Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat byla jste některá dvakrát na potratové pilulce? A jaký to mělo průběh? A je možné se domluvit u mě gynekoložka že by mi tu pilulku mohla dát ona? A být u ní? Myslím si že je to ve směs to samé jestli budu v nemocnici nebo u ní mám k ní větší oporu a důvěru
Kolikrát ještě Heduš?
![]()
A co je na tom jako špatného se zeptat zda by mi mohla podat pilulku moje gynekoložka? A co je na tom špatného se zeptat zda na té pilulce byla některá i vícekrát?
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat byla jste některá dvakrát na potratové pilulce? A jaký to mělo průběh? A je možné se domluvit u mě gynekoložka že by mi tu pilulku mohla dát ona? A být u ní? Myslím si že je to ve směs to samé jestli budu v nemocnici nebo u ní mám k ní větší oporu a důvěru
Už tu přestaň trollit. ![]()
@Anonymní píše:
A co je na tom jako špatného se zeptat zda by mi mohla podat pilulku moje gynekoložka? A co je na tom špatného se zeptat zda na té pilulce byla některá i vícekrát?
Je to vtipne v souvislosti s tvymi diskuzemi, kdy te pichne v boku a hned zadas vysetreni, na netu hledas pripadne nemoci, bojis se o sebe, jako kdybys umirala a objednavas parte. Clovek by cekal, ze UPT budes chtit pro pripad komplikaci absolvovat v nemocnici. I kdyz pro tebe je to bezna vec, nejdes tam poprve.
@ontarova.stara píše:
InteruBce, Hedus.
Ty a ty tvoje cizí termity ![]()
@Michelle_M píše:
Ty a ty tvoje cizí termity
A to nemam devatou tridu, ze
.
Nechápu proč jste furt tak zlý na mě slušné jsem se zeptala
@Anonymní píše:
Nechápu proč jste furt tak zlý na mě slušné jsem se zeptala
Nejsme zlé. Ale ty se stále ptáš na to stejné.