Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Schara ja mam taky dost aktivit, kdyz jsem zdrava teda.. jediny co mi pomuze na to nemyslet je jizda na koni… ale to ted nemuzu, to az tak v unoru ![]()
@Schara píše:
@atominnka tak to se snazite taky docela chvili. no my se snazime tak prubezne cely cyklusakorat ted posledni dobou bez ovulky.snad se to brzy spravi
tak at vam to brzy vyjde
@zdendik a proc si davate pozor? smimli se zeptat.
protoze pritel jeste mimi nechce, takze tak nejak kompromis, celekm nespolehliva forma antikoncepce… teda zatim asi vic nez spolehliva:-D
@zdendik no podle me je nespolehliva
a je to otazka casu. pak mu to jeste parkrat ujede a bude ![]()
@atominnka tak jizda na koni, tak to mam docela otresny zazitek z detstvi a uz me na to zvire nikdo neposadi
ja tak ho pohladit, dat z ruky nejakou dobrotu, ale i to je pro me adrenalin jako hrom
pritom to jsou tak krasna zvirata
@Schara ja kone miluju od malicka, ale nasi mi zakazovali na nich jezdit, tak jsem se k tomu dostala az ve svych 23letech ![]()
Takze takovy splneny sen co? ja se zase takhle v pozdnejsim veku naucila lyzovat ![]()
Ahoj vsichni, potrebuju poradit. Dostala jsem svoji prvni menstruaci, ale vubec mi netece krev. mam jen vytok, ktery je jakoby zbarveny malym mnozstvym krve, ale toho vytoku tam je tak 5X vice. krev mi vubec nekape na vlozku, jenom kdyz se utru tak to vidim. strasne se bojim, jestli se mnou neco neni, uz to takhle mem 3 dny. prosim poradte mi, meli jste s tim nekodo problem, vite nekdo co to je??? ![]()
Myslím, že napoprvé je to normální
Proč si nepromluvíš s mamkou?
@Anonymní píše:
Ahoj vsichni, potrebuju poradit. Dostala jsem svoji prvni menstruaci, ale vubec mi netece krev. mam jen vytok, ktery je jakoby zbarveny malym mnozstvym krve, ale toho vytoku tam je tak 5X vice. krev mi vubec nekape na vlozku, jenom kdyz se utru tak to vidim. strasne se bojim, jestli se mnou neco neni, uz to takhle mem 3 dny. prosim poradte mi, meli jste s tim nekodo problem, vite nekdo co to je???
Napoprvé to bude normální, počkej tak dva tři cykly, než se to stabilizuje ![]()
Dobrý den.
Už čtvrtý den mám slabou růžovo hnědou menstruaci.
Dneska už je trochu silnější a spíš hnědá, žádné bolesti břicha jsem neměla za ty čtyři dny, tak bych se chtěla zeptat o co by mohlo jít
. Nevím jestli to je těhotenství…ale žádné jiné příznaky těhotenství nemám a mam problémy s váhou ( jsem moc hubená ). Tak bych se chtěla zeptat jestli některá z vás treba neví o co může jít.
Předem děkuji za odpověď
Dobrý den
Měla bych menší prosbu.. v srpnu 2020 jsem měla normální menstruacni cyklus a stejný jsem měla i 08.září 2020 ale v jsem ji dostala někdy mezi 19. října 2020 jsem měla zpoždění 12 dní měla jsem bolest pánvi podbřišku sem cítila jako by mi vajíčka lítali nahoru dolů. 19.10 jsem měla slabí jakože výtok zhruba asi 5 dní jinak mám silnou menstruaci. Prsa mě bolí už skoro 3 týdny a všimla jsem.jsi ze bradavky jsou jsou tmavé a růžové A teda 9.listopadu 2020 opět růžový výtok a velmi slabí.. normální menstruace má dojít až 16.11.2020 má s tim někdo zkušenosti může my někdo poradit. Testy negativní mám.. u DR jsem byla na vyšetření infekce atd nemám ani záněty cistu a podobně nemám žádný problém a utrazvuk čekám každým dnem. Děkuju za každou radu.
@Kacena Matusova
Ahoj, radu asi nemám. Těžko radit. Myslím, že když jsi u doktora byla, tak tehotenstvi vyloučil. Akorát jsem nepochopila, proč na ultrazvuk neudělal doktor hned? Nemůže to být nějaká hormonální nerovnováha? Já mám špinění před MS tak 4-5 dnů, ale pak se mi to rozjede.
Zlatka
@Anonymní píše:
Právě že na utrazvuk čekám…
Tenhle měsíc měla dorazit 16.11 a dorazila 8.11 na jeden a půl dne. Už si s tim nevím rady tady v UK tý doktoři jsou složitý ještě když je ten Covid-19
A kdy se na ten ultrazvuk dostaneš? Já bych počkala do toho 16.11. Třeba to ještě přijde v ten pravý čas. Jednu dobu jsem taky špinila cca uprostřed cyklu. Asi 5 cyklů za sebou. Ale MS pak vždy přišla.
Zlatka
@Anonymní píše:
Uvidime no.. já se tomu moc nevyznám sem s tim nikdy takhle problémy neměla měla sem pravidelný cyklus