Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ta bolest nemůže být nic vážného
prasklá výduť bolí minimálně několik dní (nehledě na další příznaky)
to brnění posuď sama, jestli je to něco, co už znáš a měla jsi, protože když s tím půjdeš do nemocnice, tak se asi roztočí kolotoč různých zbytečných procedur, těhotnou sotva někdo pustí domů bez vyšetření…
zkus si dýchat do sáčku, nebo si třeba i dát malého panáka na uklidnění, když to přejde, tak to neřeš
@Pudloslava já prave myslela, že když něco praskne, tak je to okamžitě zlé a třeba bych se nedozila rána
takhle moc klidná nejsem, když to muže trvat více dní
no ale děkuji ti za informaci
Dobrý den,
), mám jen o sebe asi teď větší strach a toto mě vykolejilo. Kdyby tu byl někdo povolaný, například @Pudloslava nebo někdo, kdo má zkušenost, budu rada 
včera večer jsem seděla ve vířivce a poté jsem vstala a hned se pro něco zohla a předklonila hlavu. V tu chvíli mě hodně jakoby bodlo a zabolelo v jednom místě někde mezi týlní a temenní částí hlavy, proste vzadu. Někdy se mi to stava třeba když sedím ve vane a potom vstanu a predklonim se na umývání hlavy. To mi děla vždy v jednom bodě a pak to přejde. Včera to bylo ale trochu výše a silnější, poté me to jedno místo stále trochu pobolivalo. Dnes od rána jsem cítila slabou bolest hlavy na prave straně pouze, tam, kde me to pichlo a trosku prave ucho. Není to ale nic k nevydržení, pouze proste cítím mírnou bolest v té pravé zadní casti porad. Jsem těhotná a mám nízký tlak. Byla jsem na MRI mozku a míchy asi 3 roky zpět a před asi 5 měsíci na CT mozku po otřesu. Mám hrozny strach, jestli se mi nemohlo stát něco závazného a ta bodava bolest nesvedcila třeba o prasknutí cévy/vydute. Uklidňuju se ale tím, ze na CT bylo tehdy vse v pořádku. Mám ještě trochu problémy s krční páteří, občas me bolivaji zada a mám zvětšenou krční lordozu. Prosím nemáte někdo zkušenost, co to mohlo zpusobit včera nebo proč me to porad muže bolet? Poznala bych už kdyby mi tam něco prasklo nějaká céva? Lékaře jsem už dnes nezastihla nebo spis mě nechtěl vzít a na pohotovost aby mi dělali další ct nechci, už toho záření bylo moc a navíc to malé.. Asi bych spíše potřebovala od nějakého lékaře nebo kdo má zkušenost uklidnit a vysvětlit co se mohlo stát. Mám z té cévy či aneurysmatu šílený strach jelikož mi na to zemřel nedávno kamarád. Do toho mi začíná trochu Brnet práva ruka a noha, ale to asi jak na to furt myslím, mám i latentní tetanii a děla mi to občas. Nejsem heduš, nemám psychické problémy (jen jako každý jiný