Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte někdo zkušenost s tímhle kočárkem? Hledala jsem recenze snad všude, ale nikde nic ![]()
Neměla jsem přesně tenhle, ale jiný podvozek. Korba vypadá stejně a na té mě děsně štvalo, že neměla ten „poklop“ připevněný k boudičce a pořád to padalo dovnitř kočárku a dceři tam foukalo ![]()
@zichisek píše:
Neměla jsem přesně tenhle, ale jiný podvozek. Korba vypadá stejně a na té mě děsně štvalo, že neměla ten „poklop“ připevněný k boudičce a pořád to padalo dovnitř kočárku a dceři tam foukalo
Jinak jsem byla spokojená.
Ještě doporučuju vyzkoušet jej někde na živo. MY jsme s mužem oba vysocí a muž s tím měl trošku problém, že když si dal rukojeť nahoru, tak potom kopal dole do té brzy, která se mi zdála blízko k nohám ![]()
Jinak měl úplně super koš na nákup, ten udržel hromadu věcí ![]()
@zichisek píše:
Jinak jsem byla spokojená.
Ještě doporučuju vyzkoušet jej někde na živo. MY jsme s mužem oba vysocí a muž s tím měl trošku problém, že když si dal rukojeť nahoru, tak potom kopal dole do té brzy, která se mi zdála blízko k nohám
Jinak měl úplně super koš na nákup, ten udržel hromadu věcí
Já jsem si ho dnes „osahala“,zkoušela jsem ho i složit, vyměnit korbičku za autosedačku a sporťáček…je jednoduchý a praktický, to se mi líbí ![]()
Jen je škoda, že mají jen omezené barvy, modrý, zelený a červený. Děkuji za pomoc ![]()