Špinění a Norethisteron

Anonymní
6.1.13 10:47

špinění a norethisteron

Ahojte už tak 10 den špiním a to začlo i přes antikoncepci tak jsem 5 den žačla brát norethisteron a vubec to nezabralo je to furt stejny nemáte někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22267
6.1.13 11:37

Norethisteron je hormonální lék na předpis - takže jsi ho jistě nezačala brát bez porady s lékařem… co Ti k tomu řekl?

Pokud jsi ho začala brát jen tak sama, děláš hloupost.

Krvácení mimo cyklus může mít spoustu různých důvodů a léčit ho svépomocí, navíc takovýmhle „drasťákem“, je hodně velká nezodpovědnost.

Zajdi si na gynekologii a budeš mít jasno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
6.1.13 12:26

Na každého funguje jinak a je vhodné jej použít jen na doporučení, protože se používá jen za určitých podmínek. Já jsem jej kdysi dostala na předpis od lékaře a následně jsem si nejen rozhodila do té doby pravidelný menstruační cyklus, ale špinila jsem dalšího půl roku soustavně. Je možné, že nešpiníš z dělohy a je zbytečné do sebe cpát další hormony, což tento prášek je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
6.1.13 16:23

Me se to stavalo, proste mi nesedela HA, dostala jsem jinou a bylo po problemech, zajdi si na gyndu a bez dr nic neber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.13 21:33

Tak jsem norethisteron vysadila a začla brát ascorutin 4 dny ho beru a uz to nemam… ono to bylo asi si myslim tim norethisteronem protoze jsou to hormony jinak jsme ho mela na predpis od dr ale bylo to jen horsi a navic jsem mela silne bolesti bricha od te doby co jsem ho vysadila je mi alespon dobre a navic po nem mam plet no proste hruza :( ale jeste že uz je to zamnou :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa