Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Angels
tak to jsem ráda
mám také. spokojenost? nebo jsou nějaké proti kočárku
@petite-mars
Jeste jsem zadne proti nenasla
kocarek je luxus ![]()
@Angels jj také jsem z něj nadšená
mám dvě střechy jednu na zimu jednu na léto
No jo ty jsou krásné
máme šedou a žlutou ale jako pořídila bych klidně další
@petite-mars I jaaa
doufam ze vymysli jeste neco
bych nejradsi mela vsechny ![]()
@Angels chtěla bych třeba fialovou nebo bílo, modro červenou (taková pěkná námořní kombinace)
@petite-mars Jooo presne takovy batvicky by se hodili
je to strasny musim jeste nejaky samolepky vymyslet ![]()
Dobrý den maminky, prosím kdo mate tento kočárek, mate problémy s koleckama? Mě vypadávají za jízdy, jako kdyby tam chyběla nějaká zarazka. Už si nevím rady. ![]()
Dobrý večer maminky. Přemýšlím na koupí kočárku Petite&Mars. Konkrétní typ: Street a Easy. Který je lepší? Mám Valco Ultra a je super. jediné - je, že je strašně úzký
Malá měla v květnu rok a bojím se, že semi v zimě v kombinéze a ve fusaku nevleze
Prosím o radu.
Zdravim, uvazuji o petite&mars street, nevite kde ho maji v praze vystaveny?
Ahoj
Jak kočárek Petite&Mars Street jezdí na kostkách? Nezasekává se? Jak dlouhý je úplný leh a kolik měří zádová opěrka? Jste s kočárkem spokojené? A co barvy? Neblednou?
Oživuji diskuzy, maminky která máte Petite&Mars Easy jak ste s ním postupem času spokojené? Co kolečka v terénu, na kostkách, chodnících? Nejste z toho kočárku urvané jako koně?
mámee golfky a s nima je to hrozná makačka, hrozně drncají (člověk má uplně bolavé ruce od otřesů)
Pěkný den přeji všem maminkám, založila jsme skupinku kde by jsme se mohli podělit o zkušenosti s kočárky značky Petite&Mars a né jen o nich.
Já jsem sama majitelka Street ale byla to ještě značka Monza. Budu ráda když se přidá víc a víc maminek