Píchají ji morfium

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
191
5.2.13 14:37

Píchají ji morfium !!

Maminky mám 56 letou tchýni na aru ve varech je nemocná na plíce, loni byla se zápalem plic v nemocnici a teď má taky těžký zápal plic, a začali jí píchat morfium… myslíte, že je to poslední štace???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
5.2.13 14:40
@baba1986 píše:
Maminky mám 56 letou tchýni na aru ve varech je nemocná na plíce, loni byla se zápalem plic v nemocnici a teď má taky těžký zápal plic, a začali jí píchat morfium… myslíte, že je to poslední štace???

Morfium na zápal plic? Obávám se, že může jít o horší diagnozu, ale to tady na netu určitě nevyřešíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
5.2.13 14:42

Prostě ji něco hodně bolí, tak jí dávají léky na bolest.
Jak zlé to je vám musí říct doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557

Je to opravdu,,jenom,, zápal plic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191

Já vím, nevyřešíme ale jak slyšim slovo morfium tak to asi nedopadne už dobře,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973

Mně se taky nezdá, že by se morfium píchalo na zápal plic. Tchánovi ho taky píchali ale to už bylo, kdy se nedalo nic jiného dělat… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.13 14:45

Ona je astmatička a plíce neměla v pořádku už dlouhá léta, když jsem mluvila s doktorkou řekla mi že má těžký zápal plic a zatím že za ní přístroje nedýchají ale dneska prý skolabovala a začali jí píchat morfium to mi volala dcera protože jede od ní z nemocnice jsem s toho neštastná, nezlobte se, že to sem píšu ale musím to z někým probrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihlasena
5.2.13 14:45

Dedeckovi ho davali…jenze ten mel rakovinu plic v poslednim stadiu…a pokud hodne trpi na plice, tak mam obavu, ze nepujde o zapal plic…ten mel deda a pak mu z toho udelali prave rakovinu, zjistili ze o zapal nejde… :-(

• Citovat
  • Upravit
neprihlasena
5.2.13 14:47
@baba1986 píše:
Ona je astmatička a plíce neměla v pořádku už dlouhá léta, když jsem mluvila s doktorkou řekla mi že má těžký zápal plic a zatím že za ní přístroje nedýchají ale dneska prý skolabovala a začali jí píchat morfium to mi volala dcera protože jede od ní z nemocnice jsem s toho neštastná, nezlobte se, že to sem píšu ale musím to z někým probrat :nevim:

Tak jestli je to takhle, pripravila bych se, bohuzel, na nejhorsi… :-/

• Citovat
  • Upravit
191
5.2.13 14:47
@neprihlasena píše:
Dedeckovi ho davali…jenze ten mel rakovinu plic v poslednim stadiu…a pokud hodne trpi na plice, tak mam obavu, ze nepujde o zapal plic…ten mel deda a pak mu z toho udelali prave rakovinu, zjistili ze o zapal nejde… :-(

PRÁVĚ, ŽE TY PLÍCE NEJSOU ZDRAVÉ UŽ SAMY O SOBĚ A DO TOHO JEŠTĚ TĚŽKÝ ZÁPAL PLIC…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2827
5.2.13 14:48

U nás se píchá morfium jen na velké bolestti, nevím o tom, že by se běžně dávalo, ale třeba ti napíše nějaká lékařka, jak to u nás vlastně je :nevim:
Tetě když řekli, že jediné, co mohou ještě udělat pro mou sestřenici je předpis na morfium, tak to byla konečná diagnoza :,( Bylo jí 20 let.
V jiných zemích se dává, je to stát od státu-mě ho dávali od bolesti jako dítěti v Sýrii-měla jsem roztříštěný loketní kloub, po návratu do ČR už myslím ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
5.2.13 14:49

Tady ale není žádný doktor, můžeme s tebou cítit, ale pořád to budou jen dohady. Myslím, že morfium kromě tlumení bolesti má i sedativní účinky, tj, tlumí i dýchání a to u zápalu plic asi nebude žádoucí efekt.Na zápal plic to asi opravdu nebude. Nicméně to ber tak, že pomáhá od bolesti, od toho je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
5.2.13 14:50

Nechci strašit ale tchánovi to taky začlo od plic a pak se ta rakovina rozlezla do celého těla :,( ale nechci strašit, snad je to opravdu jen silný zápal plic…přeju ať to dopadne dobře!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
5.2.13 14:51

Příspěvek upraven 11.05.16 v 16:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
5.2.13 14:52

JSEM RÁDA I ZA VAŠE NÁZORY, DĚKUJI