Kočičí diskuse

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
2.10.13 16:24

@Pipet :hug: Se právě mají, že to ještě tolik nechápou. Fakt, díky, už je mnohem lépe ;)

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
2.10.13 16:25

:hug: :hug: :hug:
Vlastně díky všem tady, protože jsem se ze svého bolístka mohla tady vypovídat a vybulet a to mi moc pomohlo :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
17162
2.10.13 19:02

@Jančakecalka to memrzi, ze male kazi nemoc radost ze skolky :-( snad se brzy nemoc umoudri. Mozna prilis noveho, radost a vzruseni ma vliv na pocet zachvatu. Chapu, ze to musi byt hodne narocne pro tebe.
Snad ti malinko pomuze, ze na vas myslime :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.10.13 19:27

Pridavam fotku vecerni pohody s Charlienkem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.10.13 20:24

Ahoj holky můžu se zeptat, jak často má kočka kotata?? Měli jsme koncem července tak kdy můžem čekat další?? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.10.13 20:32

@manca 1 jako chtena kotata nebo nechtena?
Pokud mate chov, tak 1× rocne je akorat. Pokud mate venkovni a kotatka nechcete, tak nechte kastrovat. Mate to bez starosti a zbavovani se chudaku kotatek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.10.13 20:34

@manca 1 Tak po roku, at si kočka taky odočine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.10.13 20:36

@Jančakecalka :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Držím palečky aby byla malá zase brzo dobrá. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2882
2.10.13 20:46

No kočka, je vesnická, ale vymazlená nikoho se zbavovt nechci měli jsme čtyři, tři jsme rozdali a jedno nám zůstalo, protože mi po něm šel jorkšír vzala jsem ho domů postupně mu pořídila hračky a škrábadlo dnes mi proběhl ven a pes ho zakousl mě se tak stejská :,( od rána brečim :,( tak jsem se spíš ptala, že i když jsem do bytu kotě nechala ted jsem si zvykla a nechala bych si od ní jiný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
2.10.13 20:52

@manca 1 To je mi moc líto. :hug: Nechala bych jí, ale at je má tak po roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
2.10.13 20:52

@manca 1 a co si vzit nejake z utulku nebo od nekoho, kdo kotatka ma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
2.10.13 21:06

@Jančakecalka to musi byt sileny kdyz ma porad zachvaty jste silene statecne obe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.10.13 10:09
@KačuliKačka píše:
@Jančakecalka to memrzi, ze male kazi nemoc radost ze skolky :-( snad se brzy nemoc umoudri. Mozna prilis noveho, radost a vzruseni ma vliv na pocet zachvatu. Chapu, ze to musi byt hodne narocne pro tebe.
Snad ti malinko pomuze, ze na vas myslime :hug:

Jo, jasně, že mi tu holky pomáháte, nebýt vás, jsem na tom hůř, dík :hug:
Je to těžký. Včera to teda bylo peklo se záchvatama, ale dneska od rána naštěstí nic, tak šla do školky, snad bude dobrá. Učitelka říkala, že kdyby něco, hned volá, abychom si přijeli. Dneska jí vezl tatínek do školky a paní učitelka jí moc chválila, že i přes svou nemoc je to velmi šikovná a bystrá holčička a v některých věcech je i napřed než ostatní, tak mě to moooc potěšilo. :dance:
Přesně to samé peklo s těma záchvatama jsme měli před měsícem, to byli tři dny hrůzy a pak měsíc klid, tak snad už máme zase na čas klid. :cert:
A co ty? Už máš toho pejska, Tušim, že si tu psala, že budeš mít…
Jinak já včera díky našemu hafíkovi mám zmrzačenou nohu.Pil a vodu všude rozbryndal kolem misky, já šla a smeklo se mi to a už to bylo. Nemůžu chodit, bolí to jak svina :zed: celý chodidlo a nárt v háji :cert: Zatim jsem k doktorovi nešla, bojim se, že by mi dal sádru nebo škrobák, ale když to do pondělí nerozchodim, budu muset :zed: Nejhorší je, že nemůžu řídit auto a manžel musí z práce pro dceru a pak zase pro ní do školky a dovézt domů, ach jo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Jančakecalka
3.10.13 10:16
@Mišička63 píše:
@Jančakecalka :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Držím palečky aby byla malá zase brzo dobrá. :hug: :hug: :hug:
@quinny píše:
@Jančakecalka to musi byt sileny kdyz ma porad zachvaty jste silene statecne obe :hug: :hug:

Holky, moc díky :hug: :hug: :hug: Včera fakt peklo, už jsme mysleli, že ani nebude moct jít dneska do školky, ale od rána nic, tak šla a doufám, že bude zase chvíli klid, jinak už fakt nevim, budu zralá k psychoušovi :roll:
Statečná musí být celá rodina, je to fakt děsný. Tři roky s e s tím už pereme, někdy v pohodě a pak to příde ve velkým :zed: Nemůžu do práce zatím, protože beru na malou příspěvek na péči, musim být pořád na mobilu, kdyby jí někde bylo zle, abych pro ní jela. Manžel to táhne z výplatou sám, je to bídný. Chtěla jsem aspon nějaký nenáročný přivýdělek, ale nic se mi nepovedlo zatím najít. Uvidíme, od kdy by mohla začít chodit do školky na celý den, pak bych mohla snad něco sehnat, ale dokud chodí jen od 9 d o 11.15,tak těžko. :(

• Citovat
  • Upravit
2901
3.10.13 10:38

Holky mě se tak dneska nic nechce, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat