Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den vsem, mela jsem stejne potize. Stridave pichani po celem tele do toho ukrutna unava, nadymani prujmy. Lekari nic nezjistili.Ja se nevzdavala a zkousela ruznou alternativni lecbu.Az jsem kapla na,,spravnou diagnozu"Mam v sobe parazity, lezou ze me ze vsech moznych otvoru pichani prestava.
Dobry den vsem, mela jsem stejne potize. Stridave pichani po celem tele do toho ukrutna unava, nadymani prujmy. Lekari nic nezjistili.Ja se nevzdavala a zkousela ruznou alternativni lecbu.Az jsem kapla na,,spravnou diagnozu"Mam v sobe parazity, lezou ze me ze vsech moznych otvoru pichani prestava.
@Piza.o dobrý den mám stejný problém a chtěl bych se zeptat co to je za diagnózu mám to dva týdny a je to dost nepříjemné
![]()
Zdravim, mel jsem cca pul roku stejne problemy, pichani a bolesti po celem tele, hlavne ruce a nohy. Jeden dobry doktor se se mnou pobavil a zjistil ze to mam z pretizeni a stresu, ze uz to videl mnohokrat. Kdyz ksem na tom zacal pracovat, abych byl vice v klidu a odreagoval se, tak potize zcela odezneli a 3 roky jsem je nemel, ted opet zacinaji…a ja toho mam opet moc…tak se jdu zase vice dostat do klidu. Zkuste to take, rozhodne tim neni co ztratit, třeba si uvědomíte, ze je toho na vas opravdu hodně. Staci mit deti a uz je to kupa starosti navic.
Dobrý den už jste se někdo potkali z bolesti a píchání v břiše a malimy uzlinky v břišní dutině děkuji
Ahoj, take na to trpim, uz leta. Dokonce jsem si az donedavna myslela, ze je to normalni a ma to kazdy, protoze ja to mam snad od mlada… Nicmene jsem vypozorovala, ze to vzdy prestane pote, co na neco uplne jineho beru antibiotika, a pak se to postupne zase vraci a behem par mesicu je to zpatky. proste mam dny, kdy me ruzne po tele boda, ale zas tak moc me to neobtezuje. Od poslednich antibiotik beru cesnek a vratilo se to stejne. ma babicka to mela pry take a rikala tomu pichani nervu. Nikdy jsem s tim nikde nebyla.
Zdravím, teď mě dva dny zpátky zastihlo něco podobného. Mám pocit bodání jehliček na krku, je to teda dost nepříjemný při každém pohybu s krkem i když se ho dotknu, nevím co to může být. Měli by jste nějakou radu, jsem teda ve 25tt. Předem děkuju za odpověď