ATB Nitrofurantoin a výtok

418
23.10.11 12:52

Atb Nitrofurantoin a vytok

Ahoj holky tak sem tu zas:) Chtela jsem se zeptast jestli kdyz jste brali tyhle antbiotika jste nemeli takovej zlutej vytok tedy nevim jesatlu to je vytok ale na intimce mam vzdycky tskovou podobnou barvu jako je trn prasek ne teda uplne :-D jeste sem premyslela jestl si normalka neucuravam:-D ze by to nebyl vytok ale moc :-D ja vim divna otazka :zed: ale jen sem se chtrela nekoho zeptat :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4228
23.10.11 19:06

Ahoj,
já je taky užívala a ten výtok jsemměla taky,je to normální…je to ten rozpuštěný lék,účinná látka se vstřebala,ale zbytek hold vyteče :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
23.10.11 20:26

no, jestli jsi nitrofurantoin zaváděla, tak jak píše hvězdička, je možné že zbytek vyteče (ale myslim, že furantoin jako vaginální tablety, už se nedělají, jen jako globule dělaný v lékárně), jestli jsi nitrofurantoin polykala jako tbl, tak je to jiný. Nitrofurantoin může barvit moč do žluta až hněda, ale že by barvil výtok, to jsem nikde nenašla, ale možný to je a nebo to máš normální výtok (nirofurantoin je něco jako antibiotika a může vybíjet přirozenou poševní mikroflóru a tím způsobovat výtok. Na ten ti kdyžtak v lékárně poradí globule nebo mast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí