Místo menstruace narůžovělý výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
975
7.1.13 21:01
@Schara píše:
No prave ze jestli se snazite o mrnouse, tak i psychika muze ovlivnit zpozdeni.. takze jak se vsude pise, hodit se do klidu ;) i kdyz se to lehko rika a hure dela, aspon tedy u me :mrgreen:

my se prave nesnazime, spis prave prerusovany styk a nechavame na nahode… ale ja bych se na tu nahodu vuuubec nezlobila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.1.13 21:02

@Schara taky se snažíme.. nejsi sama, taky mi to nejde se hodit do klidu.. nebo jde, ale jsou dny, kdy az moc premyslim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
7.1.13 21:03

Bud v klidu ona přijde :kytka: Já takhle čekala 2 měsíce..a to už jsem byla opravdu vystresovaná.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.13 21:07
@zdendik píše:
my se prave nesnazime, spis prave prerusovany styk a nechavame na nahode… ale ja bych se na tu nahodu vuuubec nezlobila:-)

takze by sis vlastne prala // nahodou… podvedomi je asi silnejsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
7.1.13 21:09
@atominnka píše:
@Schara taky se snažíme.. nejsi sama, taky mi to nejde se hodit do klidu.. nebo jde, ale jsou dny, kdy az moc premyslim

jj to znam, jsou dny, kdy jsem nad veci a v pohode a pak dny kdy to resim a premyslim a cekam… navic se mi rozhodil na podzim cyklus a nemam ani ovu ted… ale jeste jsem zkusila gynex a snad zabere, kdyz ne, pujdu k MUdr at se mnou neco udela :) no naplanovane to mam pekne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.1.13 22:44

@Schara Taky jedu na gynexu, teda ted ne, mela jsem osklivou koprivku a byla jsem nemocna… ale ovu jsem minuly mesic mela, ale az 25DC(cykly 44dni) ale hlavne, ze byla, merila jsem BT.. tenhle mesic nic nemerim, stejne po tech vsech driacich, co do me napichali kvuli ty koprivce se mi nechce se snazit, taky jsem zrovna dobrala ATB… takze zase asz dalsi mesic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.1.13 17:29

@atominnka my jsme meli snazici prazdniny cely rijen, taky sem mela zdrav problemy, ktere se vyresily, ale jine nastaly, tim myslim ty anovulaky. nevim, jestli to muze byt tim gynexem, ale jsem s nim trosku zrava, kdyz jsem ho nebrala, nemela jsem problem se hlidat, ale ted zase jak ho beru, tak se jen cpu… ale treba za to gynex nemuze, ale nic jineho me nenapada. tak at si brzo fit a muzete na to vlitnout. Koukam, ze uz doma jednoho mrnouska mas ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.1.13 17:35

@Schara jojo, mame dvouletacku, RD mam na 3roky a do ty doby bychom radi druhe.. v nejblizsich dnech budu mit ovu, uz me zase boli bricho, podle toho to poznam.. tak nevim, jestli se snazit nebo ne… :roll: atb uz nemam, beru jen leky na koprivku, ale i ty uz pomalu vysazuju.. tak nevim…
jinak s tim gynexem, mne po nem zase hrozne bolela hlava, trvalo to 2tydny, pak se to zlepsilo.. ta zravost nevim, ja jsem zrava i normalne bez gynexu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.1.13 17:54

No ja bych se asi klidne snazila, jestli uz budes mit leky dobrane pomalu ;) no ja byvam taky normalne zrava, ale nedela mi problem se hlidat a ted s gynexem jo, strasnej :mrgreen: nebo se na to jen vymlouvam, nevim ;) a snazite se dlouho? my od cervna, takze zatim docela v pohode ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
8.1.13 18:22

Tak poslusne hlasim ze menstruace dnes nakonec dorazila asi sem to vcera zakrikla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kmonda
8.1.13 18:30

Nic si z toho nedělej, i mě dorazila:-( a já už myslela, že bude konečně druhé mimi…ach jo…

• Citovat
  • Upravit
22614
8.1.13 19:15

@zdendik sem to říkla, že je to blížící se MS :hug:

@Schara My jsme začali koncem srpna, ale to jsem ještě nevěděla, že mám ovulaci tak pozdě, takže jsme se nejvíc snažili v naprosto blbý dny.. do ovulace jsme se trefili az minulý cyklus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.1.13 19:40

@atominnka tak to se snazite taky docela chvili. no my se snazime tak prubezne cely cyklus :mrgreen: akorat ted posledni dobou bez ovulky.snad se to brzy spravi :) tak at vam to brzy vyjde ;-)

@zdendik a proc si davate pozor? smimli se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
8.1.13 19:47

@Schara ale jo, to my taky tak prubezne, ale nejvic jsme se snazili od 10 do 16DC, pak uz jen obcas… az pak jsem zjistila, ze ovuluju kolem 25DC :lol: :lol: :lol: nene neni to dlouho, ale leze mi to na mozek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
8.1.13 19:57

To i me obcas :mrgreen: i kdyz ted sem si dala za cil docilit NEJAK ovulky a pak teprve myslet na neco vic :mrgreen:
sakra, proc je to tak tezke nemyslet na to? a to musim podotknout ze mam docela dost prace a aktivit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí