Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
![]()
Vlastně díky všem tady, protože jsem se ze svého bolístka mohla tady vypovídat a vybulet a to mi moc pomohlo
![]()
@Jančakecalka to memrzi, ze male kazi nemoc radost ze skolky
snad se brzy nemoc umoudri. Mozna prilis noveho, radost a vzruseni ma vliv na pocet zachvatu. Chapu, ze to musi byt hodne narocne pro tebe.
Snad ti malinko pomuze, ze na vas myslime ![]()
Ahoj holky můžu se zeptat, jak často má kočka kotata?? Měli jsme koncem července tak kdy můžem čekat další?? děkuji
@manca 1 jako chtena kotata nebo nechtena?
Pokud mate chov, tak 1× rocne je akorat. Pokud mate venkovni a kotatka nechcete, tak nechte kastrovat. Mate to bez starosti a zbavovani se chudaku kotatek!
No kočka, je vesnická, ale vymazlená nikoho se zbavovt nechci měli jsme čtyři, tři jsme rozdali a jedno nám zůstalo, protože mi po něm šel jorkšír vzala jsem ho domů postupně mu pořídila hračky a škrábadlo dnes mi proběhl ven a pes ho zakousl mě se tak stejská
od rána brečim
tak jsem se spíš ptala, že i když jsem do bytu kotě nechala ted jsem si zvykla a nechala bych si od ní jiný ![]()
@manca 1 To je mi moc líto.
Nechala bych jí, ale at je má tak po roku.
@manca 1 a co si vzit nejake z utulku nebo od nekoho, kdo kotatka ma?
@Jančakecalka to musi byt sileny kdyz ma porad zachvaty jste silene statecne obe
![]()
@KačuliKačka píše:
@Jančakecalka to memrzi, ze male kazi nemoc radost ze skolkysnad se brzy nemoc umoudri. Mozna prilis noveho, radost a vzruseni ma vliv na pocet zachvatu. Chapu, ze to musi byt hodne narocne pro tebe.
Snad ti malinko pomuze, ze na vas myslime
Jo, jasně, že mi tu holky pomáháte, nebýt vás, jsem na tom hůř, dík ![]()
Je to těžký. Včera to teda bylo peklo se záchvatama, ale dneska od rána naštěstí nic, tak šla do školky, snad bude dobrá. Učitelka říkala, že kdyby něco, hned volá, abychom si přijeli. Dneska jí vezl tatínek do školky a paní učitelka jí moc chválila, že i přes svou nemoc je to velmi šikovná a bystrá holčička a v některých věcech je i napřed než ostatní, tak mě to moooc potěšilo. ![]()
Přesně to samé peklo s těma záchvatama jsme měli před měsícem, to byli tři dny hrůzy a pak měsíc klid, tak snad už máme zase na čas klid. ![]()
A co ty? Už máš toho pejska, Tušim, že si tu psala, že budeš mít…
Jinak já včera díky našemu hafíkovi mám zmrzačenou nohu.Pil a vodu všude rozbryndal kolem misky, já šla a smeklo se mi to a už to bylo. Nemůžu chodit, bolí to jak svina
celý chodidlo a nárt v háji
Zatim jsem k doktorovi nešla, bojim se, že by mi dal sádru nebo škrobák, ale když to do pondělí nerozchodim, budu muset
Nejhorší je, že nemůžu řídit auto a manžel musí z práce pro dceru a pak zase pro ní do školky a dovézt domů, ach jo ![]()
@Mišička63 píše:
@Jančakecalka![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Držím palečky aby byla malá zase brzo dobrá.
![]()
![]()
@quinny píše:
@Jančakecalka to musi byt sileny kdyz ma porad zachvaty jste silene statecne obe![]()
Holky, moc díky
Včera fakt peklo, už jsme mysleli, že ani nebude moct jít dneska do školky, ale od rána nic, tak šla a doufám, že bude zase chvíli klid, jinak už fakt nevim, budu zralá k psychoušovi ![]()
Statečná musí být celá rodina, je to fakt děsný. Tři roky s e s tím už pereme, někdy v pohodě a pak to příde ve velkým
Nemůžu do práce zatím, protože beru na malou příspěvek na péči, musim být pořád na mobilu, kdyby jí někde bylo zle, abych pro ní jela. Manžel to táhne z výplatou sám, je to bídný. Chtěla jsem aspon nějaký nenáročný přivýdělek, ale nic se mi nepovedlo zatím najít. Uvidíme, od kdy by mohla začít chodit do školky na celý den, pak bych mohla snad něco sehnat, ale dokud chodí jen od 9 d o 11.15,tak těžko. ![]()
@Pipet
Se právě mají, že to ještě tolik nechápou. Fakt, díky, už je mnohem lépe