Máte to také? Menstruace a pohyb

Anonymní
9.1.13 19:10

Máte to také? Menstruace a pohyb...

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jsem vyjímka nebo to máte také? Když mám menstruaci a začnu něco doma dělat, po chvilce se mi to rozjede mnohem více než když jsem v klidu, trpím na silné krvácení při menstruaci a už mě štve každý měsíc se bát více hnout, že se mi to zase spustí…je to normální?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9.1.13 19:13

Já to tak měla před těhotenstvím. Nedej bože se sehnout,.. Teď po porodu je to naštěsti úplně naopak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
9.1.13 19:14

Teď po porodu mám opravdu silnou MS tak první den nebo dva. To se opravdu zvednu a jsem jak průtokáč. Taky mě to hrozně štve, protože je o nervy i jít ven :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 19:17

Tak to já se také bojím jít ven, když to mám nejvíce, jako dneska ráno, nebyla jsem schopná jít z baráku…leda tak s plínkou:-(

• Citovat
  • Upravit
2017
9.1.13 19:22

Já teda nejradši používám tampóny, tak si vezmu největší a ještě vložku :nevim: Ty první dva dny je to fakt síla :zed:

@Anonymní píše:
Tak to já se také bojím jít ven, když to mám nejvíce, jako dneska ráno, nebyla jsem schopná jít z baráku…leda tak s plínkou:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 19:32

Když já už mám strach někam jít, abych si neuřízla ostudu, druhý a třetí den menstruace většinou jsem zalezlá doma, dost mě to omezuje:-(

• Citovat
  • Upravit
1047
9.1.13 19:41
@Anonymní píše:
Když já už mám strach někam jít, abych si neuřízla ostudu, druhý a třetí den menstruace většinou jsem zalezlá doma, dost mě to omezuje:-(

tak to řeš tak že si vezmeš tampon super, nebo nejlip super + a k tomu jeste vlozku… taky to tak delam a pak se to da

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
9.1.13 19:43

Souhlas, bohužel se nedá nic dělat a když potřebuji někam jít, tak to řeším takhle…

@Iwca píše:
tak to řeš tak že si vezmeš tampon super, nebo nejlip super + a k tomu jeste vlozku… taky to tak delam a pak se to da
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 19:49

Ahoj já trpím na silnou menstruaci, ty první dva dny. děs běs..vždy si připadám že proteču, vyteču, hrozný :oops: :roll: ohnout se pro něco. nebo někam jít..nejde..a nejhorší je to když spím třeba na zádech a ono to někdy proteče na postel :roll:

• Citovat
  • Upravit
2017
9.1.13 19:56

Jo tak s tím spaním je to taky hrozný… Taky se mi stalo, že jsem kolikrát protekla. Prostě si beru starý kalhotky a trenky na spaní. Mamka mi říkala, že nějakou dobu spala i na tmavým, starým ručníku…

@Anonymní píše:
Ahoj já trpím na silnou menstruaci, ty první dva dny. děs běs..vždy si připadám že proteču, vyteču, hrozný :oops: :roll: ohnout se pro něco. nebo někam jít..nejde..a nejhorší je to když spím třeba na zádech a ono to někdy proteče na postel :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 20:09

@LucciaMaty naštěstí to přítel chápe, ale na začátku vztahu když jsem u něj spala jsem si připadala trapně :oops: navíc ještě bílé povlečení :roll: máme to hold těžký my holky :) jo přesně, starý kalhotky a pořádně zafixovat aby nic neproteklo :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2017
9.1.13 20:13

Můj chlap to naštěstí taky chápe. Ale je to opruz. Kolikrát se v noci i převlíkám a sprchuju, protože mi to prostě proteče. Mám to teda hlavně po porodu, takže doufám, že se to upraví. Předtím jsem taky měla silnou MS, ale rozhodně ne takovej průtokáč :zed:

@Anonymní píše:
@LucciaMaty naštěstí to přítel chápe, ale na začátku vztahu když jsem u něj spala jsem si připadala trapně :oops: navíc ještě bílé povlečení :roll: máme to hold těžký my holky :) jo přesně, starý kalhotky a pořádně zafixovat aby nic neproteklo :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.13 20:23

To je moje noční můra, taky to mám hodně silné, zatím jsem doma ma md, ale vůbec si neumím představit s tím jít od práce. To si mám každý měsíc brát 2 dny dovču? :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa