Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nám vždycky zabral domestos žádný vodní kámen. Působí perfektně i pod vodou, a všechno leze dolu.
Naopak ted jsem použila ten žlutý doemstos a pod hladinou už to dolu nejde.
Ahoj ,tak já okoukala s pořadu ,máte doma uklizeno?Vezmeš na ruce rukavice do ruky ocelovou drátěnku nebo smirkový papír,ruce do záchodu a drbeš.Mám vyzkoušeno a funguje
.
My doma používáme Bref WC a nechávám to tam působit klidně půl hodiny a pak pořádně vydrbu štětkou a jde to dolů.
Nevíte někdo, jak se dá vyčistit gratinový dřez, máme tvrdou vodu a když se tam usadí ten kamenec, tak ted dřez mám takový zašedlý
Zkoušela jsem to jarem, octem a nic. Nechci to mýt přípravkem na vany, když se tam myje nádobí.
Máme tenhle: http://www.drezy-baterie.cz/…1-atern.html
Schválně jsem se musela podívat do odkazu, co že je to ten GRATINOVÝ dřez
.
Já mám teda nerez, ale matný a strukturovaný. Když se mi zdá zašedlý, tak ho napustím plný horké vody, nasypu tam trochu prášku do myčky a nechám tak hodinu. Většinou to všechno vyčistí, jen to opláchnu párkrát čistou vodou.
Dobré čistidlo je i ocet, ale nevím, jestli na ten granitový dřez může být.
Ocet jsem zkoušela, ale tím mi to nejde
čistím tím jenom tu pákovku a je vždycky jak nová.
AHoj holky, já používám na vodní kámen Fixinelu a sem s ní naprosto spokojená…Stojí kolem 50,–Kč a vodní kámen je pryč:-)
maminabublina píše:
AHoj holky, já používám na vodní kámen Fixinelu a sem s ní naprosto spokojená…Stojí kolem 50,–Kč a vodní kámen je pryč:-)
A to koupím v každé drogerii nebo nějaké spešl obchodu?
Ahoj, jsem zvědavá, kdo co poradí. Já už zkoušela na vodní kámen kde co a bez úspěchu
Tak teď si beru šroubovák a dloubu to šroubovákem ![]()
maxak píše:
Ahoj, jsem zvědavá, kdo co poradí. Já už zkoušela na vodní kámen kde co a bez úspěchuTak teď si beru šroubovák a dloubu to šroubovákem
cilit bang na vodní kámen.
Nebo bych to klidně zkusila i domestosem na vodní kámen.
maxak píše:
Ahoj, jsem zvědavá, kdo co poradí. Já už zkoušela na vodní kámen kde co a bez úspěchuTak teď si beru šroubovák a dloubu to šroubovákem
chudák mísa
To už se mi zdá schůdnější ta drátěnka, jak už tu bylo zmíněno. Jinak já do sklenice vysypala sáček kys.citronový za 10kč, tročičku vařicí vody, do ruky starej zubní kartáček a vodní kámen je dole ![]()
Na tohle bývá dobrá i cola.Tak zkus zvonem vyštouchat vodu a nalij colu, ta rozežere kde co
lokofa píše:
Na tohle bývá dobrá i cola.Tak zkus zvonem vyštouchat vodu a nalij colu, ta rozežere kde co
tak presne kvuli tomu kolu nepiju
citim z ni cistice na WC
a co to pak udela s „trubkama“ v těle .. ![]()
jinak ja taky pouzivam Bref tornado a duck. a kdyz se mi udela vodni kamen tesne nad tim, kde priteka ta voda, tak tu cistim taky tou kys.citronovou a kartackem - dratenky se bojim, aby to neposkrabala
Ahoj
Mám takový problém. Udělal se mi ve wc vodní kámen. Je to úplně černé. Nevím, jak se to stalo. Pravidelně používám savo na wc, i když včera jsem si přečetla, že proti vodnímu kameni to není…no nevím…A teď zkouším a nic nefunguje. Nemáte nějakou radu, jak se toho zbavit ? Moc děkuji za každou radu