Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky tak sem tu zas:) Chtela jsem se zeptast jestli kdyz jste brali tyhle antbiotika jste nemeli takovej zlutej vytok tedy nevim jesatlu to je vytok ale na intimce mam vzdycky tskovou podobnou barvu jako je trn prasek ne teda uplne
jeste sem premyslela jestl si normalka neucuravam:-D ze by to nebyl vytok ale moc
ja vim divna otazka
ale jen sem se chtrela nekoho zeptat ![]()
Ahoj,
já je taky užívala a ten výtok jsemměla taky,je to normální…je to ten rozpuštěný lék,účinná látka se vstřebala,ale zbytek hold vyteče ![]()
no, jestli jsi nitrofurantoin zaváděla, tak jak píše hvězdička, je možné že zbytek vyteče (ale myslim, že furantoin jako vaginální tablety, už se nedělají, jen jako globule dělaný v lékárně), jestli jsi nitrofurantoin polykala jako tbl, tak je to jiný. Nitrofurantoin může barvit moč do žluta až hněda, ale že by barvil výtok, to jsem nikde nenašla, ale možný to je a nebo to máš normální výtok (nirofurantoin je něco jako antibiotika a může vybíjet přirozenou poševní mikroflóru a tím způsobovat výtok. Na ten ti kdyžtak v lékárně poradí globule nebo mast