Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kaculi-prosim,kdy bude ta vystava v Ove?ja jsem teda z jihu,ale snad by se mi podarilo manzela ukecat na vylet
.
Kocky a deti-cizi deti rada nemela,protoze ji honily.Syn si to nedovolil-on se vubec ke zviratum chova moc hezky,tak toho mela rada,i kdyz nekdy nejaky kousanec a skrabanec si vyslouzil.-ALE velmi malo.To nas masakrovala(samozrejme pri hre)daleko vic,s nim,kdyz boxovala,tak mela peclive schovane drapky.To uz muselo byt jooo neco,ze ho tala.A teda milovala,kdyz syn bezel nahaty do vany.To mu vzdy lovila ty bose nohy ![]()
tak jsem se ted dívala na stránky a výstava je už ted o víkendu 6.-7.11.2010 v centru Ostravy
KačuliKačka píše:
A ještě jedna fotečka
Je krásná.Potřebuju spíš ale nějakého zabijáka a ta Vaše fakt vypadá jak strašnej mazel ![]()
Any uplně sem se bála číst dál
co malému lovila když byl nahatej
![]()
Kamča.dalmatinka píše:KačuliKačka píše:
A ještě jedna fotečkaJe krásná.Potřebuju spíš ale nějakého zabijáka a ta Vaše fakt vypadá jak strašnej mazel
Any uplně sem se bála číst dál![]()
co malému lovila když byl nahatej
![]()
Mazel teda je, ale známý (policajt) se jí bál, jak na něj ječela večer u brány
![]()
Pejsci bývají asi víc na hlídání, ta naše je taková bambulka, ale záleží asi i na rodičích a na prostředí, odkud bude štěně.
Ale pak je výborný pes taky "francouzský ovčák - boseron (nevím jak se to přesně píše). Je vhodný k dětem, chrání svou rodinu a páníčky, ale prý na cizí dost ostrý.
A je krásný ![]()
Kaculi-diky,to uz moc casu na premlouvani nemam
.Musim zjistit,jestli nema o vikendu turnaj..Rada bych tam jela,treba se mi podari rovnou promluvit s chovateli z blizsiho okoli nez Plzne..
Ten boseron fakt vypadá jak zabiják ![]()
My jsme měli dříve leonbergra Bellu.Byla užasná ale hovádko.Třeba si splnim svuj další sen a někdy lenrbergra zase pořídím
,ale asi až splatim hypošku,jinak ten by nás sežral:-)
Nojo, holt žádní kapesní pejsánci to nejsou co? ![]()
Původně jsme chtěli pejska z útulku, ale kvůli dětem jsme raději vzali štěně. U mnoha pejsků bylo uvedeno - nevhodní k dětem.
Kačuli,to jsi mě fakt rozesmála,že ti pes sežral skalku z lásky
.Ale jestli je to opravdu tak,tak je to od něj vlastně hezké
.Dík za tip ohledně té výstavy,taky bych jela,uvidím,co na to můj chlap ![]()
Ona Mášenka nejdříve rozhrabala asi 5× netřesky, než teda definitivně chcíply ale zůstala mi tam mini azalka. Tak jsem ji obložila kameny, at se tam nedostane a stejně je, mrcha malá, odhrabala a azalku sežrala. Tak jsem to vzdala, nic už nesázím a slečna si tam udělala hlídací stanoviště. Hlína je tak tvrdá, že tam neporoste snad už ani tráva.
Zvláštní je, že od tchýně skalku nechala být… tož nevím ![]()
No ale plácněte ji, když udělá ty svoje kukadla nevinná…
Je to hééérečka
No tak když ji tobě sežrala z lásky,tak tchýně je jasná
.To ber s nadsázkou,psi poznají charakter
.
No tak když ji tobě sežrala z lásky,tak tchýně je jasná
.To ber s nadsázkou,psi poznají charakter
.
dada1511 píše:
No tak když ji tobě sežrala z lásky,tak tchýně je jasná.To ber s nadsázkou,psi poznají charakter
.
Díky, asi to tak bude
Aspon nemusím řešit že je třeba vyplít plevel, zalívat nebo dosypávat kůru mezi kytky
a raději ji vezmu někam na procházku k řece nebo na louky ![]()