pichani v celem tele

23
9.6.09 15:47

pichani v celem tele

Měla bych vas dotazecek? Uz asi tyden me picha v celem tele. Ne ze by to byla nejaka hrozna bolest ale uvedomuju si to a je to neprijemne. Nevim jak to presne popsat,ale je to stridave pichani ve svalech nebo v kloubech ci slachach jednou v zapesti,koleni,kotniku,v prstech na h. i d. koncetine je to proste ruzne. Nevite co by s tim slo delat?? Snad se to nejak netyka mimiska?? Na kontroluiu jdu az za tyden. Jsem 11+0 - nemel jste nekdo taky takovy problem?? Nemohlo by to byt treba zpusobeno nedostatkem nejakeho vitaminu?? Beru listovku, GS mamavit, a 1 tabletu horciku denne. Drive jsem dost sportovala a ted mam klidovy rezim nemuze to byt treba i zpusobeno tim ze svaly ochabuji?? Prosim o rady :-) dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
9.6.09 19:53

Takové pocity mívám většinou na začátku chřipky a nebo při nedostatku hořčíku, nic jiného mě nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.12 11:37

Ahoj, mám stejný problém - píchání v celém těle (svaly, klouby). To jak to popisuješ jsou přesně moje slova! Začlo mě to trápit před necelýma 2 lety. Chodila jsem po doktorech a na nic nepřišli (zvažovala se borelioza). Bolesti se v různé míře vracely. A teď je to zas horší tak to začínám řešit. Zajímalo by mě jestli ses toho zbavila nebo jsi přišla na původ belostí. Budu ráda za zkušenosti, nikdy jsem se totiž nesetkala s někým, kdo by to cítil stejně. Díky!
PS: já těhotná nebyla, takže s tím to nesouvisí a s chřipkou to také není vždy spojeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sidny
22.2.13 20:01

Píchání v celém těle

Mám stejný problém už čtyři měsíce. Píchání v celém těle. Z ramen se přesunuje do rukou i nohou. Jako bych tam měl nějaké jehličky. Dělali mi testy na RA a boreliózu. Nic nezjistili. Teď mám jít k neurologovi.

• Citovat
  • Upravit
čarynka
13.5.13 16:50

pichání po těle

ZDRAVÍM A TAKÉ MÁM TAKOVÝ PROBLEM, MAM ZJIŠTĚNOU ALERGII NA HISTAMIN, NEVÍM ZDA TO MUŽE BÝT TÍM, PŘIPADÁ MI TO, ŽE MI NĚCO LÍTÁ POD KUŽI, HNED TAM A ZASE V PATÁCH, JE TO DIVNÉ, ALE DOBRÝ POCIT Z TOHO NEMÁM. MUŽE MI NĚKDO PORADIT 100X DIK
CARYNKA :evil:

• Citovat
  • Upravit
Luciie!e
7.8.13 16:04

Ahoj, asi před dvěma měsíci mě začalo píchat na pravé straně krku a na pravé noze v tříslu a ve stehně. Teď mě píchá po celém těle, od probuzení až do večera, je to střídavé píchání všude možně po těle a k tomu se mi motá hlava a jsem slabá. Neví někdo co by to mohlo být? Doktorka mi dělala krevní testy, borelioza negativní, štítná žláza taky, jaterní testy v pořádku. Jediné co mi zjistila je anemie a nedostatek draslíku. Byla jsem i na neruologii, eeg v pořádku. Chodila jsem i na rehabilitace s krční páteří a nepomohlo to. Budu ráda za každou radu.

• Citovat
  • Upravit
49
1.7.18 13:38

@Luciie!e ahojky, uz je to dyl, ale nevis co bylo puvodem tvych potizi. ? Jsem na tom uz pul roku stejne a nikdo nevi, odešla jsem od doktora s tim, ze jsem zdrava :nevim: :nevim: budu ráda, kdyz odpovis, diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.19 21:30

dotaz

Ahoj. Mám nyní už asi 2 roky stejné píchání ve svalech po celem těle. Rád bych se zeptal co Vám doktoři zjistili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
23.10.19 14:22

Dotaz

Ahoj. Mám už nějakou dobu stejné problémy. Máte někdo nějaké výsledky od lékařů? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.10.20 14:42

Už je to dlouho, ale mohl by mi někdo napsat, co bylo příčinou potíží? Nebo jestli bolesti ustoupily? Taky se s tím potýkám, všechna vyšetření v pořádku.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
31.7.21 21:09
@Luciie!e píše:
Ahoj, asi před dvěma měsíci mě začalo píchat na pravé straně krku a na pravé noze v tříslu a ve stehně. Teď mě píchá po celém těle, od probuzení až do večera, je to střídavé píchání všude možně po těle a k tomu se mi motá hlava a jsem slabá. Neví někdo co by to mohlo být? Doktorka mi dělala krevní testy, borelioza negativní, štítná žláza taky, jaterní testy v pořádku. Jediné co mi zjistila je anemie a nedostatek draslíku. Byla jsem i na neruologii, eeg v pořádku. Chodila jsem i na rehabilitace s krční páteří a nepomohlo to. Budu ráda za každou radu.

Zdravím, mohu se zeptat, jak vám je nyní? Zjistilo se něco? Mám stejný problém, zatím jen u dr. nabrala krev, mám také menší nedostatek draslíku a anémii. Vitamíny beru, zatím žádná změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.22 09:04
@Sidny píše:
Mám stejný problém už čtyři měsíce. Píchání v celém těle. Z ramen se přesunuje do rukou i nohou. Jako bych tam měl nějaké jehličky. Dělali mi testy na RA a boreliózu. Nic nezjistili. Teď mám jít k neurologovi.

Mohu se zeptat, jak jste na tom s odstupem času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.22 09:06

@sodysek

Mohu se zeptat, jak jste na tom s odstupem času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.2.22 09:06

@karolll

Mohu se zeptat, jak jste na to s odstupem času?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.23 16:41

@wejuuneckaa a Vam nakonec neco zjistili?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky