Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Muzou to byt i genitalni bradavice a ne opar. Radeji jdi rano hned na gyndu!!
@JayLee
K nevydržení je to jen při čůrání, jinak to je celkem v pohodě.. Občas dávám studený obklady který tomu uleví a pak uvidim.. Chci si počkat na svého doktora, protože ostatní gyndaři u nás stojí za prd.. ![]()
Spíš jsem doufala že se ozve někdo kdo to zažil.. To bych byla moc ráda.. ![]()
Nemusíš čekat na gyndaře, můžeš jít i k venerologovi
Vypadá to na genitální bradavice
A na co jsi potřebovala někoho, kdo to zažil? Můj ex to měl, dostal mastičku a měl pokoj.
Venerologie? To ani neznám..
No asi prokoumám jestli tu něco takového máme.. ![]()
Tak holky co jsem tak teď koukala po netu, tak to ty bradavice určitě nebudou, od doktora budu chytřejší ale jsem si jistá tím, že to není ono.. spíš to bude ten genitální opar.. ale obojí je pěknej hnus.. ![]()
@wildcherry
Může se to chytit klidně i v bazénu.. sice se to řadí mezi pohlavní choroby, ale koukala jsem že to mají i holky které ještě nikdy sex neměli.. Já jsem měla teď rok stálého partnera (nic takového neměl) a ted mám 2 měsíce nového (taky je zdravý).. Ted jsem měla dost silnou MS a to nikdy nemívám a co jsem vyčetla, tak se to někdy po MS objevuje a člověk to má prostě zakodovany v sobě nebo tak něco a někomu se to projeví a někomu ne… No nevím nevím, jen doufám že to brzy přejde.. ![]()
Ahoj,
na tyhle opary bohužel trpím, někomu se dělají na puse, mně se občas objeví kolem genitálií, kostrče a pod.
Zatím to vždycky probíhalo stejně, doktor (ať už gynekolog nebo obvodní) mi na to předepsali léky Herpesin (musí se vybrat celé balení) a opary potírat fialovou vodičkou (gentianou), aby se vysušily). Po třech dnech to většinou přestane bolet a trvá cca týden, než puchýřky vyschnout a začnou se ztrácet.
Spouštěcích faktorů může být celá řada, oslabená imunita, nachlazení, horečka, stres, návštěva bazénu, prostě cokoliv.
Děkuju moc.. na gyndu jdu zítra a tu fialovou vodičku už tam mažu
asi to vážně pomáhá
Tak snad mi předepíše i ty léky a budu mít klid.. a vypají ty opary tak jako afty v puse??
Zakl.
Ahoj,
tak jak jsi dopadla?
Jinak ano, vypadají, jsou to takový puchýřky, nalitý tekutinou.
Přeju ať se brzy zahojí a je ti ok.
Ahojky, zatím nevím nic nového.. Dr. tam je až od čtyř a napřed tam musím zavolat jestli mě vezme ale snad jo když mu řeknu že je to akutní
Ale už to tolik nebolí, teda spíš nepálí o bolesti se ani tak mluvit nedá.. A přijde mi že to už asi tak nějak,,popraskalo,, protože to je spíš taková otevřená jizvička nebo jak to popsat..
Tak potvrzen Herpes..
ale už je to mnohem lepší.. už i čůrat můžu docela v pohodě..
Dostala jsem na to nějaký tablety, ale ještě jsou v lékárně páč je včera neměli..
Ahoj, taky, když mě to potkalo poprvé, bylo to hodně nepříjemný, nevěděla jsem co s tím. Pomohl mi studený heřmánkový obklad. Malou vatu jsem namočila v heřmánku a pokaždé, když bylo potřeba, přikládala. Pokaždé přišla úleva, Za 3 dny bylo po potížích.
Ahoj ženský, omlouvám se za anonym, ale je to hodně choulostivé, což asi pochopíte

Mám takový problém v těch nejcitlivějších místech.. Ze začátku svědění a pak ostrá bolest až pálení při čůrání, takže teď chodím čůrat do vany pod studenou sprchu aby se to trochu zmírnilo.. No a na co se tedy ptám, koukala jsem různě po netu co to může být a vypadá to na Herpes (opar), ale nikde jsem se nedočetla jak to má vypadat… Mám to na vnitří straně malých stydkých pysků, takže proto ta strašná bolest na toaletě.. Vypadá to jako aft v puse, prostě úplně to samé.. Máte s tím někdo nějakou zkušenost? Zažili jste to? Popř. co jste s tím dělali a za jak dlouho to přešlo? Můj gyn. bude ordinovat až v úterý a k cizímu se mi nechce.. Můžete mi někdo poradit? Zatím jsem tak vyčetla používat Herpesin mast, genciálku a jarishovou vodu na obklady.. Prosím poraďte je to hrozně nesnesitelný.. Děkuju všem..