Ph pochvy, ph výtoku

581
12.1.13 00:42

ph pošvy, ph výtoku

Ahojte baby, aka je podla vas spolahlivost merania ph posvoveho sekretu klasickym univerzalnym indikatorovym papierovym pruzkom ph (0-12)? nakolko mi moja lekarka odmietla ph zmerat a povedala ze to ani nerobi, ze si mam kupit papieriky sama som to vyskusala. okapovane meranie cely mesiac pocas cyklu je v stupnici v rozmedzi 6 az 7, to znamena ze moja posva je alkalicka, co je zle, mavam uz rok biely vytok, co som tu aj písala a okrem neho aj pálenie a neustale recidivujuce bakretie-gardnerella, enterococus faec., najnovsie aj streptokok agalactiae… neviem ci mam verit tym klasickym pruzkom, ale zdaju sa byt spolahlive. zo zvedavisti som merala doma napr ph octu- silne kysle 3, ph sody- silne zasadite -8 az9, teda ked ma moja posva podla stupnice zlty odtie tak mam ph 6 co je zle vsak? a este jedna vec ked je ph ZDRAVEJ POSVY (3,8-4,5), tak potom to tam mam mat spravne kysle ako ten ocot co je divne hmm. moje zistenie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
12.1.13 00:45

Teda skoro ako ten ocot, tie farebne klasicke ph papieriky su velmi nepresne dokelu a tie gynekologicke sa u nas nedaju kupit a moja lekarka mi to nechce zmerat, dofrasa s nou :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7748
12.1.13 09:34

PH 6 je ještě pořád kyselé. 7 je neutrální. Zkus nějaké laktobacily přímo do pochvy, udělají ti tam správné prostředí, je to rozhodně lepší než pořád antimykotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
12.1.13 11:00

Okej dakujem, uz uzivam Gynoflor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hviezdicka123
3.8.13 21:51

pH posvy

Na Slovensku su dostupne vatove vaginalne tycinky ktore maju indikator a podla neho sa da zmerat PH posvy. Su dostupne v lekarnach no daju sa kupit aj online na multi-gyn.sk Za normalne sa povazuje pH 4-4,5 hodnoty nad toto cislo znamenaju zvysenu kyslost a tu by mal riesit gynekolog antibiotikami v kombinacii s vaginalnymi tabletami resp. globulami napr. Macmiror complex 500, tiez su dostat sa probioticke tampony ktore mozno pouzivat aj mimo menstruacie a po pohlavnom styku - nakolko je ejakulat zasadity na upravu pH prostredia. Aj ja bojujem s podobnym problemom… tie atb a globule treba poctivo douzivat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.2.14 15:40

Ahoj holky, mam otazku, je mozne nekolikrat pouzit ph papirek? Nebo funguje pouze jednou? Jde o to ze mi dosly a myslim si ze mi odtyka dnes plodovka, ale uz zadny papirek nemam. Jediny pouzity. Nic me ale neboli a zas tolik tohn nebylo. Jsem 37tt a do lekarny pro nove to mame hodne daleko.

• Citovat
  • Upravit
9374
22.2.14 17:40

Já myslím, že papírky jsou jen na jedno použití. Další používání určitě zkreslí výsledky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí