Kočičí diskuse

• Fotoalbum (3327)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
dada1511
3.11.10 12:43

Viky 23 : :lol: :lol: :lol:

…tak přemýšlím, jestli vykastrovat jen kocoury, nebo jen kočku… nebo všechny lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

…ty jsi teda… :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 03.11.10 v 12:44

• Citovat
  • Upravit
dada1511

Viky 23 : :lol: :lol: :lol:

…tak přemýšlím, jestli vykastrovat jen kocoury, nebo jen kočku… nebo všechny lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1173

A jestli někdy budeme mít velký barák, tak ještě bernskýho salašnickýho hafíka, ať to ladí :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 12:44

Tak to až začne pořádně pouštět chlupy, to se manžel asi po.. :lol: , ale ony to kočičky mají vymyšlené, nechají se zamilovat a pak už ty chlupy určitě vadit nebudou:D.
S tím kastrováním.. Veterinář mi říkal, že máme jen polovičního kocoura. Má jedno varlátko v bříšku:(. Tak operace bude náročnější, nemá někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 12:45

Tak naše honza je holka a vždycky se mrouskala skoro celej měsíc :lol: .To jsem mysela že jí zabiju.Celé noi tady řvala mrau mrau vrau prau.Takže taky šla na operaci :lol:

Po mami yokšírákovi taky šlo nějaký káně,ale odehnali jsme ho snad 10cm nad ním :evil: .Asi tady máme nějaký nenažraný ptáky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
3.11.10 12:47

hihi, tak náš si aspoň jednou zaskákal, s velmi dobrým výsledkem, tak ho to snad nebude mrzet…jenže já si to moc beru…že už si nikdy neužije a tak…než se rozhoupu tak se mi milej kocour stratí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 12:48
viky23 píše:
dolphiny píše:
Holky, tak alespoň nějaká fotka naší bábuše Kiky :-)
jééé :potlesk: ta je krásná :potlesk: takovou jsme měli tureckou angoru, ta nám právě umřela na následnky stěhování :cry: :-( :-? měla 13 let, stěhovali jsme se do nového bytu s mamkou a kočkama a ona to nerozchodila, přestala žrát a pit a onemocnily jí ledviny, hrozně zhubla a pak už umřela :cry:

Ta mě děsíš,to sem přehlédla.Asi ani hyeně balit nebudu a malému pořídim jinou kočku(nebo radši né) :-? .

Holky a co kočky a děti?Zkusí u Vás kočky nebo děti??
Hyena nejdřív Matyho zkoušela lovit když sotva lezl a užse role obrátila a občas Matyas Honzu nabagruje takovim obr bagrem :oops: .Musela bych u něj stát nonstop.
Nakonec honza asi bude rád když ho opustíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
3.11.10 12:52

Tak Mio si nechá téměř vše líbit. Ještě nikdy nezaútočil, snad jednou škrábnul. Asi spíš omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 12:52

Viky

.. tak to je naše madam Lotynka, zvaná Babuška neb Barbucha, když zlobí :-D

Skorotchýně má doma 6 koček obyč a jednoho kocoura domácně-venkovního (všichni kastráti)… a na zahradě máme 9 měsíční fenku border-kolie Mášenku ;-)

Co se kastrace týká, peršan je vykastrovaný v roce a čtvrt, Lotynka není a malý Charlie půjde taky vykastrovat co nejdříve to bude možné. Oni kastráti se netoulají pak tak moc jako nevykastrovaní kocourci ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
3.11.10 12:55

Náš kocou teda trpí,když příjdou cizí děcka na návštěvu,ale už to vychytal a skovává se sned jak je slyší :-D .S malou /6let/ v pohodě,to jsou kámoši nejvědčí,a miminko mu nevadí,ani by ho nenapadlo mu ublížit,spíš když plače malej,tak kocour chodí kde jsem a ňáme :mrgreen: ,akorád těžce nesl,že nemohl do ložnice,kde semnou spával.

Náš se jmenuje Golfi,ale ujalo se Smraďoch :-D ,nebo mu říkáme Mičuryne :mrgreen: .Ale oficiálně Golfi.

• Citovat
  • Upravit
48576
3.11.10 12:57
KačuliKačka píše: .. tak to je naše madam Lotynka, zvaná Babuška neb Barbucha, když zlobí :-D

Skorotchýně má doma 6 koček obyč a jednoho kocoura domácně-venkovního (všichni kastráti)… a na zahradě máme 9 měsíční fenku border-kolie Mášenku ;-)

Co se kastrace týká, peršan je vykastrovaný v roce a čtvrt, Lotynka není a malý Charlie půjde taky vykastrovat co nejdříve to bude možné. Oni kastráti se netoulají pak tak moc jako nevykastrovaní kocourci ;-)

Koukám že náš honza je fakt nejošklivější :lol: .Všichni máte takové dámičky a náš Hanz je takovej kočičí cikán :lol:

Mohu se zeotat mimo téma na tu kolii.Chci taky ještě většího psa.Muže bejt jen venku?Je i na hlídání?Neštěká moc? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
3.11.10 12:57

Laky-neboj,to bude dobre ta operace.Bude to pro nej narocnejsi nez normal kastrace u kocoura,rekla bych tak jak u kocky.U kocoura je to docela jednoduchy zakrok,u kocky vlastne vetsi operace.Nase cica se z ni matorila jeden den.A vecer uz skakala do vysky :twisted: ,i kdyz nesmela a pak ji z toho dost otekla jizva…Ale oni se z toho vylizou.

Jinak ja jsem pro kastraci kocicek i kocouru(neukamenujte me :lol: 8-) ),pac kdyz jsem videla pyramidu mnozeni kocek kosmickou rychlosti,kdyz se mrknu do utulku ci depozitu,kolik opustenych,hladovejicich a nechtenych kotatek je…a kdyz si k tomu jeste vezmu to riziko zatoulani,prejeti…hledajiciho kocoura,trapeni mrouskajici kocicky(pac kdyz neni pripustena,tak kazde takove mrouskani ji stoji desnych sil..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 12:58

Kočky vs děti - když přijdou kamarádky s malýma dětma, naše kočky (krom kotěte) prchnou a zalezou do bezpečí. Vylezou až je klid.
Malý Charlie se minule nechal nosit a tahat od 5 leté holčičky a v pohodě ;-) Malá Klárka se pak chlubila, že má škrábanečky od koťátka a doma moooc chtěla kotě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
3.11.10 13:03

Já sem taky pro kastraci.Za barákem máme totiž každé léto 6 koček a každej rok se to násobí.Dnes už jich napočítám cca 15-20 a všichni čumí do oken co vypadne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.11.10 13:03

Kamčo,

máme psí slečnu, je venku a má velký kotec. Lítá celý den na zahradě, miluje děti a je s každým kamarádka, takže na hlidání moc není.

Poslední dobou je uštěkaná, ale když je na noc v kotci, je ticho. Když je večer a bojí se, tak taky štěká, ale jinak od 4 měsíců chodí bez vodítka, poslouchá, je šikovná.

Jen mi sežrala skalku :lol: kamarádka říkala, že to udělala z lásky ke mně, no nevím.

Je to fakt zlatíčko, pořád se chce mazlit, drbat a hrát si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný