Pichlavá bolest kolene

102
10.12.14 14:44

Pichlavá bolest kolene

Ahoj holky, už 3 dny mě trápí pichlavá bolest na vnější straně kolene. Nejvíc pokud si dřepnu… Ne spadla jsem ani nic podobného. Problémy se koleny mám časté, ale tohle bolí hodně… Při dřepu mě brní i celá noha. Nevíte, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12550
10.12.14 15:11

To může být cokoli, nevím, jestli ti tu někdo poradí takhle na slepo. Zajdi na ortopedii, ať se ti na to podívají.
Mě taky píchalo v koleni, taky mi vypadávalo, měla jsem ho 9krát vykloubené.
A na ortopedii mi řekli, že mám čéšku úplně mimo koleno, urvanou, plus urvané dva vazy. Ale já mám všechny klouby špatné už od narození…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
10.12.14 15:39

No bolí to i když sedim s pokrčenýma kolenama… tak uvidim… je to trochu složitý, mám malý dítě a nemám hlídání… no budu asi muset, už to bolí 3 dny a je to čím dál tím horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
10.12.14 16:02

@Zuzka10 mám něco podobného je to degenerativní čéška. Prý to mívá spoustu holek. je to trošku vybočená čéška než jak má být, ale každopádně pokud chceš vědět co to je tak ortopedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
10.12.14 16:59

@Zuzka10 měla jsem něco podobného, zjistili mi, že mám v páteři skřípnutý nerv a bohužel tak šikovně, že je nenávratně poškozený :? denně cvičím a je to lepší, nejhorší je asi to brnění. Zajdi si k tomu ortopedovi ať se ti to ještě nezhorší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
10.12.14 19:43

Děkuji. Vždycky me bolela kolena -ale tohle trva dele než obvykle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí