Jak dostat do Suzuki Swift 3 děti v sedačkách?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
1.11.24 07:31

@Asta135 :mrgreen: Jako jo, ale my jsme už docela zvyklí i teď, ono jako čtyřčlenná rodina, když s ním jezdíme do Rakouska na dovolenou, nebo jsme tam dali kočárek, nebo kola za auto ještě…taky nás vyskákalo dost a těch věcí a vybavení… :mrgreen: Mysleli jsme si, že do něj tohle vše dávno nedáme a nakonec jsme si užili parádní dovolené :mrgreen: docela nás to auto překvapilo :srdce: Už pár let totiž odkládáme prodej toho investičního bytu, který tak či tak bude(budeme měnit i bydlení), ale máme tam veškeré peníze, vyplatilo se to…

• Citovat
  • Upravit
7356
1.11.24 07:32
@Anonymní píše: Více

Noo vajíčko netuším zda může být uprostřed. Je tam vůbec normální pas ted tak přemýšlím uprostřed.. já v tom autě nikdy tři lidi vzadu neměla.
Osobně bych asi spíše to autičko prodala a pořídila větší. Nevím jaký máte ročník, ale ty swifty se dají prodat slušně.
Vždy do toho kufru nedáte ani kočárek absolutně žádný… to nejde tam prostě dát. Tak možná nejmenší golfky na světě :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
1.11.24 07:34

kočárek do swifta? jsi si jistá že máte swifta? Já tam dám do kufru dvě tašky s nákupem a ten kufr je plný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.24 07:35

@KKK85 Pás je tam klasický. Do kufru dáme i složený TFK sportovní kočárek, taky nás to překvapilo. Nedala se tam dát akorát korba, tak jsme ji poutali na sedačku pásem.

• Citovat
  • Upravit
7356
1.11.24 07:37

noo ale dáš tam kočárek a tím končíš? Já tam nedám ani střední cestovní kufr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8750
1.11.24 08:03

Před narozením třetího dítěte jsme našeho milovaného swifta vyměnili za větší auto. Protože do swifta dozadu 3 děti prostě nedáš. Leda dvě bez sedaček, což u nás nepřipadalo v úvahu, nejstarší měl 4 roky… šlo by dát jedno dopředu, ale při dvou sedačkách vzadu se mezi ně nevejde ani to dítě, natož tak dospělý, takže by tím autem nikdy nemohla jet celá rodina spolu. Proste to nešlo nijak vymyslet. Koupili jsme Alhambru, sedmimistnej skoro autobus, tam se vejdou všichni a všechno, kočár jen zaparkujes v kufru, ani nemusíš skládat. A svezes i babičku s dědou. Ideál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
1.11.24 08:05
@Midaku píše: Více

já si swifta neumím představit ani se dvěma dětma.. já ho mám jako auto do práce. A máme mondeo na dovolené, výlety… atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8750
1.11.24 08:08

@KKK85 jo, je to mini auto, ale s těma dvěma to tak nějak šlo. Bylo to na nic, ale zároveň ne tak hrozný, že by nás něco akutně tlacilo do koupi nového. Každopádně ten prostor v nasem mini autobusu je k nezaplacení. Bohužel už dosluhuje, tak přemýšlíme, co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7356
1.11.24 08:11
@Midaku píše: Více

my jezdíme dost na dovolené autem.. k moři, po čr… nezabalila bych se tam se dvěma dětma vůbec…bych musela mít vozík za autem :D
Mi se líbí ford galaxy… to je taky luxusní prostor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
1.11.24 08:18
@KKK85 píše: Více

Ja se snazila naskladat zadek ted pri jizde z porodnice mezi sedacku pro vetsi a zakladnu s vajickem a zadek jsem tam normalne nenarvala a mame octavii combi novou, takze velky auto celkem :D

A ze se nekdo zapakuje na dovolenou do takovyho auticka, to ma obdiv a nedokazu si to predstavit, tezce jsem nas pakovala ve 3 k mori do superba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
1.11.24 12:02

Vzala bych si úvěr, koupila pořádný auto a doplatila ho pak z prodeje. Vždyť to nebude ani pohodlný, ani bezpečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10863
1.11.24 12:07
@Janli píše: Více

Z vety " sedim v predklonu" se mi udelalo zle. Naraz a zada do tech sedacek. V lepsim pripade to odnese panev a zebra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
1.11.24 12:33
@Janli píše: Více

Udělala bych to úplně stejně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
1.11.24 12:57
@Tarena píše: Více
Šílený. A to doufám, že řidič má dost místa na řízení, protože jinak ohrožuje všechny a svou rodinu nejvíc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3899
1.11.24 20:54

Suzuki swift neznám, ale v oktavce máme tři děti takto:
Petileta a sedmilety mají britax romer adventure (nejužší sedačka, co jsem sehnala, 44 cm a bez isofixu, aby se daly ty sedačky ještě víc natlacit do stran), devitileta sedí mezi nima a nemá nic (respektive podsedák se tam dá narvat, ale blbě, a jí už stejně jde pás dobře i bez podsedáku). Vajíčko by se možná taky vešlo, nevím. Dospělý se tam nevejde, ani hubený dospělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí