Piersing v pupíku

26
26.5.24 16:01

Piersing v pupíku

Ahoj, už asi 2 měsíce mám piersing v pupíku. Čistím Protexem a slaným roztokem pravidelně, ale dnes sem si všimla že mi ze spodu trochu teče krev a uvnitř vpichu mám takovou červenou bouličku, nevíte co by to mohlo být? také je mi poslední dobou nevolno, tak jestli to s tím nemá nějakou spojitost? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6721
26.5.24 16:37

Ahoj, mohl by to být absces. Měla jsem to také tak, začalo to i hnisat. Šla jsem s tím na chirurgii, vše vyčistili, a pak už to bylo dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.24 17:02

Ahoj, tipuji také absces. Mohlo se tam něco mírně zanítit a už je to na světě.

Šla bych na chirurgii. Já mám piercing v bradavkách a když jsem se po pár dnech bouchla a tekla mi krev, tak mi to známá doktorka raději kontrolovala, kdyby náhodou. Nakonec to ale bylo ok a žádné zanícení neproběhlo.

Ale určitě si zajdi :hug:

Ta nevolnost s tím může souviset a nemusí, absces může vyvolat systémové symptomy, jako nevolnost etc. Tělo informuje imunitní systém, že je něco v nepořádku a pak mohou vznikat přidružené symptomy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.5.24 09:13

@kudrata_indianka Tak dnes sem byla za mým pierserem a říkal, že je to normální, že to je z toho když se to třeba zachytne o kalhoty, tak nevím. Říkal ať to častěji čistím, ale radši na tu chirurgii zajedu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.24 12:21

@anonym935 no tak já bych naopak řekla, že to normální úplně není. Určitě radši navštiv tu chirurgii.

Ono to nemusí být zas tak hrozné, tzn. může to být méně zanícené, ale pokud tam jsou ty doprovodné příznaky jako nevolnost a i ta krev…no já už bych pelášila :lol:

Každopádně moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
27.5.24 15:54

@kudrata_indianka Tak sem tam dnes zajela..byla to infekce, odpoledne mi pak z toho hodně začala téct krev, tak sem neváhala a jela. Vyčistili mi to a dali antibiotika, tak naštěstí vše dobře dopadlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.24 16:26

@anonym935 jee, to mám radost, že jsi nakonec jela. Super, že se to vyřešilo :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí