Robotický vysavač a koberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
12.12.11 15:41

robotický vysavač a koberec

máme robotický vysavač, jsme s ním spokojený, ale před týdnem jsme si dali do bytu kusový koberec pro malýho aby neležel na plovoučce.koberec je už starý cca 10let po synovcích, takže dost používaný
kdykoli vysavač zapnu tak mě vysaje ohromný množství prachu, nikdy předtím toho tolik nevysál, koberec jsme vyčistili vysavačem na vodu, takže je opravdu čistý, ale prachu pořád hromada.tak mě napadlo, že se pravděpodobně nejedná o prach, ale o ten koberec, což se mě dneska i potvrdilo
je to normální, že robotický vysavač koberec nějak drolí??? dělá vám to taky nebo je to tím, že je už starý a asi styřelý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1993
12.12.11 16:13

To bude spíš tím kobercem,myslím,vysavač by to dělat neměl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
12.12.11 16:55

no taky si myslím, že by to dělat neměl, jenže to nemám kde jinde zkusit, jiný koberec nemáme, tak tady ten asi poletí do kontejneru a koupíme nový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
20.1.12 02:14

Mě nebaví celý den vysavač nabíjet,pořad koukat i v noci na světlo.Musím ho mít v nabíječce pořád?Jak poznam,že to stačí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.1.12 02:55

no já mám iRobot a když ho vyndám tak se vybije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
20.1.12 04:51

my mame vlnenen koberce a vysavac tam radsej ani nedavame, nebol schopny to povysavat a podla mna ich nicil… na to boli prilis drahe aby sme mu to dovolili :mrgreen: takze vysava len podlahy a na koberce ma zakaz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
20.1.12 07:08

my ho máme taky, z koberce nic tedy nedrolí, ale je fakt, že na hladkých plochách funguje lépe (máme 2 psíky) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
20.1.12 08:05
jani09 píše:
Mě nebaví celý den vysavač nabíjet,pořad koukat i v noci na světlo.Musím ho mít v nabíječce pořád?Jak poznam,že to stačí?

Samozřejmě, že musí být pořád v nabíječce, je to v návodu, jinak ti brzo odejde baterka. Čím déle je bez nabíječky tím déle ho pak nabíjíš. Když ho necháš uklidit a dáš do nabíječky je za pár hodin nabitý, když ho necháš mimo třeba den i víc, musí se dobíjet až 16 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
20.1.12 08:09

Určitě to není vysavačem, co by pak s tím kobercem udělal velký vysavač s velkým výkonem. Mám v děcáku koberec a vždycky mě překvapí, co prachu z něj vytáhne ;) Blbě uklízí místa u stěny, to ta metlička nezvládne, ale jak po tom pokoji jezdí víc jak hodinu, tak prach vytáhne z koberce skvěle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
20.1.12 11:12

Asi to uz bude starim koberce. Bud pelicha nebo neco. Jinak ty vysavace maji typ baterie, ktera musi byt neustale dobijena, jinak ti za chvilku ta baterie odejte do vecnych lovist. Takze ta dokovaci zakladna by mela byt neustale napojena na zasuvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
20.1.12 21:28

baterku potvrzuji. Já neměla nějakou dobu v provozu vytírač od irobot a baterklu jsem si odrovnala. než mi poslali novou trvalo to víc jak půl roku, protože se nějak blokla celá zásilka do Evropy.
Takže nyní mám vysavač i vytírač stále na zásuvce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
21.1.12 23:41
Mišela1 píše:
jani09 píše:
Mě nebaví celý den vysavač nabíjet,pořad koukat i v noci na světlo.Musím ho mít v nabíječce pořád?Jak poznam,že to stačí?
Samozřejmě, že musí být pořád v nabíječce, je to v návodu, jinak ti brzo odejde baterka. Čím déle je bez nabíječky tím déle ho pak nabíjíš. Když ho necháš uklidit a dáš do nabíječky je za pár hodin nabitý, když ho necháš mimo třeba den i víc, musí se dobíjet až 16 hodin.

Ale on pořád svítí,i když je nabytej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
21.1.12 23:50

Já bych řekla,že to bude částečně i koberec - když je starej, tak asi víc pelichá. Když s naším vysávám třeba jenom pokoj, kde máme zelený koberec, tak je v zásobníku ten prach trošku do zelena, po červeným koberci zase do červena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
21.1.12 23:51
jani09 píše:
Mišela1 píše:
jani09 píše:

To on svítí pořád - když je vybitej tak asi jinou barvou, než když je nabitej - signalizuje, jak na tom je..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
24.1.12 14:42
jani09 píše:
Mišela1 píše:
jani09 píše:

No však to má svítit. To je dobře. I když je nabitý pořád svítí zeleně. Nikdy nevypne.
Prostě to není jako u mobilu nabiješ a odpojíš. Tady je prostě jiná baterka která musí být pořád pod proudem jinak se ničí. Takže když robot nepracuje - nevysává musí být pořád v dokovací stanici.
Opravdu doporučuji přečíst si návod. U tak drahé věci není dobré toto podceňovat, nová baterka stojí cca 1000 Kč:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný