Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
zajíjmalo by mne jeslti někdo máte internet přes pevnou linku, ale ne od O2. Chystáme, se, že bychom od O2 odešli a zajímalo by mne jak moc jste spokojeni s jinou společností. Dále by mne zajímalo, jeslti musíte i nadále platit pevnou linku O2.
Manžel mi totiž tvrdí, že je možné, aby nás internet přes pevnou stál pouze 500 s tím, že nebudeme muset platit nic O2 (to znamená 500 měsíčně a víc nic)…
Díky za informace.
Mám internet s pevnou přes O2 za 500,– Když tam zavoláš a pohrozíš odchodem, nabídnou ti to sami.
Od T-mobile za 399,– ADSL bez pl…zaleží jestli ji využíváš…
jestli chceš pouze ADSL, tak pevnou linku určitě nemusíš mít a platit, ať jsi u O2 nebo někde jinde
máme přes pevnou (i když pevnou nemáme) jen jsme napojeni do krabičky. Měsíčně platíme 400,– Kč
první složenka přišla na necelých myslím 1400,– byl v tom modem 900 - 1000,–
Jinak spokojenost, rychlost dobrá
kacabus píše:
To samé. Sice je to technologie od O2, ale platí se T-M, outůčku nic. Jenom přijeli O2 technici to zapojit. Tu cenu mam taky 399, ale s tím, že to je přidružený k mobilnímu tarifu, jinak bychom to měli dražší. Nevím, třeba už to změnili a ta cena je i samostatně. Každopádně bych zkusila vyjednávat. Mně tuhle cenu nabídli až po tom, co jsem řekla, že jim 599 (původně nabízená cena) platit nebudu.
jo a naprostá spokojenost, ještě jsme s tím snad neměli žádný problém (např. výpadek)
michaba83 píše:
máme přes pevnou (i když pevnou nemáme) jen jsme napojeni do krabičky. Měsíčně platíme 400,– Kč
první složenka přišla na necelých myslím 1400,– byl v tom modem 900 - 1000,–
Jinak spokojenost, rychlost dobrá
my ten modem měli za 1,– ![]()
Hanzlici píše:kacabus píše:To samé. Sice je to technologie od O2, ale platí se T-M, outůčku nic. Jenom přijeli O2 technici to zapojit. Tu cenu mam taky 399, ale s tím, že to je přidružený k mobilnímu tarifu, jinak bychom to měli dražší. Nevím, třeba už to změnili a ta cena je i samostatně. Každopádně bych zkusila vyjednávat. Mně tuhle cenu nabídli až po tom, co jsem řekla, že jim 599 (původně nabízená cena) platit nebudu.
Cena je jen pro zákazník TM, modem za 1 kč, nebo lepší je VDSL, což je stejná technologie, ale rychlejší… od TM za stejnou cenu…
modem mám…
Ten od O2 se nám po třech letech rozbil, tak jsme si koupili svůj.
Od O2 mám teď nabídku za 700 s tím, že by v tom byl mobil za 300, který nepotřebujeme a hlavně který manžel nechce (prý nebude nosit 2 telefony) Bez toho mobilu to nejde…
Manžel chce odejít pryč úplně, já bych tu nabídku přijala… Platila by na 2 roky…
Opravdu jim stačí pohrozit odchodem k jiné společnosti a budete se divit na kolik vám tu cenu sníží. Nás už přepojovali k technikům na odpojení linky
ještě, naštěstí nakonec nás neodpojili. Máme teda od nich i pevnou linku a tv.
kklarysek píše:
Opravdu jim stačí pohrozit odchodem k jiné společnosti a budete se divit na kolik vám tu cenu sníží. Nás už přepojovali k technikům na odpojení linkyještě, naštěstí nakonec nás neodpojili. Máme teda od nich i pevnou linku a tv.
Tohle vypadá na podobnou nabídku, paní nebyla z „běžného“ oddělení… Máme čas na rozmyšlenou do pátku. A i my máme u nich pevnou a ty volný minuty na pevný, co máme provolám…
Nám, hrozně příjemná paní (myslím, že z retenčního odd.), řekla že do 5 dnů budeme odpojeni. Nemáme tu jinou možnost tv ani internetu. Uběhlo 6 dnů už jsme se báli a volal nám pak pán a s tím jsme se domluvili, chtěl nám dát nějaké tv programy zdarma, ty jme ovšem měli. Nakonec nám dal pevnou linku za 1,– protože slevu na tv a internet jsme dostali už předtím.
Ahoj holky
máte doma pevnou linku?
A nemáte náhodou u Starnetu?? Máme od nich internet, tak že by jsme to sfoukly dohromady ![]()
Ahojky mám takový dotaz na ty co mají doma pevnou linku jako službu myšleno tak že ji využívají jaký tip telefonu by jste využily? od o2 mi přístroj sice přijde ale děsím se jaký. Nebo kdo si v nedávné době zřizoval funkční pevnou linku od o2 jaký přístrojh vám přišel? díky moc