Neustávající výtok

kuřátečko
12.6.12 19:30

Neustávající výtok

Holky potřebuju poradit, už léta mě trápí neustávající výtok všeho druhu… Nesvědí, ale furt je, být bez intimky je pro mě nemyslitelné. Chodím k lékaři jen když „jde o život“ a nebo o syna, takže mě tam asi nikdo nedostane :mrgreen: nebo musím? :oops: :oops: Není něco co zabírá? Bez předpisu, nebo tak. Teď jsem viděla reklamu na Rosalgin, nemáte zkušenost? :kytka: Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
12.6.12 19:38

Ahoj, také jsem řešila a je fakt, že ani doktorka mi s tím moc nepomohla. Poslala mě na podrobnější vyšetření - stěry, ale z nich se nic nezjistilo. Dokola mi předepisovala čípky a mastičky apod. Většina z nich je volně dostupná. Zkus se poradit v lékárně a případně si k doktorce zajdi. Konkrétně s Rosalginem zkušenost nemám. Od porodu mám zatím klid. Doufám, že už trvale :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
12.6.12 19:39

Jestli je to dlouholetá záležitost, tak bych se asi pídila po příčině. pokud to nesvědí, nepálí, tak to nemusí ale taky vůbec nic být. některé ženy holt jsou vlhčí :)

pokud by to byly třeba kvasinky nebo jiné potvory, pomáhá brát probiotika, přestat sladit, jíst sladké a pít kafe (okyseluje, nemít se ničím agresivním s mýdlem, nejlépe jen vodou, nebo něčím šetrným z lékárny. a větrat co nejvíc, nosit světlé prádlo. no a zrovna intimky tomu nesvědčí vůbec. doporučují se i látkovky na tyhle problémy a při menstruaci kalíšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
12.6.12 20:55

Ahoj, já mám výtok už od svých 11 let, dost silný (a teď v těhotenství ještě víc), a nikdy se nic nenašlo, některé ženy to tak prostě mají :|
Rosalgin je v takovém případě fajn, pokud si chceš udělat „odpočinkový“ den bez výtoku a intimky, on to tam prostě vypláchne, a než se utvoří další výtok a vyteče ven, tak to prostě nějakou dobu trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí