Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@misa.859 a jak na ní?
antibiotika, je třeba aby se léčil i partner. Ale zajdi raději na gynekologii.
@Anonymní píše:
@misa.859 tam jsem byla, dostala jsem macmiror, ale nic
tak to se divím, macmiror je jedno z nejlepších antibiotik, zabírá na všechny možné infekce, dělala doktorka kultivaci nebo hodila antibiotika „na oko“? zašla bych tam znova, záněty jsou naprd, když se člověk pořádně nezaléčí, pak se to stává chronické. A ještě rozhodně trvej i na přeléčení protějšku. Mnoho doktorů toto zanedbává a pak žena dokola chytá záněty. Musí se léčit i partner
@misa.859 byla jsem tam už potřetí a nechce se mi tam zase běžet, nestíhám to a mám mít ms. Už jsem z toho nešťastná ![]()
@Anonymní píše:
@misa.859 byla jsem tam už potřetí a nechce se mi tam zase běžet, nestíhám to a mám mít ms. Už jsem z toho nešťastná
chápu, měla jsem také problémy, měnila plno gynekologů až ten poslední naordinoval léčbu i partnerovi, od tý doby mám pokoj, plus máme sex s kondomem a jsem bez zánětů. Antikoncepce mi záněty dělala.
Jo to je dobrá věc, ale přesto bych na gynekologii ještě zašla, je možné, že antibiotika nezabraly a je třeba udělat kultivaci a dle výsledků zvolit antibiotika citlivá na tu danou infekci. A po léčbě antibiotiky je dobrý zmiňovaný Vitagyn, ale Vitagyn infekci nevyléčí
@misa.859 v pondělí mam macmiror dobrat, myslíš, že tam mám jít hned? Řekla mi, ať zkusím laktobacily, ale ten macmiror by přece zápach mel odstranit, ne? Pak bych pochopila i brání těch laktobacilu ![]()
Tak já jsem tam byla před 14 dny dostala jsem antibiotika a dělala kultivaci, ale mě se zdá, že kvasinky zustali v malém množství
@Anonymní píše:
@misa.859 v pondělí mam macmiror dobrat, myslíš, že tam mám jít hned? Řekla mi, ať zkusím laktobacily, ale ten macmiror by přece zápach mel odstranit, ne? Pak bych pochopila i brání těch laktobacilu
tak já myslela, že máš dobráno. Tak počkej po dobrání, třeba poté to bude v pohodě, kdyby ne, radši na gyndu skoč.
můžu se zeptat, už jste bez potíží? mě něco podobného trápí také už delší dobu a nikdo mi zatím moc neporadil, to už jsem zkusila všechno možné, zánět nemám, jen ten zápach … ![]()
Je možné, aby nizke ph pochvy zpusobovalo zápach?