Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Je to teda mimo tema - nas pediatr nastreluje, nemas moznost nastreleni nekym, kdo tomu rozumi? Ucho jsem si nechala pichnout v 15 a fakt to bolelo, takze bych to uplne miminu nedelala
@Mischae to stačí hoďku předem. Klidně před odchodem. Jen aby prostě nebyly špinavý, to je fakt nemusíš louhovat.
@misuled
Děkuji za informaci, zeptam se na to nastreleni. A mohu se prosim jeste zeptat-to ji nastreli nejake vlastni pecky nebo rovnou ty nausnicjy co prinesu ja?
Chci aby to malou bolelo co nejmene a bylo to setrne…
Děkuji moc
Taky jsme byli na nastřelení u pediatra. Nee u našeho, ale dá se tam na nausnicky objednat. Píchnout bych je taky nenechala. Tohle je rychle, bezbolestné, bez krve a hojení po tom bývá lepší. Dr. nastřelila holkám umělé pecičky jaké jsme si vybrali u ní. Pak asi po 6 týdnech jsme měnili za naše, ty které mají do teď ![]()
Na fotce v den nastřelení.
Malá silene vyvadela i u nastreleni a to byla super rychlovka. Já myslela, ze už se od propichovani jako takového ustoupilo
nastreleni je hned. Malá se jen lekla a proto brecela. Já bych teda doporucovala nastreleni
@Mischae jinak já ji to nechala nastrelovat u ušní. Dala nám na výběr jaké pecicky chceme, stalo to 500 a asi po osmi týdnech jsme to měnili za normální náušnice
Tak doufám, že si dcera řekla sama?
Pokud se jedná o nemluvně, batole pak je to podle mě prasárna, která se legálně působí na dětem (dcerách).
Jak tohle může matka udělat? Pro krásu?
Si myslíte, že je to nebolí? Ano, bolí… jenže ony to neřeknou a akutní bolest zazdí ta ustávající na kterou si tělo zvykne… bude uspokojující a až do přestání. Hnus tohle. ![]()
Dobrý den, chystáme se na píchnutí naušniček. Sestřička mi řekla, ať je donesu naložené v lihu kvůli dezinfekci. Bohužel nedodala a já se zapomněla zeptat, jak dlouho tam mají být. Myslíte že stačí 24 hodin předem? Moc děkuji