"Píchání" v podbřišku 31tt

731
23.10.11 21:49

"píchání" v podbřišku 31tt

Zdravím všechny a potřebuji váš názor.
Jsem 31tt a mám takové divné píchání v podbřišku když se jen trošku pohnu. Je to dost nepříjemné. A taky bych řekla že mi od včerejška hodně zesílil výtok, tak se bojím aby nebyla třeba plodová voda nebo prostě něco špatně… :think:
Asi jen zbytečně plašim, ale radši budu 10 minut za blbce než se pak nervovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5277
23.10.11 21:55

Hoď si nohy nahoru, lehni si a odpočívej a zítra bych pro jistotu brnkla doktorovi. Jistota je jistota…za blbce rozhodně nejsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
23.10.11 21:57

No on tam právě zejtra Dr. neni…ale já doufám že to do rána přejde :roll: ..musí mrně ještě ven proste nemůže, tak snad tam vydrží ještě alespoň 6 týdnů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
23.10.11 22:09

Ono takhle ke konci těhu pořád někde píchá, tlačí a tak :-( Člověk chce ale mít 100% jistotu, že je vše jak má být, to se ti nikdo nemůže divit…uvidíš sama, když to do rána nepřejde, tak brnkni do porodnice, když tvůj dr zítra není..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
23.10.11 22:55

Ahojky,

tak ti nepovím co to je, ale myslím, že je to asi časté… mohou to být změny na čípku, infekce, normální reakce těla v těhu…
U mě se tohle objevilo až asi v 36 tt - prostě píchání a říkala jsem si aby to už nebylo něco před porodem. Trápilo mě to asi týden a pak to odeznělo… teď mě taky občas píchne… doktor na nic nepřišel a mezitím mi dělal i stěr na různé „breberky“ před porodem a ten je taky negativní…

Až bude tvůj dr. v ordinaci, tak bych mu zavolala… ale asi bych se nějak neděsila. Ono v těhu pak píchá stále někde, křeče a všelijaké neduhy. Držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
24.10.11 11:22

No, takže jsem ráno zavolala doktorovi protože to nepřešlo, a zvedla to sestra s tim že dr. dneska neordinuje a říkla ať si nomálně zajedu do porodnice a že na mě mrknou.
Tak sem tam jela, natočili mi ozvy ( první :potlesk: ), ty byly v pořádku, potom mě ještě prohlídnul doktor. Zjistil že sem otevřená na 1 prs , ale prej to v mym případě ani nestojí za řeč 8-o ( to sem moc nepochopila ale budiž :nevim: ) a poslal mě domů. Teda,ale tolik vyšetření co tam se mnou prováděli - sem ani nevěděla že se to dělá. Můj doktor je asi drobet pozadu :roll: .
No ale řikal že je všechno v pořádku a nic se neděje. Tak teď mam konečně klid :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5277
24.10.11 19:51

No vidíš, tak to je dobře, alespoň máš jistotu. Že jsi otevřená na jeden prst fakt nic neznamená, to je normální :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí