Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to tak měla před těhotenstvím. Nedej bože se sehnout,.. Teď po porodu je to naštěsti úplně naopak ![]()
Teď po porodu mám opravdu silnou MS tak první den nebo dva. To se opravdu zvednu a jsem jak průtokáč. Taky mě to hrozně štve, protože je o nervy i jít ven ![]()
Tak to já se také bojím jít ven, když to mám nejvíce, jako dneska ráno, nebyla jsem schopná jít z baráku…leda tak s plínkou:-(
Já teda nejradši používám tampóny, tak si vezmu největší a ještě vložku
Ty první dva dny je to fakt síla ![]()
@Anonymní píše:
Tak to já se také bojím jít ven, když to mám nejvíce, jako dneska ráno, nebyla jsem schopná jít z baráku…leda tak s plínkou:-(
Když já už mám strach někam jít, abych si neuřízla ostudu, druhý a třetí den menstruace většinou jsem zalezlá doma, dost mě to omezuje:-(
@Anonymní píše:
Když já už mám strach někam jít, abych si neuřízla ostudu, druhý a třetí den menstruace většinou jsem zalezlá doma, dost mě to omezuje:-(
tak to řeš tak že si vezmeš tampon super, nebo nejlip super + a k tomu jeste vlozku… taky to tak delam a pak se to da
Souhlas, bohužel se nedá nic dělat a když potřebuji někam jít, tak to řeším takhle…
@Iwca píše:
tak to řeš tak že si vezmeš tampon super, nebo nejlip super + a k tomu jeste vlozku… taky to tak delam a pak se to da
Ahoj já trpím na silnou menstruaci, ty první dva dny. děs běs..vždy si připadám že proteču, vyteču, hrozný
ohnout se pro něco. nebo někam jít..nejde..a nejhorší je to když spím třeba na zádech a ono to někdy proteče na postel ![]()
Jo tak s tím spaním je to taky hrozný… Taky se mi stalo, že jsem kolikrát protekla. Prostě si beru starý kalhotky a trenky na spaní. Mamka mi říkala, že nějakou dobu spala i na tmavým, starým ručníku…
@Anonymní píše:
Ahoj já trpím na silnou menstruaci, ty první dva dny. děs běs..vždy si připadám že proteču, vyteču, hrozný![]()
ohnout se pro něco. nebo někam jít..nejde..a nejhorší je to když spím třeba na zádech a ono to někdy proteče na postel
@LucciaMaty naštěstí to přítel chápe, ale na začátku vztahu když jsem u něj spala jsem si připadala trapně
navíc ještě bílé povlečení
máme to hold těžký my holky
jo přesně, starý kalhotky a pořádně zafixovat aby nic neproteklo ![]()
Můj chlap to naštěstí taky chápe. Ale je to opruz. Kolikrát se v noci i převlíkám a sprchuju, protože mi to prostě proteče. Mám to teda hlavně po porodu, takže doufám, že se to upraví. Předtím jsem taky měla silnou MS, ale rozhodně ne takovej průtokáč ![]()
@Anonymní píše:
@LucciaMaty naštěstí to přítel chápe, ale na začátku vztahu když jsem u něj spala jsem si připadala trapněnavíc ještě bílé povlečení
máme to hold těžký my holky
jo přesně, starý kalhotky a pořádně zafixovat aby nic neproteklo
To je moje noční můra, taky to mám hodně silné, zatím jsem doma ma md, ale vůbec si neumím představit s tím jít od práce. To si mám každý měsíc brát 2 dny dovču? ![]()
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jsem vyjímka nebo to máte také? Když mám menstruaci a začnu něco doma dělat, po chvilce se mi to rozjede mnohem více než když jsem v klidu, trpím na silné krvácení při menstruaci a už mě štve každý měsíc se bát více hnout, že se mi to zase spustí…je to normální?