Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer, prosim o radu, nazor. Mam zhruba 4 dny zpozdeni s menstruaci, tehotensky test negativni, a az dnes k veceru lehce naruzovely vytok, jestli se tomu tak da rict, je velmi slaby, skoro zadny. Nemate nektera zkusenost s tim co by to mohlo byt?
@zdendik no muze to byt zacinajici menstruace.. a ty mas pravidelne cykly?
Muzes byt nemocna, muzes byt tehotna, muze to byt cysta…nebo taky jen nervove vypeti…nebo zacinajici MS ![]()
@atominnka píše:
@zdendik no muze to byt zacinajici menstruace.. a ty mas pravidelne cykly?
cykly sem mela vzdy pravidelne, predtim nez sem zacla brat antiko, behem brani i po vysazeni, tohle je poprve co mam zpozdeni…a kdyz mi menstruace zacinala, nikdy sem takovy vytok nemela…
@zdendik no všechno je jednou poprvé… a nejsi třeba nastydlá?
@atominnka píše:
@zdendik no všechno je jednou poprvé… a nejsi třeba nastydlá?
no to prave ze nejsem… a o nejakem vetsim stresu taky nevim… uz jsem z toho mimo, pritel nervozni a na gyndu se z prace jen tak nedostanu… ach jo
Rozjíždějící se menstruace, která mohla mít zpoždění z milionu důvodů, velmi raný potrat, projev počátku těhotenství, cokoliv, nejpravděpodobněji to první zmíněné… ![]()
@zdendik nech to jeste par dni a pak zkus znovu tehotenskay test. k dr bych sla az kdyby bylo zpozdeni tak 14dni.. teda v pripade, ze nebudes mit jine problemy, jako bolesti bricha atd..
Já mám ted cykly rozhazene a na gyndu volam az kdyz mam zpozdeni 14 dni… asi vyckej par dni, zopakuj test a pak si tam zavolej a domluv se s nima co dal… treba jeste sama dorazi ![]()
@Schara píše:
Já mám ted cykly rozhazene a na gyndu volam az kdyz mam zpozdeni 14 dni… asi vyckej par dni, zopakuj test a pak si tam zavolej a domluv se s nima co dal… treba jeste sama dorazi
14 dni? ty jo to se do ty doby z ty nejistoty zblaznim ![]()
To mi povídej
i kdyz ja tem negativnim TT verim, takze cekavam docela s jistotou ![]()
@Schara píše:
To mi povídeji kdyz ja tem negativnim TT verim, takze cekavam docela s jistotou
no jo, ale kdyz doufas tak veris i ty nejmensi nadeji a negativnim testum neveris
jen jestli ja to nemam jenom vsugdrovany, ze bych mela tak silnou mysl ze ovlivni i menstruaci? ![]()
@zdendik no ja negativnimu TT taky neverila a pak jsem byla dost zklamaná, že fakt hotna nejsem,,, a to jsem mela i priznaky, bohuzel vsugerovane
![]()
No prave ze jestli se snazite o mrnouse, tak i psychika muze ovlivnit zpozdeni.. takze jak se vsude pise, hodit se do klidu
i kdyz se to lehko rika a hure dela, aspon tedy u me ![]()