Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevím co je to konizace
ale k tomu krvácení, to může být hormonální nerovnováha.. třeba by ti pomohl kontryhelový čaj, nebo když se nesnažíš o dítě tak zrovna HA pokud ti nevadí…
Já na krvácení mimo ms trpím často, tento měsíc jsme to léčili norethysteronem, tem ti vyčistí sliznici a pak by měl být klid…
pokud Tvůj gynekolog tohle nijak neřeší najdi si jiného, ale myslím ty léky pomožu, je to hnus ale pomáhá.. ale zační čajem, mě zastavil al měsíční krvácení ![]()
Omlouvam se za anonymitu. Tak my se ted chceme prave vrhnout na miminko, takze jak jsi psala antikoncepci urcite nechci a navic ani mi nedelala dobre, kdyz jsem ji brala…Zkusim ten cajik, treba se to nejak urovna…Dr. mi proste jen rekl, ze to muze byt bud stresem, nebo namahou(coz ja mam) a jeste rekl, ze pokud se to bude opakovat, tak se musi udelat sono. On mi rekl, ze to slabe krvaceni znamena, ze ovuluji. A kdyz sem cetla na netu o slabem krvaceni mimo ms, tak tam prevazne psali spojitost se sliznici…Tak me to vystrasilo a nedalo a napsala jsem sem…Rikala jsem si, ze nektera z vas s tim ma treba zkusenost. Dekuji moc za radu, vyzkousim cajik a uvidime…:-)
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá z vás nemá zkušenost s tím že pár dní před očekávanou ms se u vás objevilo slabé růžové krvácení? byla to hodně světlá krev a bylo jí malinko jen na toaleťáku při utření, myslela jsem si že už je to ms ale ono pak už nic, nerozjela se a dnes už mám zpoždění. nestalo
Myslím, že těhotná nejsem nemám žádné příznaky ale projistotu udělám ![]()
Dobrý den, nevím jestli budu mít štěstí na paní(slečnu) anonym viz první dotaz, která se tady zmiňuje o problému špinění před menstruaci a je po konizaci (seříznutí děložního čípku po nakažení HPV viry a nálezu předrakovinových změn). Mám úplně ten stejný problém již půl roku. Citologické testy v pořádku, nevím jestli to může mít spojitost a trochu se bojím jestli nemůže být někde nádor, stěr na citologii se dělá jen na děl. čípku ale co ostatní, děloha, vaječníky atd.? Nebo je to jen hormonální nerovnováha? Doktor mi chce tento problém léčit injekcí, která vyvolá menstruaci, ale tu mám pravidelnou 28 den. Takže mi to příjde zbytečné. děkuji všem za odpovědi ![]()
Ahojte, můžete mi poradit?
Za týden mám mít menstruaci, ale z ničeho nic jsem začala krvacet.
Velmi slabě, ale i tak ztoho mám strach.
z čeho by to mohlo byt
I já mám problém se špiněním před menstruací po provedení kónizace…nikdy předtím jsem s tím neměla problémy, až teď po operaci, na které jsem byla v květnu
Doktorka mi řekla, že to spolu nesouvisí, že jde o náhodu, ale mě tam nějaká spojitost připadá
Už 2 roky se mi nedaří otěhotnět a teď ještě po té kónizaci tohle
Podle testů z krve mám zvýšený prolaktin, navíc se mi ted cyklus rozhodil úplně, že trvá cca jen 19 dní. Doktorka říkala, že je to asi psychikou…Takže mám ted na všechno prášky (Dostinex, Duphaston), navíc mi doktorka doporučila nějaký nový doplněk stravy GRAV-IN na problémy s otěhotněním + by to mělo pomoct řešit hormonální nerovnováhu, tak uvidím…doufám, že se to všechno srovná a konečně se taky dočkám pozitivního těhu testu ![]()
Dobrý den jsem tu nová a mám dotaz.Za tři dny jsem měla dostat měsíčky, ale začala jsem krváset v pondělí večer kdy krvácení byla sitě červená krev s cuckem sražené krve, nevím jak si to vysvětlit, s přítelem se snažíme rok a dva měsíce o mimčo a stále se nám nedaří do toho piji už téměř 3měsíce kontryhelový čaj a stále žádný výsledek jen ted tato příhoda s krvácením, ale ted už nekrvácím bylo to jen takové hodinové krvácení. Má tu někdo s tímto nějaké skušenosti a může mi některá z vás poradit prosím? Předem děkuji za nějaké rady.
Dobrý den, také Prosím o zkušenosti a radu. Pul roku se s přítelem snažíme o mimi. Mam za cca 3-4 dny dostat MS, ale začala jsem z ničeho nic špinit plus kus (srážení krve) nevím jestli to muže byt i tím, že máme za sebou dlouhý let z dovolene a náročnější přestupy
jindy mě před MS boly prsa i břicho a ted vůbec nic ![]()
Slabé krvaceni tyden pred MS
Mam dotaz..posledni MS sem mela 24.10. Snazime se o mimco..vcera vecer sem trochu zakrvacela po navsteve wc..myslela sem ze prisla menzes o tyden drive. Ale potom jako by utlo..lehke spineni a dnes nic…nemam zadne tehu priznaky..sem tam pichnuti v podbrisku..take sem mela citlivejsi prsa po stranach ale ted nepocituji nic..mohu vedet nazor zda koupit test a zkusit otestovat? je tu nejaka sance??dekuji za nazor.???
Rekla bych ze sance je, test si kup, mela jsem posledni ms stejne jako ty a dve // uz mam ![]()
@Petra67 píše:
Rekla bych ze sance je, test si kup, mela jsem posledni ms stejne jako ty a dve // uz mam
Tak sem ho dnes koupila..ted k veceru sem testovala a nic…tak nevim..
Ahojky holky. Mela bych na vas malou prosbicku, treba o tom budete vedet vic nez ja. Je to zhruba 16dni co jsem byla u meho dr. na gynekologii a na vysetreni, prt mam 5.mesic po konizaci a prekvapive vysledky dopadly dobre, coz jsem nesmirne stastna. Jen me trapi jeden rekla bych, ze i docela velky problem a kdyz jsem se o nem zminila u dr.,rekl jen, ze to muze byt z nejake namahy a to je, ze jsem zacala slabe krvacet, zhruba dva tydny po MS a uz slabe krvacim zhruba tyden. Je to normalni???Poznal by to z vysledku ze steru??Jo, a jinak neberu HA. A ted by se mi mela dostavit normalni menses..Dekuju za vase rady a komentare, za kazdy aspon jeden vam budu vdecna