Philips satinele - epilátor

1143
11.3.13 18:12

philips satinele -epilator

Zdravim-mate skusenosti s timto epilatorem? Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16631
11.3.13 19:34
@lujziana píše:
Zdravim-mate skusenosti s timto epilatorem? Diky

Ano mám, koupila jsem, nepoužívám - asi jsem cíťa a navíc mi to přijde dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
11.3.13 20:02

S tímto vyloženě ne, ale philips mám už 12 let, používám v létě docela často a je to držák :palec:

• Citovat
  • Upravit
545
12.3.13 10:02

Já ho mám, dostala jsem ho i s tím menším na baterky a pinzetou, taková sada a řekla bych že je dobrej, ten menší používám na podpaždí, je skvělej a ten větší na nohy, ale spíš jen přes léto, protože to celkem trvá a v zimě jsem na to byla moc pohodlná, epilování celkem bolí ale jde jen o zvyk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.3.13 10:24

@Michalka92 a pouzivas naky gel nebo penu? Ja teda pri ziletce neparfemovane detske mydlo-jinak jsem samej pupinek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.3.13 11:15

@lujziana ne epilátor používám na sucho, tenhle se ani jinak nedá používat. Ale na ty nohy aby byl výsledek co nejlepší tak si je nejdřív epiluju a pak si je ve vaně ještě přejedu žiletkou s mýdlem, používám palmoliv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.3.13 11:20

@Michalka92 fakt? :oops: ja totis zadny epilator nemela ;) a jde i tim vetsim podpazdi v pohode?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.3.13 11:26

@lujziana no protože mam ten malej, tak ani nevím jestli jsem to zkoušela s tim velkým, ale určitě ano, hlavně je to velikej rozdíl, když se holíš epilátorem, zaprvé to vydrží o hodně dýl a vzhledově je to poznat, hrozně mi rozčilovalo když jsem se holila žiletkou, že už druhý den byly vidět rostoucí chloupky, myslím v podpaždí a budu pomalu už zkoušet epilovat i třísla, sice to bude hooooodně bolet, ale když vidim ten rozdíl v podpaždí, tak to vydržim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.3.13 11:31

@Michalka92 no presne! :palec: stou ziletkou to vubec nevydrzi! Tu bolest vydrzim ;) za to mi to stoji. Unas ho ted maji v akci ze 700 na 400kc, asi do nej jdu! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.3.13 11:47

@lujziana Jdi je to dobrá investice :potlesk: Hlavně se nesmíš zaleknout té bolesti, ale jestli ti můžu poradit, tak ze začátku si třeba ty nohy hol co 3 dny, protože to najednou nevytrháš, nebo jo, ale bude ti to trvat hooodně dlouho. a později stačí třeba jednou za týden, nebo prostě podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.3.13 11:54

@Michalka92 jen abych potom nemela podpazi a nohy uplne rudy? :think: po ty epilaci? ta bolest me trosku desi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.3.13 11:57

@lujziana ta bolest je jen ze začátku, já to teď v podpaždí už vůbec necítím… no ze začátku je budeš mít trochu podrážděné, proto je lepší se holit večer, ráno už nebudeš mít jedinej flíček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
12.3.13 12:00

@Michalka92 o. k! A neprodavaji treba nakej balzam na tu podrazdenou pokozku? Nebo to proste nechat byt a ono to zmizi? Jo a jeste daji se epilovat i kratke chloupky? Abych nemusela cekat nez mi dorostou, chodit jak (chlupac)! :mrgreen: :mrgreen: a pak teprve epilovat-diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
12.3.13 12:24

@lujziana i krátký, ale oni ti budou pak růst hrozně nepravidelně, takže některé budou delší, některé kratší a nejsou tak viditelné, řekla bych že jsou i slabší a světlejší, hele já se vždycky namažu normálním tělovým mlíkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí