Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, také jsem řešila a je fakt, že ani doktorka mi s tím moc nepomohla. Poslala mě na podrobnější vyšetření - stěry, ale z nich se nic nezjistilo. Dokola mi předepisovala čípky a mastičky apod. Většina z nich je volně dostupná. Zkus se poradit v lékárně a případně si k doktorce zajdi. Konkrétně s Rosalginem zkušenost nemám. Od porodu mám zatím klid. Doufám, že už trvale ![]()
Jestli je to dlouholetá záležitost, tak bych se asi pídila po příčině. pokud to nesvědí, nepálí, tak to nemusí ale taky vůbec nic být. některé ženy holt jsou vlhčí ![]()
pokud by to byly třeba kvasinky nebo jiné potvory, pomáhá brát probiotika, přestat sladit, jíst sladké a pít kafe (okyseluje, nemít se ničím agresivním s mýdlem, nejlépe jen vodou, nebo něčím šetrným z lékárny. a větrat co nejvíc, nosit světlé prádlo. no a zrovna intimky tomu nesvědčí vůbec. doporučují se i látkovky na tyhle problémy a při menstruaci kalíšek.
Ahoj, já mám výtok už od svých 11 let, dost silný (a teď v těhotenství ještě víc), a nikdy se nic nenašlo, některé ženy to tak prostě mají ![]()
Rosalgin je v takovém případě fajn, pokud si chceš udělat „odpočinkový“ den bez výtoku a intimky, on to tam prostě vypláchne, a než se utvoří další výtok a vyteče ven, tak to prostě nějakou dobu trvá.
Holky potřebuju poradit, už léta mě trápí neustávající výtok všeho druhu… Nesvědí, ale furt je, být bez intimky je pro mě nemyslitelné. Chodím k lékaři jen když „jde o život“ a nebo o syna, takže mě tam asi nikdo nedostane
nebo musím?
Není něco co zabírá? Bez předpisu, nebo tak. Teď jsem viděla reklamu na Rosalgin, nemáte zkušenost?
Díky