Ultrazvuk a cysta

189
12.6.12 10:43

Ultrazvuk a cysta

Mám takový dotaz ,před třemi týdny jsem byla na běžné kontrole na gyndě,výsledky,ultrazvuk vše v pořádku.A chci se zeptat jestli by dr.poznal kdyby tam byla cysta?Ptám se proto,že mám bolesti v podbřišku,někdy silnější někdy slabší,mám dostat mens.ale až o víkendu,ale nikdy mi to tak moc nebolelo.Neřešily jste někdo takový problém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
12.6.12 10:49

Na ultrazvuku přes břicho to poznat není, na vnitřním ultrazvuku(vaginálním), pokud kontroloval oba vajěčníky, tak by to vidět bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
12.6.12 10:50

Určitě by to viděl na UTZ, mně ji takto našel při těhot. prohlídce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.6.12 11:02

Cysta

Ultrazvuk mi dělal vnitřní.Tak jak píšeš to by tedy poznal.Tak to to bude asi předvoj očekáváne menst.Ale teda nezvyklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
12.6.12 11:04

Vidět by to měl,pokud nepřehlídl.Řekla jsi mu,že tě to bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.6.12 11:06

Cysta

No při prohlídce mi nic nebylo,začlo to až teď.A navíc se snažíme o miminko.Ale k tomu se moc přiklánět nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
12.6.12 11:08

Jednou mě taky děsně na jedné straně bolelo břicho. Doktor mi pak řekl, že při ovulaci se někdy může stát, že tekutina, která vyplavý vajíčko a má ho dostat do vejcovodu, se dostane hodně mimo a podráždí pak vše okolo, fakt mě to bolelo, měla jsem strach, že je to slepák. A jelikož jsem měla vaječník trochu „spadlý“, tak to prý bylo pravděpodobné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
12.6.12 11:08

ano poznal by to, pohmatem i na utz, já ji na utz viděla, měla 4×4 cm a bolela jak čert :cert:

• Citovat
  • Upravit
3361
12.6.12 11:13

Měla jsem dermoidní cystu asi 2*1cm, nebyla nijak vidět, náhodně se na ni přišlo, když mi dělali ultrazvuk před IVF. A to jsem gynekologické prohlídky a UZ přes břicho měla v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.12 11:50

Ano, mě to také poznal při UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.6.12 13:37

Ahoj, dr by cystu určitě poznal. Mě našel malé bestie 15 a 18 mm náhodně při utz přes břicho, když byly 6×5, tak byly cítit i pohmatem. Já měla bolesti permanentně, velmi silné a dlouhé ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
12.6.12 17:07

Cysta mohla klidně vyrůst až po utz. Já jsem zrovna ten případ. Byla jsem na utz, vaječníky bez cyst, pohoda. Za 14 dní jsem tam letěla znovu kvůli bolesti a mám cystu 3, 5cm. Bolest teda velká a pořád, ale né tak, jak jsem měla při 5cm. Dnes už je to lepší, takže doufám, že se v pátek dozvím, že se zmenšila a mizí :think: Jinak mi drží MS, jsem už 50DC :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí