Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny a potřebuji váš názor.
Jsem 31tt a mám takové divné píchání v podbřišku když se jen trošku pohnu. Je to dost nepříjemné. A taky bych řekla že mi od včerejška hodně zesílil výtok, tak se bojím aby nebyla třeba plodová voda nebo prostě něco špatně… ![]()
Asi jen zbytečně plašim, ale radši budu 10 minut za blbce než se pak nervovat ![]()
Hoď si nohy nahoru, lehni si a odpočívej a zítra bych pro jistotu brnkla doktorovi. Jistota je jistota…za blbce rozhodně nejsi ![]()
No on tam právě zejtra Dr. neni…ale já doufám že to do rána přejde
..musí mrně ještě ven proste nemůže, tak snad tam vydrží ještě alespoň 6 týdnů ![]()
Ono takhle ke konci těhu pořád někde píchá, tlačí a tak
Člověk chce ale mít 100% jistotu, že je vše jak má být, to se ti nikdo nemůže divit…uvidíš sama, když to do rána nepřejde, tak brnkni do porodnice, když tvůj dr zítra není..
Ahojky,
tak ti nepovím co to je, ale myslím, že je to asi časté… mohou to být změny na čípku, infekce, normální reakce těla v těhu…
U mě se tohle objevilo až asi v 36 tt - prostě píchání a říkala jsem si aby to už nebylo něco před porodem. Trápilo mě to asi týden a pak to odeznělo… teď mě taky občas píchne… doktor na nic nepřišel a mezitím mi dělal i stěr na různé „breberky“ před porodem a ten je taky negativní…
Až bude tvůj dr. v ordinaci, tak bych mu zavolala… ale asi bych se nějak neděsila. Ono v těhu pak píchá stále někde, křeče a všelijaké neduhy. Držím pěsti ![]()
No, takže jsem ráno zavolala doktorovi protože to nepřešlo, a zvedla to sestra s tim že dr. dneska neordinuje a říkla ať si nomálně zajedu do porodnice a že na mě mrknou.
Tak sem tam jela, natočili mi ozvy ( první
), ty byly v pořádku, potom mě ještě prohlídnul doktor. Zjistil že sem otevřená na 1 prs , ale prej to v mym případě ani nestojí za řeč
( to sem moc nepochopila ale budiž
) a poslal mě domů. Teda,ale tolik vyšetření co tam se mnou prováděli - sem ani nevěděla že se to dělá. Můj doktor je asi drobet pozadu
.
No ale řikal že je všechno v pořádku a nic se neděje. Tak teď mam konečně klid ![]()
No vidíš, tak to je dobře, alespoň máš jistotu. Že jsi otevřená na jeden prst fakt nic neznamená, to je normální ![]()