Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, jaké máte zkušenosti s touto chůvičkou? Potřebuji pořídit nějakou spolehlivou s dobrým přenosem bez šumu. Budu používat hlavně v noci u staršího syna, abych ho slyšela, když budu mít zavřené dveře a pak přes den pro mimčo, aby mě upozornila na terasu. Měla jsem vybranou 525, ale cena je dost vysoká a bojím se kupovat přes net. U nás v elektru teď mají tu 505 za nějakých 1300kč a 60dní na vrácení peněz při nespokojenosti. Má 505 diody, které mě upozorní na zvuk, prý je dost tichá?
Všem děkuji.
Ahoj moc ti nepomuzu ja se rozhodovala mezi 505 a 525 a vzala tu 525 jsem maximalne spokojena kamaradka ma 505 a taky si nemuze vynachvalit
Ahoj, mám 505 a naprostá spokojenost. Rodičovská jednotka je trochu tišší, ale mě to vyhovuje, že neslyšim každý „prd“, a jak začne kňourat, to už slyšet je, a hlavně vidět - blikaj světýlka. Taky dětská jednotka má moc pěkný ukolébavky, hraje to tak 10 - 15 minut, akorát
Ještě jsem si vzpomněla - další pro mě výhoda je, že obě jednotky jdou jak na baterky, tak do zásuvky
Poradíte? Zvažuji 505 nebo opět 510 (ta druhá se nám po roce porouchala a na reklamaci nám vrátili peníze, tak potřebuji koupit novou, ale chtěla bych znovu philips a tak do dvou tisíc max.). Zajímá mě jaký je v nich rozdíl? Kvalita, šum, nabíjení…díky