Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co mám dělat když mám okolo piercingu tohle co to je. Potřebuji rychle vědět
To je moc hezké. Pokud to nechceš nechat vyhnít, zašel bych k lékaři.
Boulička, skoč si s tím k piercerovi. Vyčistí to, zkontroluje správnou délku labrety a asi i dá takový plastový kolečko. Lékař ti akorát vytáhne piercing a konečná.
To ti ten kus kovu stojí za zdravotní problémy? Evidentně to tam vadí. Průměrně inteligentní člověk už by to dávno vytáhnul a zahodil.
A to máš odkdy, bolí to? není kolem zarudnutí, jestli to není spíš keloid, udělá se rád, když se jde přes chrupavku.
Reakce na tu naušnici co tam máš pravděpodobně. Mě třeba neseděla chirurgická ocel. Musela jsem koupit stříbro, zaléčit a pak dát zlato a mám svatej klid.
A jestli si těma rukama na to furt hrabeš, tak bych se nedivila ani infekci. Pokud udržuješ čistotu tak jako lak na nehtech.. ![]()
@Pudloslava mám to tak rok a bolí to jenom když si na to lednu nebo omylem něco zavadím
@Tinas65 píše: Více
tak to je na plastiku. a proč jsi psala, že to spěchá?
Jak dlouho tam mas tuhle bouli?
Zasla bych napred k piercerovi, on pripadne muze uznat, co muze vyresit on a co lékař.
Lekar ti pravděpodobně rovnou bude chtit sperk vyndat, piercař se aspoň zamyslí, jestli je jina cesta.
Ja si pred mesicem zatrhla microdermal, dva tydny sem to lecila doma, nakonec sem vyrazila do studia. Tam mi to zkouknul, a ze to fakt musi ven. Vyrizl, vycistil, poucil, za deset minut hotovo.