Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Viky 23 :
![]()
…tak přemýšlím, jestli vykastrovat jen kocoury, nebo jen kočku… nebo všechny lol:
![]()
![]()
A jestli někdy budeme mít velký barák, tak ještě bernskýho salašnickýho hafíka, ať to ladí ![]()
Tak to až začne pořádně pouštět chlupy, to se manžel asi po..
, ale ony to kočičky mají vymyšlené, nechají se zamilovat a pak už ty chlupy určitě vadit nebudou:D.
S tím kastrováním.. Veterinář mi říkal, že máme jen polovičního kocoura. Má jedno varlátko v bříšku:(. Tak operace bude náročnější, nemá někdo zkušenost?
Tak naše honza je holka a vždycky se mrouskala skoro celej měsíc
.To jsem mysela že jí zabiju.Celé noi tady řvala mrau mrau vrau prau.Takže taky šla na operaci ![]()
Po mami yokšírákovi taky šlo nějaký káně,ale odehnali jsme ho snad 10cm nad ním
.Asi tady máme nějaký nenažraný ptáky ![]()
hihi, tak náš si aspoň jednou zaskákal, s velmi dobrým výsledkem, tak ho to snad nebude mrzet…jenže já si to moc beru…že už si nikdy neužije a tak…než se rozhoupu tak se mi milej kocour stratí… ![]()
viky23 píše:dolphiny píše:jééé
Holky, tak alespoň nějaká fotka naší bábuše Kikyta je krásná
takovou jsme měli tureckou angoru, ta nám právě umřela na následnky stěhování
![]()
![]()
měla 13 let, stěhovali jsme se do nového bytu s mamkou a kočkama a ona to nerozchodila, přestala žrát a pit a onemocnily jí ledviny, hrozně zhubla a pak už umřela
Ta mě děsíš,to sem přehlédla.Asi ani hyeně balit nebudu a malému pořídim jinou kočku(nebo radši né)
.
Holky a co kočky a děti?Zkusí u Vás kočky nebo děti??
Hyena nejdřív Matyho zkoušela lovit když sotva lezl a užse role obrátila a občas Matyas Honzu nabagruje takovim obr bagrem
.Musela bych u něj stát nonstop.
Nakonec honza asi bude rád když ho opustíme ![]()
Tak Mio si nechá téměř vše líbit. Ještě nikdy nezaútočil, snad jednou škrábnul. Asi spíš omylem.
.. tak to je naše madam Lotynka, zvaná Babuška neb Barbucha, když zlobí ![]()
Skorotchýně má doma 6 koček obyč a jednoho kocoura domácně-venkovního (všichni kastráti)… a na zahradě máme 9 měsíční fenku border-kolie Mášenku ![]()
Co se kastrace týká, peršan je vykastrovaný v roce a čtvrt, Lotynka není a malý Charlie půjde taky vykastrovat co nejdříve to bude možné. Oni kastráti se netoulají pak tak moc jako nevykastrovaní kocourci ![]()
Náš kocou teda trpí,když příjdou cizí děcka na návštěvu,ale už to vychytal a skovává se sned jak je slyší
.S malou /6let/ v pohodě,to jsou kámoši nejvědčí,a miminko mu nevadí,ani by ho nenapadlo mu ublížit,spíš když plače malej,tak kocour chodí kde jsem a ňáme
,akorád těžce nesl,že nemohl do ložnice,kde semnou spával.
Náš se jmenuje Golfi,ale ujalo se Smraďoch
,nebo mu říkáme Mičuryne
.Ale oficiálně Golfi.
KačuliKačka píše: .. tak to je naše madam Lotynka, zvaná Babuška neb Barbucha, když zlobí![]()
Skorotchýně má doma 6 koček obyč a jednoho kocoura domácně-venkovního (všichni kastráti)… a na zahradě máme 9 měsíční fenku border-kolie Mášenku
Co se kastrace týká, peršan je vykastrovaný v roce a čtvrt, Lotynka není a malý Charlie půjde taky vykastrovat co nejdříve to bude možné. Oni kastráti se netoulají pak tak moc jako nevykastrovaní kocourci
Koukám že náš honza je fakt nejošklivější
.Všichni máte takové dámičky a náš Hanz je takovej kočičí cikán ![]()
Mohu se zeotat mimo téma na tu kolii.Chci taky ještě většího psa.Muže bejt jen venku?Je i na hlídání?Neštěká moc? ![]()
Laky-neboj,to bude dobre ta operace.Bude to pro nej narocnejsi nez normal kastrace u kocoura,rekla bych tak jak u kocky.U kocoura je to docela jednoduchy zakrok,u kocky vlastne vetsi operace.Nase cica se z ni matorila jeden den.A vecer uz skakala do vysky
,i kdyz nesmela a pak ji z toho dost otekla jizva…Ale oni se z toho vylizou.
Jinak ja jsem pro kastraci kocicek i kocouru(neukamenujte me
),pac kdyz jsem videla pyramidu mnozeni kocek kosmickou rychlosti,kdyz se mrknu do utulku ci depozitu,kolik opustenych,hladovejicich a nechtenych kotatek je…a kdyz si k tomu jeste vezmu to riziko zatoulani,prejeti…hledajiciho kocoura,trapeni mrouskajici kocicky(pac kdyz neni pripustena,tak kazde takove mrouskani ji stoji desnych sil..)
Kočky vs děti - když přijdou kamarádky s malýma dětma, naše kočky (krom kotěte) prchnou a zalezou do bezpečí. Vylezou až je klid.
Malý Charlie se minule nechal nosit a tahat od 5 leté holčičky a v pohodě
Malá Klárka se pak chlubila, že má škrábanečky od koťátka a doma moooc chtěla kotě ![]()
Já sem taky pro kastraci.Za barákem máme totiž každé léto 6 koček a každej rok se to násobí.Dnes už jich napočítám cca 15-20 a všichni čumí do oken co vypadne ![]()
Kamčo,
máme psí slečnu, je venku a má velký kotec. Lítá celý den na zahradě, miluje děti a je s každým kamarádka, takže na hlidání moc není.
Poslední dobou je uštěkaná, ale když je na noc v kotci, je ticho. Když je večer a bojí se, tak taky štěká, ale jinak od 4 měsíců chodí bez vodítka, poslouchá, je šikovná.
Jen mi sežrala skalku
kamarádka říkala, že to udělala z lásky ke mně, no nevím.
Je to fakt zlatíčko, pořád se chce mazlit, drbat a hrát si.
Viky 23 :

…tak přemýšlím, jestli vykastrovat jen kocoury, nebo jen kočku… nebo všechny lol:

…ty jsi teda…

Příspěvek upraven 03.11.10 v 12:44