Pichlavá bolest v pupíku

492
13.1.15 14:38

pichlavá bolest v pupíku

Ahoj holky, včera večer mně začalo hodně bolet v pupíku jakoby uvnitř, když si do něj sáhnu, tak je to cítit dost, jinak pokud delší dobu sedím, pak vstanu, tak to začne jakoby pnout a píchat a dělá to i u kašlání(jsem nachlazená) nebo blbém pohybu, možná bych to přirovnala k hodně namoženému svalu, ale v pupíku je to divné :nevim: Napadla mě i poporodní kýla (jsem 4,5 m po porodu), ale vystouplého tam nic nemám, takže to bych asi poznala :nevim: Nemáte některá zkušenost? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
13.1.15 15:26

Tak tohle mám taky od dětství a nikdy nikdo nechápal, když jsem to popisovala. Ještě horší píchání pak nastalo, když jsem šla na záchod vyčurat a pak se postavila… au…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
13.1.15 15:53

@kuratkol No mně to poprvé začalo v těhotenství, ale nikdy ne tak moc jako včera. Tak snad ta bolest odejde stejně rychle, jak přišla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
13.1.15 16:07

@evcaB nemáš ho zanícený? Uvnitř červený?

Ještě by tedy mohlo jít o malou kýlu. Po porodu můžou být rozestouplé břisní svaly a pak by ke kyle mohlo dojít.
Tohle zhodnotí lékař - obvodní nebo chirurg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
13.1.15 16:29

@Luciferda Ne ne, červený není, no uvidím a jestli to nepřejde, budu muset. zajít k dr, což se mi teda vůbec nechce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
18.8.17 13:42

Ahoj, ozivuji tema, abych nezakladala nove.Jak jste dopadla? Sice pres rok stary prispevek, ale… :)
Jsem 3 mesice po porodu a boli me pupik a tesne nad pupikem, kdyz si na nej sahnu.Pri sedu a vstavani jen lehounce. Zkousim to mazat, ale zatim nic moc.(Mela jsem to uz pred rokem, ale to bylo vcetne strevnich problemu a ty ted nemam.)
Btw navic me boli uz nekolik dni i kolena pri sedu a vstavani nebo pokud jdu do drepu, plus ruce az k prstum.Krev,moc OK (prodelala jsem nedavno zanet ledviny, zanedbani zanetu mocovych cest).Ted uz je ale vse v poradku a doktor zatim na nic neprisel.Tak uz si rikam, zda to nemuze byt z toho vlaceni mimca. Preci jen je casto v naruci.Do toho cvicime Vojtovku a caste sklaneni se, polohy rukou a prstu… nema nekdo zkusenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
18.8.17 14:49

S bolestí pupíku neporadím. ale po prvním porodu mě taky bolely několik měsíců klouby. začala jsem brát vyšší dávky výživy na klouby. přešlo to.

• Citovat
  • Upravit
40
18.8.17 20:25

Mne ty klouby zacaly kolenama 3.den brani antibiotik (na zanet ledvin),pak se pridaly i ruce - zapesti a prsty.
A ted ten pupik. Napadlo me jestli to prave neni vsechno z toho noseni mimca :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
21.2.21 20:38

Ahoj, oživuji tohle téma. Zjistila jste některá čím to je? Od rána mě bolí v pupíku přímo uvnitř, nebolí to samo od sebe, ale na dotyk a při změně polohy jakoby to bylo pohmožděné, vnitřní modřina, ale úraz jsem neměla a nejsem si ničeho vědoma, začalo to z ničeho nic. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
21.2.21 21:08

Nemůže to být kvůli vnitřím parazitům? já třeba měla takovýhle příznak, když se mi do těla nějak dostali červy :(( není to nic příjemného. Pomohl mi s tím wurmex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
21.2.21 21:56

@Zita.Masik To si nemyslím, cítím vyloženě že to je něco zvenku, není to uvnitř střeva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.2.21 13:07
@eleVant píše:
@Zita.Masik To si nemyslím, cítím vyloženě že to je něco zvenku, není to uvnitř střeva.

aha, tak to pak vnitří parazité naštěstí nehrozí. S vnějším problémem zkušenost nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1300
18.2.23 12:28
@eleVant píše:

ahoj, prisla jsi na pricinu?
dnes rano mi zacalo to same, uplne presne, jak popisujes, po porodu jsem uz 10.5m a syna taham dost a hodne u toho i pupik (bricho) jakoby vyklenu dopredu, ze si ho na sebe „posadim“, abych si odlehcila… preslo te to samo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
4.10.23 13:04

Ahoj, trápí mě dva dny úplně to stejné. Zjistil někdo, co to způsobilo? Myslíte, že to může byt kyla i když žádná bulka nahmataná není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
6.1.24 14:50

@Tereza202081 u mě to byla kýla… naštěstí se sama stáhla a zatím nebyla operace potřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí