Vodní kámen na WC

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Dee19
13.12.11 09:36

Vodní kámen - WC

Ahoj :-)Mám takový problém. Udělal se mi ve wc vodní kámen. Je to úplně černé. Nevím, jak se to stalo. Pravidelně používám savo na wc, i když včera jsem si přečetla, že proti vodnímu kameni to není…no nevím…A teď zkouším a nic nefunguje. Nemáte nějakou radu, jak se toho zbavit ? Moc děkuji za každou radu :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
kofola3
13.12.11 09:47

Nám vždycky zabral domestos žádný vodní kámen. Působí perfektně i pod vodou, a všechno leze dolu.

Naopak ted jsem použila ten žlutý doemstos a pod hladinou už to dolu nejde.

• Citovat
  • Upravit
143
13.12.11 09:50

Ahoj ,tak já okoukala s pořadu ,máte doma uklizeno?Vezmeš na ruce rukavice do ruky ocelovou drátěnku nebo smirkový papír,ruce do záchodu a drbeš.Mám vyzkoušeno a funguje :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
13.12.11 09:50

Já teda používám Savo a funguje dobře. :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50124
13.12.11 10:02

My doma používáme Bref WC a nechávám to tam působit klidně půl hodiny a pak pořádně vydrbu štětkou a jde to dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.12.11 10:06

Nevíte někdo, jak se dá vyčistit gratinový dřez, máme tvrdou vodu a když se tam usadí ten kamenec, tak ted dřez mám takový zašedlý :cert: Zkoušela jsem to jarem, octem a nic. Nechci to mýt přípravkem na vany, když se tam myje nádobí.

Máme tenhle: http://www.drezy-baterie.cz/…1-atern.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.12.11 10:22

Schválně jsem se musela podívat do odkazu, co že je to ten GRATINOVÝ dřez :lol: .
Já mám teda nerez, ale matný a strukturovaný. Když se mi zdá zašedlý, tak ho napustím plný horké vody, nasypu tam trochu prášku do myčky a nechám tak hodinu. Většinou to všechno vyčistí, jen to opláchnu párkrát čistou vodou.
Dobré čistidlo je i ocet, ale nevím, jestli na ten granitový dřez může být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.12.11 10:24

Ocet jsem zkoušela, ale tím mi to nejde :cert: čistím tím jenom tu pákovku a je vždycky jak nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.12.11 10:24

AHoj holky, já používám na vodní kámen Fixinelu a sem s ní naprosto spokojená…Stojí kolem 50,–Kč a vodní kámen je pryč:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50124
13.12.11 10:25
maminabublina píše:
AHoj holky, já používám na vodní kámen Fixinelu a sem s ní naprosto spokojená…Stojí kolem 50,–Kč a vodní kámen je pryč:-)

A to koupím v každé drogerii nebo nějaké spešl obchodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
13.12.11 11:11

Ahoj, jsem zvědavá, kdo co poradí. Já už zkoušela na vodní kámen kde co a bez úspěchu :zed: Tak teď si beru šroubovák a dloubu to šroubovákem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.12.11 11:12
maxak píše:
Ahoj, jsem zvědavá, kdo co poradí. Já už zkoušela na vodní kámen kde co a bez úspěchu :zed: Tak teď si beru šroubovák a dloubu to šroubovákem :mrgreen:

cilit bang na vodní kámen.
Nebo bych to klidně zkusila i domestosem na vodní kámen.

• Citovat
  • Upravit
1626
13.12.11 12:49
maxak píše:
Ahoj, jsem zvědavá, kdo co poradí. Já už zkoušela na vodní kámen kde co a bez úspěchu :zed: Tak teď si beru šroubovák a dloubu to šroubovákem :mrgreen:

chudák mísa 8o :mrgreen: To už se mi zdá schůdnější ta drátěnka, jak už tu bylo zmíněno. Jinak já do sklenice vysypala sáček kys.citronový za 10kč, tročičku vařicí vody, do ruky starej zubní kartáček a vodní kámen je dole :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
13.12.11 13:02

Na tohle bývá dobrá i cola.Tak zkus zvonem vyštouchat vodu a nalij colu, ta rozežere kde co

• Citovat
  • Upravit
1258
13.12.11 13:14
lokofa píše:
Na tohle bývá dobrá i cola.Tak zkus zvonem vyštouchat vodu a nalij colu, ta rozežere kde co

tak presne kvuli tomu kolu nepiju :D citim z ni cistice na WC :D a co to pak udela s „trubkama“ v těle .. :D
jinak ja taky pouzivam Bref tornado a duck. a kdyz se mi udela vodni kamen tesne nad tim, kde priteka ta voda, tak tu cistim taky tou kys.citronovou a kartackem - dratenky se bojim, aby to neposkrabala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný