Píchání na vaječníku v době MS

6177
21.6.12 17:38

Píchání na vaječníku v době MS

Ahoj holky, hledala jsem, ale nenašla.

Už druhý měsíc mě den před MS a v době MS píchá buď vlevo nebo vpravo na vaječníku - občas nemůžu ani zvednout nohu na té straně, žádné prudké pohyby atd. Napadlo mě, jestli to nemůžou být nějaké cysty? Nebo je to naprosto normální? Moc děkuji za dopovědi a přeji krásný zbytek slunečného dne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6177
21.6.12 17:43

Ještě podotýkám, že mám anovulační cykly a MS přichází jen po Agolutinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
21.6.12 17:56

Muze to yt stejne cysta jako klasicke bolesti premenstruaniho syndromu, mam to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.6.12 14:44

Cysty jsou docela možné, teď jsem měla v minulých dvou cyklech po jedné cystě 4 a 5 cm a bolelo mě to úplně stejně, jak popisuješ. Píchání ve vaječníku, bolest při zvedání nohy, i celkově to bolelo skoro bez přestávky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.6.12 20:16

@Maky.p A jak to dopadlo? Já dnes byla na UZ a mám cystu 5×4 cm :( Prý se snad vstřebá, anebo po další MS na laparoskopii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.6.12 20:31

Betynko, přesně takhle, obojí.. Ta první měla 5cm a byla jsem s ní na LPK, ta druhá 4cm se nakonec vstřebala a MS nakonec došla. Ta cysta mi ji dlouho zdržovala. Dneska jsem byla na utz po MS a cysta je pryč. Ta první byla krvavá a na jednom místě mi praskla i s vaječníkem, měla jsem naštěstí jen malé krvácení do břicha a dojela jsem včas, ale bolest jak svi. ňa teda :roll: Ta druhá byla podle doktorky to stejný, jen nepraskla a nakonec odešla s MS, která byla o 2 dny delší a bolestivější než normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.6.12 20:54

@Maky.p Já mám jít za měsíc po další MS na kontrolu a že kdyby neodešla ta cysta, tak půjdu na laparoskopii. Ale jedeme za 3 týdny na dovolenou a bojím se, žeby mi třeba praskla tam nebo se s ní něco stalo (taky je krvavá) a co já jim budu v Bulharsku vysvětlovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.6.12 21:04

No, s tím si moc nezahrávej, mě nechtěla doktorka pustit ani z ordinace a chtěla mi volat rychlou. Nakonec jsem ji ukecala, že počkám venku a můj pro mě dojede a odveze mě do špitálu. Ani sbalit věci jsem si nemohla, takže to bylo asi vážný :nevim: Pokud tu cystu budeš pořád mít, tak na dovolenou zapomeň, nebudou tě chtít pustit.

A ty máš teď po MS a nevíš, jestli ji tam furt máš nebo jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.6.12 21:10

@Maky.p Teď mám MS a dnes mi jí tam našli právě. Nevím, jestli nebude lepší tam příští týden zajít a říct, aby mi jí nevyndali - už mi to totiž nabízel. Ale pak říkal, že by to nechal, že se cysty hodně vstřebávají. Jenže se bojím no:-( A zas když mi udělají LPR, tak se mi tam mrknou, pročistí to a bude to fajn s případným otěhotněním. Byla jsi po LPR dlouho na neschopence? Asi ne viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
22.6.12 21:15

Zajdi si na utz jak ti skončí MS. Pokud sama ucítíš, že bolest ustupuje, je to na dobré cestě a cysta tam už nejspíš nebude. Budeš klidná na dovolené a LPK si domluvíš pak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.6.12 22:09

@Maky.p Děkuji!!! Jsi hodná! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
23.6.12 09:38

Betynko, nemáš zač :hug: