Petite&Mars kočárky a jiné

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
petite-mars
4.5.16 12:58

Petite&Mars kočárky a jiné

Pěkný den přeji všem maminkám, založila jsme skupinku kde by jsme se mohli podělit o zkušenosti s kočárky značky Petite&Mars a né jen o nich.
Já jsem sama majitelka Street ale byla to ještě značka Monza. Budu ráda když se přidá víc a víc maminek ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3484
29.5.16 08:37

@petite-mars Achojky,mam kocarek street :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petite-mars
29.5.16 20:05

@Angels :mavam: tak to jsem ráda ;) mám také. spokojenost? nebo jsou nějaké proti kočárku

• Citovat
  • Upravit
3484
30.5.16 07:15

@petite-mars :mavam: Jeste jsem zadne proti nenasla :lol: kocarek je luxus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petite-mars
30.5.16 13:23

@Angels jj také jsem z něj nadšená :-D mám dvě střechy jednu na zimu jednu na léto

• Citovat
  • Upravit
3484
30.5.16 13:48

@petite-mars Ja mam limitku heritage a blue melange :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petite-mars
1.6.16 09:11

No jo ty jsou krásné ;-) máme šedou a žlutou ale jako pořídila bych klidně další

• Citovat
  • Upravit
3484
2.6.16 10:36

@petite-mars I jaaa :lol: doufam ze vymysli jeste neco :lol: bych nejradsi mela vsechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
petite-mars
2.6.16 22:14

@Angels chtěla bych třeba fialovou nebo bílo, modro červenou (taková pěkná námořní kombinace)

• Citovat
  • Upravit
3484
3.6.16 14:53

@petite-mars Jooo presne takovy batvicky by se hodili :lol: je to strasny musim jeste nejaky samolepky vymyslet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.16 06:22

Kočárek Easy Heritage

Dobrý den maminky, prosím kdo mate tento kočárek, mate problémy s koleckama? Mě vypadávají za jízdy, jako kdyby tam chyběla nějaká zarazka. Už si nevím rady. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.8.16 22:13

Dobrý večer maminky. Přemýšlím na koupí kočárku Petite&Mars. Konkrétní typ: Street a Easy. Který je lepší? Mám Valco Ultra a je super. jediné - je, že je strašně úzký :-( Malá měla v květnu rok a bojím se, že semi v zimě v kombinéze a ve fusaku nevleze :-( Prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
8.8.16 20:38

Zdravim, uvazuji o petite&mars street, nevite kde ho maji v praze vystaveny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1051
26.10.16 11:39

Ahoj :mavam: Jak kočárek Petite&Mars Street jezdí na kostkách? Nezasekává se? Jak dlouhý je úplný leh a kolik měří zádová opěrka? Jste s kočárkem spokojené? A co barvy? Neblednou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
20.2.17 08:45

Oživuji diskuzy, maminky která máte Petite&Mars Easy jak ste s ním postupem času spokojené? Co kolečka v terénu, na kostkách, chodnících? Nejste z toho kočárku urvané jako koně? :D mámee golfky a s nima je to hrozná makačka, hrozně drncají (člověk má uplně bolavé ruce od otřesů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí