Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj neví někdo jak přidělat(zavěsit) ke stropu takové dekorativní vločky?? ![]()
A chceš aby visely ze stropu dolů? Manžel má takovou speciální hliníkovou izolepu, nevím ani na co původně používá, ale já jsem s ní nalepila všechny ozdoby. Pověsila jsem je na ten nejlevnější řetěz na stromeček (za 9 Kč v Hornbachu) a aby ta páska nebyla vidět,tak jsem si kousek toho řetězu vždycky ustřihla + jsem ustřihla kousek té pásky a zohla konce k sobě (udělala takové obustranně lepící kolečko, ta jednu stranu nalepila ten řetěz a tou druhou to přilepila k té pásce, aby nebyla vidět… Beztak to jde i s jinou páskou - ale nějaku hutnější, ne tou obyč izolepou…
Jestli chceš,aby ta šnůra nebyla tak chlupatá, tak bych ten řetěz ostříhala… ![]()
Snad je to pochopitelně napsané… ![]()
děkuji
… já jsem to už zkoušela izolepou,takou tou žvejkačkou jak se sní přidělávaj svítící hvězdičky a všechno popadalo až na pár kousků ![]()
Já viděla v obchodě vločky na provázku do stropu zapíchané připínáčky. Otázka je, jestli to na stropě až se to sundá nepůjde vidět.. My doma až takovou výzdobu neděláme, takže zkušenost nemám ![]()
My je lepili izolepou křížem a drželi, jinak kobercovku, ta udrží všechno, ale nevim, jestli pak neobereš omítku…