Místo menstruace narůžovělý výtok

975
7.1.13 19:58

problem s menstruaci-prosim poradte

Dobry vecer, prosim o radu, nazor. Mam zhruba 4 dny zpozdeni s menstruaci, tehotensky test negativni, a az dnes k veceru lehce naruzovely vytok, jestli se tomu tak da rict, je velmi slaby, skoro zadny. Nemate nektera zkusenost s tim co by to mohlo byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22614
7.1.13 20:03

@zdendik no muze to byt zacinajici menstruace.. a ty mas pravidelne cykly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
7.1.13 20:04

Muzes byt nemocna, muzes byt tehotna, muze to byt cysta…nebo taky jen nervove vypeti…nebo zacinajici MS :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
7.1.13 20:17
@atominnka píše:
@zdendik no muze to byt zacinajici menstruace.. a ty mas pravidelne cykly?

cykly sem mela vzdy pravidelne, predtim nez sem zacla brat antiko, behem brani i po vysazeni, tohle je poprve co mam zpozdeni…a kdyz mi menstruace zacinala, nikdy sem takovy vytok nemela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.1.13 20:21

@zdendik no všechno je jednou poprvé… a nejsi třeba nastydlá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
7.1.13 20:25
@atominnka píše:
@zdendik no všechno je jednou poprvé… a nejsi třeba nastydlá?

no to prave ze nejsem… a o nejakem vetsim stresu taky nevim… uz jsem z toho mimo, pritel nervozni a na gyndu se z prace jen tak nedostanu… ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
7.1.13 20:26

Rozjíždějící se menstruace, která mohla mít zpoždění z milionu důvodů, velmi raný potrat, projev počátku těhotenství, cokoliv, nejpravděpodobněji to první zmíněné… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.1.13 20:29

@zdendik nech to jeste par dni a pak zkus znovu tehotenskay test. k dr bych sla az kdyby bylo zpozdeni tak 14dni.. teda v pripade, ze nebudes mit jine problemy, jako bolesti bricha atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.13 20:30

Já mám ted cykly rozhazene a na gyndu volam az kdyz mam zpozdeni 14 dni… asi vyckej par dni, zopakuj test a pak si tam zavolej a domluv se s nima co dal… treba jeste sama dorazi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
7.1.13 20:31

Taky čekám, už 3-tí den… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
7.1.13 20:35
@Schara píše:
Já mám ted cykly rozhazene a na gyndu volam az kdyz mam zpozdeni 14 dni… asi vyckej par dni, zopakuj test a pak si tam zavolej a domluv se s nima co dal… treba jeste sama dorazi :-)

14 dni? ty jo to se do ty doby z ty nejistoty zblaznim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.13 20:37

To mi povídej :mrgreen: i kdyz ja tem negativnim TT verim, takze cekavam docela s jistotou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
7.1.13 20:45
@Schara píše:
To mi povídej :mrgreen: i kdyz ja tem negativnim TT verim, takze cekavam docela s jistotou :)

no jo, ale kdyz doufas tak veris i ty nejmensi nadeji a negativnim testum neveris :lol: jen jestli ja to nemam jenom vsugdrovany, ze bych mela tak silnou mysl ze ovlivni i menstruaci? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.1.13 20:50

@zdendik no ja negativnimu TT taky neverila a pak jsem byla dost zklamaná, že fakt hotna nejsem,,, a to jsem mela i priznaky, bohuzel vsugerovane :oops: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.13 20:57

No prave ze jestli se snazite o mrnouse, tak i psychika muze ovlivnit zpozdeni.. takze jak se vsude pise, hodit se do klidu ;) i kdyz se to lehko rika a hure dela, aspon tedy u me :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí