Pierre Cardin 3v1 lux

98
25.1.13 15:41

Pierre Cardin 3v1 lux

Nemáte někdo zkušenost s tímhle kočárkem? Hledala jsem recenze snad všude, ale nikde nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
25.1.13 16:58

Neměla jsem přesně tenhle, ale jiný podvozek. Korba vypadá stejně a na té mě děsně štvalo, že neměla ten „poklop“ připevněný k boudičce a pořád to padalo dovnitř kočárku a dceři tam foukalo :roll:

• Citovat
  • Upravit
98
25.1.13 17:03
Je fakt, že je ten „poklop“ nízký…jinak jsi byla spokojena?
@zichisek píše:
Neměla jsem přesně tenhle, ale jiný podvozek. Korba vypadá stejně a na té mě děsně štvalo, že neměla ten „poklop“ připevněný k boudičce a pořád to padalo dovnitř kočárku a dceři tam foukalo :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
25.1.13 17:08

Jinak jsem byla spokojená.
Ještě doporučuju vyzkoušet jej někde na živo. MY jsme s mužem oba vysocí a muž s tím měl trošku problém, že když si dal rukojeť nahoru, tak potom kopal dole do té brzy, která se mi zdála blízko k nohám :nevim:
Jinak měl úplně super koš na nákup, ten udržel hromadu věcí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
98
25.1.13 17:15
@zichisek píše:
Jinak jsem byla spokojená.
Ještě doporučuju vyzkoušet jej někde na živo. MY jsme s mužem oba vysocí a muž s tím měl trošku problém, že když si dal rukojeť nahoru, tak potom kopal dole do té brzy, která se mi zdála blízko k nohám :nevim:
Jinak měl úplně super koš na nákup, ten udržel hromadu věcí :mrgreen:

Já jsem si ho dnes „osahala“,zkoušela jsem ho i složit, vyměnit korbičku za autosedačku a sporťáček…je jednoduchý a praktický, to se mi líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
25.1.13 17:18

Jen je škoda, že mají jen omezené barvy, modrý, zelený a červený. Děkuji za pomoc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí