Pěstounská péče v rodině 2022

40
8.2.22 18:36

Pěstounská péče v rodině 2022

Dobrý den, jsem 14 dní po porodu a měla jsem poporodních depresí s tím že mi mamka pomůže dokud se nedám dohmromady a že si vezme malého do pěstounské péče, za malým jezdíme skoro každý den a moje deprese je fuč naopak jsem zjistila že ho chci mít u sebe. Jen nevím co teď, mamka má předběžnou péči a soud bychom měli mít až v březnu ale já teď nevím kam se obrátit a zažádat o malého zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
8.2.22 18:45
@Loranza píše:
Dobrý den, jsem 14 dní po porodu a měla jsem poporodních depresí s tím že mi mamka pomůže dokud se nedám dohmromady a že si vezme malého do pěstounské péče, za malým jezdíme skoro každý den a moje deprese je fuč naopak jsem zjistila že ho chci mít u sebe. Jen nevím co teď, mamka má předběžnou péči a soud bychom měli mít až v březnu ale já teď nevím kam se obrátit a zažádat o malého zpět.

OSPOD. A spolupracuj s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 18:49

Já jen mám strach že nám ho nedají

• Citovat
  • Upravit
53518
8.2.22 19:18
@Anonymní píše:

Když to nezkusíš, mít ho nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.2.22 20:19
@Anonymní píše:

Záleží na tom, v čem je doopravdy problém.

Pokud jsi skutečně měla deprese po porodu, byla hospitalizovaná a teď tě propustili, tak tvoje máma nemá malého v žádné pěstounské péči. Nejspíš proběhlo jen předběžné opatření.

Otázka je, kdo je ten druhý „jezdíme za ním“, další, kde je otec dítěte.

Další, jestli hrajou v tvém životě nějakou roli drogy, jestli jsi třeba odešla z porodnice a zmizela atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15270
8.2.22 20:22

Nechápu, jak to, že se o dítě nestará otec. Jsi 14 dní po porodu, to jste to nějak rychle vzdali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 20:22

Měla jsem pouze poporodní depresí byla jsem u psychologa a vše je v pořádku jen jsem měla strach že to nezvládnu o něj a dostala se na dno, beru jen léky na uklidnění nejsou to žádné antidepresiva.
Druhýho myslím otce, otec by to také nezvládl má OCD a ADHD poruchy.
Ano má předběžné opatření
A žádné drogy jsem nikdy nebrala, máme normální život kde oba jsme pracovali, zázemí.

• Citovat
  • Upravit
36556
8.2.22 20:23
@Anonymní píše:

Jakou šanci máš, ti tady řekneme, když nám popíšeš upřímně všechny problémy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.22 20:23

Ne každý se umí vyrovnat s depresemi.

• Citovat
  • Upravit
36556
8.2.22 20:25
@Anonymní píše:
Měla jsem pouze poporodní depresí byla jsem u psychologa a vše je v pořádku jen jsem měla strach že to nezvládnu o něj a dostala se na dno, beru jen léky na uklidnění nejsou to žádné antidepresiva.
A žádné drogy jsem nikdy nebrala, máme normální život kde oba jsme pracovali, zázemí.

A to se stalo před 14 dny?
Tys porodila a postupovala jsi jak?
Názor mamky, že se budeš o miminko starat, je jaký?

(neprudím, chci ti poradit.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
8.2.22 20:26
@Anonymní píše:

Ale zplodit ho uměl. Měl se o něj starat on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.22 20:27

Řekla jsem to své rodině a manželovi s tím že nezvládnu se starat že nebudu dobrá máma. Mamka že se o něj nemůže starat tak se to řešilo že půjde k pěstounům a potom maminka že si ho vezme na dobu dokud si nebudu jistá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.2.22 20:28

Zkuste si přečíst co to jsou za poruchy on sám o sebe se nedokáže postarat a natož o mě a malého to by určitě nezvládl. Já se psychicky složila už chvíli před porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
8.2.22 20:29
@Loranza píše: Řekla jsem to své rodině a manželovi s tím že nezvládnu se starat že nebudu dobrá máma. Mamka že se o něj nemůže starat tak se to řešilo že půjde k pěstounům a potom maminka že si ho vezme na dobu dokud si nebudu jistá.

Dobře a co si myslí máma teď?
A co se u tebe změnilo, že si na péči o mimčo teď troufáš?

OSPOD nejspíš navrhne nejdřív nějaké kontrolované návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.2.22 20:29
@Loranza píše:
Zkuste si přečíst co to jsou za poruchy on sám o sebe se nedokáže postarat a natož o mě a malého to by určitě nezvládl. Já se psychicky složila už chvíli před porodem

Rodinka k pohledání. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky