Jak přidělat dekoraci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
11.12.11 15:41

přidělat dekoraci??

Ahoj neví někdo jak přidělat(zavěsit) ke stropu takové dekorativní vločky?? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4257
11.12.11 15:50

A chceš aby visely ze stropu dolů? Manžel má takovou speciální hliníkovou izolepu, nevím ani na co původně používá, ale já jsem s ní nalepila všechny ozdoby. Pověsila jsem je na ten nejlevnější řetěz na stromeček (za 9 Kč v Hornbachu) a aby ta páska nebyla vidět,tak jsem si kousek toho řetězu vždycky ustřihla + jsem ustřihla kousek té pásky a zohla konce k sobě (udělala takové obustranně lepící kolečko, ta jednu stranu nalepila ten řetěz a tou druhou to přilepila k té pásce, aby nebyla vidět… Beztak to jde i s jinou páskou - ale nějaku hutnější, ne tou obyč izolepou…
Jestli chceš,aby ta šnůra nebyla tak chlupatá, tak bych ten řetěz ostříhala… ;)

Snad je to pochopitelně napsané… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
11.12.11 15:57

děkuji :palec: :hug: … já jsem to už zkoušela izolepou,takou tou žvejkačkou jak se sní přidělávaj svítící hvězdičky a všechno popadalo až na pár kousků :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
11.12.11 16:06

Já viděla v obchodě vločky na provázku do stropu zapíchané připínáčky. Otázka je, jestli to na stropě až se to sundá nepůjde vidět.. My doma až takovou výzdobu neděláme, takže zkušenost nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
11.12.11 16:50

My je lepili izolepou křížem a drželi, jinak kobercovku, ta udrží všechno, ale nevim, jestli pak neobereš omítku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný