Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
luon: mě to taky napadlo, ale podle veterinářky to NEMŮŽE být puberta a navíc má ty bílkoviny v moči. ale je určitě pravda, že co veterinář, to jiný názor. Ale jak se mám dozvědět, čím to u kocoura je, že:D. Měla jsem za to, že ty ATB by už měly zabrat ![]()
ahoj holky, doufam, ze vam nebude vadit, ze se vam vetru do diskuse, ale koukam, ze se v kocickach vyznate, potrebovala bych poradit, mame kastrovanou kocicku a mame ji doma v baraku, chodi na kockolit, ale mame stary barak a teprve ho predelavame,jak mame do sklepa schody a jak ty schody konci, tak je tam jen jakoby hlina, prave se tam cica dostane a chodi nam tam kadit, jak ji to mam odnaucit?
lanci: no zkusila bych to, aspoň bys to nemusela sbírat a čůrání by šlo taky do bedýnky…
Ahoj děvčata!
Diskuzi jsem objevila až dnes
, ale přesto, můžu se přidat?
Máme rok a 3 měsíce starého kocourka mainské mývalí kočky. Jmenuje se Richi (děti mu říkají Ričochu, já Ričmonde, manžel kaňůrik.....). Je to náš mazlík, miláček a čertík zároveň. Má přes 6 kg a když ho chytí ty jeho kočičí trapy, tak to všechno lítá. Je pěkně chytrej a ví, čím mě rozpálí do červena. Neustále třeba vylejvá vodu z misky, skáče na linku, po stolech, lumpačí, kde může. Ale stejně pak přijde, pomazlí se, vrní, samozřejmě spí s námi v posteli, no je to zlatíčko
Zkusím najít fotku.
Tak já jdu pomalu dočítat, je toho hodně a pak se asi na pár věcí zeptám, jestli nenajdu odpovědi v dřívějších příspěvcích.
Donaga - jj, díky, je to zlatíčko
Ještě máme jeho mámu, ale tu jsme museli dát ke tchyni, když byla naše dcerka cca rok stará. Kočička (Mína) byla hrozně tvrdohlavá a dělala naschvály a útočila na dcerku. Teda spíš asi vyžadovala pozornost a žárlila. Ale víc, než se dalo snést. Teď je naprosto spokojená.
Agatha: no tedy, ten je krásnýýý…
A holky, už nikdo neporadíte co s těmi močovými cestami? Nikdo nemá zkušenost další?
Ahojky, náhodou jsem teď natrefila na tuhle diskuzi
Ráda se přidám
Mám kočičku Terezku je jí 17let,je to naše babička.
Kočičky máte hezoučký… ![]()
Agatho je nádhernej,úplně muchlovací. Taky bych jednou chtěla takovýho chlupáče ![]()
Agy-kde ja na tebe vsude nenarazim
..naaadhernej kocicacek ![]()
Laky-a ja bych rekla,ze i puberta by v tom mohla byt
,jako tak ruku v ruce jedno s druhym..Jinak mivam ty zvireci zensky,takze se spis vyjadrim k te kastraci.Kocicka od pul roku vys(nejlepe pred prvnim mrouskanim)a kocourek nejdriv v 10m,ale i vys,optimal je pry v roce(a tady jen teoretizuju)
lanciska-taky bych tam dala kocici zachod se stelivem,pod to-nebo na to oblibene predtim pouzivane misto igelit-to jim vadi.
bombdina-tvoje Terezka ma nadherne oci,miluju ty zelene ociska ![]()
Chci se zeptat,nemáte někdo zkušenosti s nenasytnou kočkou? Čím je Tereza starší chce víc a víc žrát. Kdykoliv jde někdo z nád do kuchyně tak tam běží a hrozně mňouká. Když jsem to říkala veterinářovi,tak se smál. Jídlo dostává ráno a večer a přes den má na chroupání sušený. Občas jí hodím nějakou tu její laskominu. Přijde mi to nenormální.
![]()
Any píše:
bombdina-tvoje Terezka ma nadherne oci,miluju ty zelene ociska
v noci jí svítí,jako malá jsem se jí bála ![]()