Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Sestřenka to vyřešila tak že ty dvě starší už nemají sedačky ale nějaké spešl pásy…já bych asi byla pro variantu nejstarší dítě vepředu, a ty miminko a mladší dítě vzadu s tím že mimčo ve vajíčku a to větší dítě jen podsedak
Můžeš mít dítě vepředu, kterékoliv, vajíčko teda s vyplým airbagem, větší v odpovídající sedačce. Z hlediska bezpečnosti to není ideální, nicméně můžeš.
Dlouho jsem žila v tom, že je to od 12 let, ale neplatí to už od roku 2006.
Mám malou Fabku a když vezu 3 děti, jedno je vepředu…ja to teda používám výjimečně, vlastní mám 2, občas někoho pribereme ![]()
Já bych dala prostředního v nějaké klasické autosedačce dopředu, staršího dozadu na podsedak, doprostřed to vajicko - za předpokladu tedy, že Swift je petimistne auto a v prostred je pás…
My máme taky tři děti a malé auto ![]()
Co se narodilo třetí, muselo jedno ze starších dětí dopředu.
Kluci mají 8 a 9 let a mají tyhle sedačky.
Miminko začínalo na Cybexu, teď má tuhle pokračovací, obě se základnami a už se vejdu opravdu nepohodlně. Co byla dcera v protisměru, ještě jsem se opřela. Teď je už po směru a sedím v předklonu. Obě sedačky jsou širokánské. Naše auto má ještě sedačky tvarované tak, že se ty autosedačky nedají posunout ke stranám a jsou hezky uprostřed ![]()
Ale pořád se tak dá jezdit. Narvu mezi ně zadek a ramena mám bokem. Jelikož čekáme další přírůstek, také sháníme větší auto. Už se těším, až zase budu sedět jako člověk ![]()
Já mám swifta, když tam dám autosedačku tak si tam sedne jen jeden dospělý. Když tam dám dvě autosedačky 15-36 (cybex) tak si tam mezi sedačky nesedne ani dítě. To tam prostě dozadu nedáš tři autosedačky. Podle mě ani podsedák, sedačku 15-36 a vajíčko. To jedině dva podsedáky a vajíčko. To auto je fakt malinkaté.
Jedině prostě vajíčko dopředu.
Pokud řídí manžel, asi bych dala dítě v největší sedačce na přední sedadlo a vmáčkla se mezi ty dvě „menší“ sedačky. Jestli to není na denní bázi ježdění, asi by největší dítě mohlo na podsedák, ale to už je na vašem uvážení, samozřejmě to není ideál.
😁 😁 😁 musí být strašná komedie, jak se do auta pasujete a jak pak vyskáče z mini auta tolik lidí. Řešila bych to tím, že bych prostředního dala dopředu v autosedačce s vyplým airbagem, nejstaršího jen na podsedák a mimčo klasika. Ale budete se fakt extrémně mačkat. My měli půjčenou Hyundai i20 a řekla bych, že i v tomhle cvandru je víc místa než ve swiftu a 3 děti, ač jen mimčo bylo ve vajcu a starší bez sedaček, se hrozně a nepoholně mačkali.
Lépe se sedí vmáčklá vedle protisměrného vajíčka, než vedle posměrné klasické sedačce, tam se budete mydlit rameny ![]()
@unuděná píše: Více
nevěřím že se dospělý ve swiftu vleze mezi dvě sedačky… to auto je fakt hrozně malinkaté… tam je mín mista než ve fabií… Já s ním jezdím do práce.
@KKK85 píše: Více
No tak ono asi nic jiného nezbyde
Já v tom autě nikdy neseděla a taky nevím, jak moc je skladná zakladatelka, ale už jsem viděla leccos ![]()
@unuděná píše: Více
noo jedině že váži 40kg
. Podle mě tam pět lidi nedají… i když bude jedno dítě vepředu. Je to fakt pidi autičko.
@KKK85 Určitě se nevejdu mezi ty dvě autosedačky, co tam máme teď, pro ty starší děti. Vzadu jedině nějaké užší vajíčko a jedna ta sedačka a já. Vajíčko může být uprostřed nebo to ne? Je čas to začít asi zkoušet
![]()
Ahojky,
, jestli existuje varianta, jak dostat do Suzuki Swift 3děti v sedačkách?
Samozřejmě dočasně, budeme prodávat nemovitost, co jsme koupili na investici, a pak pořídíme rodinné auto, ale tak na rok tzn. s miminkem ve vajíčku bychom potřebovali děti dostat do Swifta
Nemusí to být extra pohodlné, bude to na cesty do hodinky k rodině a výlety. Školu a vše máme pěšky, žijeme ve městě na MHD.
, kdyby řešení muselo být, že dítě i vepředu 
vyzná se tu prosím někdo ve velikosti malých aut a autosedaček a poradil by mi, teď se zasmějete
Děti 6 a 9 let, 120 a 130cm. A miminko. Já jsem štíhlá a klidně se budu mačkat