Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj všem,
prosím, nemáte ponětí, kde sehnat obrázky v rámečku(případně fotky a plakáty) do dětského pokoje s českými pohádkovými(večerníčkovými) postavičkami - Rákosníček, Racochejl, Krteček, Štaflík a Špagetka, Malá čarodějka, Maxipes Fík, Bob a Bobek, Večerníček, Víla Amálka, Hajný Robátko, Rumcajs, atd.
Pokud by bylo možno osobně někde v Ústeckém kraji nebo i na internetu ? ![]()
Velikost je mi jedno, máme tři volné stěny ![]()
Děkuji za typy.
Ahojky.Já jsem viděla v Hornbachu měli tam určitě Krtka a pak myslím, že Pata a Mata.
Teď jsem si všimla, že chceš něco v ústeckym kraji…Já to kupovala v Praze. ![]()
Tak jsem asi moc neporadila
.Nebo zkusit mmb.
lucineeccka píše:
Teď jsem si všimla, že chceš něco v ústeckym kraji…Já to kupovala v Praze.
Tak jsem asi moc neporadila.Nebo zkusit mmb.
Hmm, osobně z ústěckého kraje, na internetu odkudkoliv
Ale díky moc za odpověď, možná se tam kvůli tomu vypravím, když nebude nic jiného ![]()
Ahoj, já koupila obrázky Rákosníčka, Křemílka o Vochomůrky v prodejně Levné knihy za 29,– Kč kus. Tuším, že tam měli i Ferdu mravence, Malou čarodějku, Rumcajse a další podobné… Třeba to tam ještě bude..
m311 píše:
Ahoj, já koupila obrázky Rákosníčka, Křemílka o Vochomůrky v prodejně Levné knihy za 29,– Kč kus. Tuším, že tam měli i Ferdu mravence, Malou čarodějku, Rumcajse a další podobné… Třeba to tam ještě bude..
Super, díky. Levné knihy mají ve vedlejším městě, tak během týdne vyšlu manžela ![]()
Já určitě kdysi viděla Malou čarodějnici a podobné záležitosti (štaflíka a špagetku, křemílka a vochomůrku) v obi.
Já určitě kdysi viděla Malou čarodějnici a podobné záležitosti (štaflíka a špagetku, křemílka a vochomůrku) v obi.
Akorát teda ted koukám, že to mají nějak vybrané, bylo tam toho víc, asi protože je před vánocema ![]()
V Brně se prodává za půl sta nástěnný kalendář Pat a Mat. Nějakou dřevěnou lištu, tu nařezat - a je zarámováno…
tenhle web mám ráda, prodejnu mají v Ostravě, ale specializují se na eshop.
http://www.pokojik.cz/…-zed/c-1026/
Jura007 píše:
V Brně se prodává za půl sta nástěnný kalendář Pat a Mat. Nějakou dřevěnou lištu, tu nařezat - a je zarámováno…
Juro, jsou tu bohužel dva základní problémy 1)Brno je pro nás „trošku“ z ruky a 2) v rodině chybí šikovný člověk ![]()
Ale díky za nápad rámování ![]()
Mmonninko a MMartino, díky moc za odkazy. Koukala jsem, že z večerníčků mají i jiné dekorace na zeď, tak něco vymyslíme náhradního místo obrázků, když je neseženu ![]()
kdyby pak bylo foto, to by bylo super
. Jsem obecní domovní šmírák - inspirace není nikdy dost. Jo a doma máme ještě na zdi látkové dekorace od Fon Design.
http://www.fondesign.cz/…e-kombinace/