomu). Její manžel by ty dvě zbylá koťátka prý hodil do popelnice 8-o - i kdyby to řekl ze srandy, tohle pro mě sranda není. Tak jsem ho vlastně zachránila za prachy:D. U nás se zabydlel hrozně rychle a myslím, že teď je šťastný a má se dobře:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.11.10 13:05

dado-kdyz se muj rypavy muz posmival Cherrynce,ze je tlusta,tak jsem vzdy namitla,ze je mohutna,protoze britky proste takovou postavu maji.On prej,jestli taky o sobe rikam,ze jsem mohutna :cert: :twisted: ,pak se ji smal,ze ma spek a ja zas na to,ze to je vak,ze to britky maji :twisted: ,tak prej jestli je to klokan :-D a tak furt dokola :lol: /ale mi takove skadleni mame doma z lasky 8-) :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
5.11.10 13:07
Lakynka píše:
Noo, právě že moc zdravě nevypadala. A jak jsem psala, byla živená jen na Whiskas granulích + jednou za den kapsička. Což jako kojící tehdy, brrrr. Já si ho vlastně brala a bylo mu 11 týdnů. Brala jsem ho, když se ještě kojil(prý už kočka neměla mlíko, ale věřte tomu). Její manžel by ty dvě zbylá koťátka prý hodil do popelnice 8-o - i kdyby to řekl ze srandy, tohle pro mě sranda není. Tak jsem ho vlastně zachránila za prachy:D. U nás se zabydlel hrozně rychle a myslím, že teď je šťastný a má se dobře:)

Laky-tak to je des bes :-( :-( .To nebyla chovatelka,nybrz mnozitelka. A ta ty kocicky snad ani rada nemela :-? Chudatko.Jeste,ze kotatko naslo dobrou pecovatelku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný