Piercing v pupíku - problém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.10.19 14:56

Piercing v pupíku problém

Zdravím!

Chtěla jsem se zeptat. Mám piercing v pupíku a mám ho píchlý cca 2 měsíce. Ještě k tomu, ho mám píchnutej nakřivo. Vím, že doba hojení tohoto piercingu může trvat skoro rok ale mě to nedá. První týden mě vpich bolel, což je normální, vytejkal klasický hnis a já čištila jednou denně buď heřmánkovým odvarem a nebo solným roztokem. Když se mi po měsíci zdálo, že už je to ok tak mi to kolem vpichu docela ztvrdlo. (ztvrdlá tkáň?) Když to zmáčknu tak z toho furt vytejká průhledný až trochu bílý hnis. Stále piercing čistím ale teď už spíše obden, jinak ho klasicky omeju jen vodou. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli je tu někdo kdo měl stejný problém a případně mi řekl nějaké info či radu.

Zatím moc děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.10.19 14:57
  • jsem zapomněla dodat, že mě to nijak nebolí.
  • Citovat
  • Upravit
2069
23.10.19 20:56
@Anonymní píše:
Zdravím!

Chtěla jsem se zeptat. Mám piercing v pupíku a mám ho píchlý cca 2 měsíce. Ještě k tomu, ho mám píchnutej nakřivo. Vím, že doba hojení tohoto piercingu může trvat skoro rok ale mě to nedá. První týden mě vpich bolel, což je normální, vytejkal klasický hnis a já čištila jednou denně buď heřmánkovým odvarem a nebo solným roztokem. Když se mi po měsíci zdálo, že už je to ok tak mi to kolem vpichu docela ztvrdlo. (ztvrdlá tkáň?) Když to zmáčknu tak z toho furt vytejká průhledný až trochu bílý hnis. Stále piercing čistím ale teď už spíše obden, jinak ho klasicky omeju jen vodou. Proto jsem se chtěla zeptat, jestli je tu někdo kdo měl stejný problém a případně mi řekl nějaké info či radu.

Zatím moc děkuji ;)

Mela jsem to stejne, ale pak jsem to vzdala a piercing vytahla, takze asi moc neporadim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.10.19 21:15

Kup si bepanthen - hojivou mast.. 2× denne cistit slanou vodou a treba i 4-5× denne maz tim bepabthenem. Cca do 10 dnu by to melo byt ok :palec: nemazat okolo ale namaz tycku a protahny vpichem at se dostane mast dovnitr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
23.10.19 21:17

A k te stvrdle kuzi.. Ja ji mam taky ale opravdu jen,,mini,, okolo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 10:04

@Lentilka93 Jj, začnu čistit zase solným roztokem ale tou mastí si nejsem moc jistá. Prý se na to vůbec nemají patlat tyhle mastě, že je to ještě horší 8o

• Citovat
  • Upravit
157
24.10.19 14:45

Je to hojivá mast, která urychluje hojení a odbourává zánět.. já mám piersing v obočí.. měla jsem v pupíku, v nose :) co si ale pamatuji, já mazala framikoinem ale bepanthen je skoro to samé jen bez receptu :) jak chceš.. můžeš se poradit i s lékařem a nebo se jít zeptat do salonu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.19 14:55

@Lentilka93
Já furt právě nevím, jestli to zánět je. Přeci jenom to mám jen dva měsíce. Zkusím ten solný roztok a pak kdyžtak ten bepanthen. Ten doma mám

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.19 09:56

Tak mě to začalo bolet a jela jsem na pohotovost. Doktor mi peircing vyndal, propláchl peroxidem a dostala jsem nějakou mast na předpis. Říkal, že byl problém nejspíše v blbým materiálu a nebo v tom, že jsem to měla píchnuté nakřivo. Samozřejmě v tom byl i zánět. Teď teda doufám, že to nějak splaskne protože ta dírka ihned zarostla. Každopádně už to nebolí a já tam ten piercing vracet ani nebudu. Pěkně to bolelo, když se v tom šťoural a pak tam dal ten peroxid :lol: Už nikdy víc!!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
157
29.10.19 16:17

To me mrzi, ze si s tim mela takove problemy.. Ono je opravdu hned po pichnuti,,mazat, mazat,, hojivou masti.. Je to skoda.. Clovek chce mit nejakou paradu a takto se to zkomplikuje, ze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.19 11:39

@Lentilka93 No to teda a to se mi zrovna ten piercing tak moc líbil… Ale zdraví je hold vždy přednější :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex