Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Takhle to vypadá když přijedem s třema miláčkama k moji mamce ktera vlastni dva kocici milacky
5 kocek v byte je uz horor
a kor v noci
![]()
@Stáňa Zbíralová Já zas jednou nechala na lince rozmrazit kuře přes noc a ráno jsem ho nemohla najít. Hledala jsem ho půl dne a pak jsem ho našla zatažený úplně za linku (máme tam kousek prostor od zdi) a celý rozkousaný ![]()
@posibilities píše:
@Stáňa Zbíralová Já zas jednou nechala na lince rozmrazit kuře přes noc a ráno jsem ho nemohla najít. Hledala jsem ho půl dne a pak jsem ho našla zatažený úplně za linku (máme tam kousek prostor od zdi) a celý rozkousaný
sou to mrchy kocici kamaradce se stratili platky krkovice a nasla je po case kdyz sla za smradem hniloby ktery vychazel z podgauce
![]()
My máme dva kocourky…cca 5 měsíců…Bohouše (říkáme mu Božena
) a Zrzka…♥♥♥ Kočky miluju…tchýně má 3 (dva kocoury a kočičku želvinku (sestřička Bohouše a Zrzka) a moji rodiče mají černýho kocourka Ferdu…
Takže rodinná anamnéza je jasná…cvoci…
Fotky přikládám…
@Stáňa Zbíralová Samozřejmě s tím očkem byli u veta. Mazají to framykoinem a tuším i borovou vodu že občas kápnou.
Taky přidám pár fotek
1. Lojza s Mourkem u sousedů. Sousedovic hlava rodiny neměl kočky rád a Moura si moc nevšímal, když ho brali domů, tak nebyl moc nadšený, ale když pak viděl, že Lojza doma bordel nedělá, tak mu to přestalo vadit a celkem si kočky oblíbil. ![]()
2. naši černobílí miláčci. Bohužel králíček Břéťa už odešel.
3. Udělali jsme krmítko. Zrovna tam chrápali oba, ale Lojza tam jindy vždy skočí a číhá na ptáky. Si myslí, že nějakej přiletí i když tam bude.
Ale od té doby, co je krmítko, tak se naučil lovit. předtím nic nelovil, teď tahá myši furt.
Občas dotáhne i ptáčka. jednou nám ho roztahal po chodbě. Všude peří a vůbec to nešlo zamést. ![]()
@zulitvi Už jí nemají…ani jeden…
Nevadily jim, ale bylo nám řečeno, že to není dobrý…takže už je nemají…oboječky jim necháváme, abychom je rozeznali…ale mají pojistku a gumový pásek, tak se jim snad nic nestane…
@Jitka1976 Právě mi to přišlo nehumánní, dávat kočkám na obojek rolničky. Si vem kdyby tobě při každým kroku něco cinkalo takhle u ucha.
Akorát tak by mi z toho hráblo.
Sousedka měla rolničku na obojku u psa. Manžel mu to sundal a pejskovi obojek vadí o kus míň. Náš má obojek, protože byl tulák a ztrácel se nám (jako tuláka jsem ho našla). Tak tam má adresu a tel. číslo. Ale už se netoulá a stejně se bojím to sundat. ![]()
@zulitvi Je mi to jasný…venku to má význam, plaší to ptáky…aby je kočky nelovily..což doma nehrozí…
I když v jejich chování žádnou změnu nevidím, rolničky nemají…akorát je v noci neslyším, tak holt musím šoupat nohama cestou na WC, abych je nezašlápla… ![]()
@Jitka1976 píše:
@Stáňa ZbíralováMy máme dva kocourky…cca 5 měsíců…Bohouše (říkáme mu Božena) a Zrzka…♥♥♥ Kočky miluju…tchýně má 3 (dva kocoury a kočičku želvinku (sestřička Bohouše a Zrzka) a moji rodiče mají černýho kocourka Ferdu…
Takže rodinná anamnéza je jasná…cvoci…
Fotky přikládám…
Jsou nádherní a to s tou rodinou anamnézou jste mě dostala
![]()
@zulitvi píše:
@Stáňa Zbíralová Samozřejmě s tím očkem byli u veta. Mazají to framykoinem a tuším i borovou vodu že občas kápnou.Taky přidám pár fotek
1. Lojza s Mourkem u sousedů. Sousedovic hlava rodiny neměl kočky rád a Moura si moc nevšímal, když ho brali domů, tak nebyl moc nadšený, ale když pak viděl, že Lojza doma bordel nedělá, tak mu to přestalo vadit a celkem si kočky oblíbil.2. naši černobílí miláčci. Bohužel králíček Břéťa už odešel.
3. Udělali jsme krmítko. Zrovna tam chrápali oba, ale Lojza tam jindy vždy skočí a číhá na ptáky. Si myslí, že nějakej přiletí i když tam bude.Ale od té doby, co je krmítko, tak se naučil lovit. předtím nic nelovil, teď tahá myši furt.
Občas dotáhne i ptáčka. jednou nám ho roztahal po chodbě. Všude peří a vůbec to nešlo zamést.
krásný klucí a v tom krmítku
to mě pobavilo je vidět že jsou dobří přátelé ![]()
Já mám jednu mainskou-kocour a přítel má druhého mainského. teď se je snažíme dát dohromady ale můj je děsný vztekloun
. bojím se zda si na sebe zvyknout.
Máte zkušenosti s příchodem druhé dospělé kočky do domácnosti? oba jsou kastráti
@Blanch89 píše:
Já mám jednu mainskou-kocour a přítel má druhého mainského. teď se je snažíme dát dohromady ale můj je děsný vztekloun. bojím se zda si na sebe zvyknout.
Máte zkušenosti s příchodem druhé dospělé kočky do domácnosti? oba jsou kastráti
no jestli máte dva kocory co nejsou spolu už od malinka tak to bude těžký ale časem si zvyknou. Když nemaj u sebe kočku tak by se neměli ani nějak zvlášť rvát ale nevím já mám kocoura a dvě kočky

Naše kočky ![]()
Zleva: Třínohý kocourek FILIP, vedle něj nejnovější kocourek PROXY, vpravo kočka MIA ![]()