Opakované záněty močových cest, pálení po močení

Anonymní
17.11.22 12:53

Opakované záněty močových cest, pálení po močení

Zdravím, už si opravdu nevím rady, mám opakované záněty močáku, před asi 3 týdny jsem dobrala antibiotika a měla klid. Teď se mi to opět vrátilo. Extrémně mě pálí močová trubice po močení a dnes když jsem se utírala měla jsem tam i trochu krve. Zítra si skočím zase k dr ale to pálení je strašné nevíte někdo co na to? Na výsledky zas budu čekat minimálně tři dny…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
17.11.22 13:01

Kup si v lekárně nějakou směs kde bude d-manosa a směs lyzátů na bakterie močových cest a využívej to. Lysgyn nebo Uroval akut - klíčové jsou tam ty bakteriální lyzáty.

No a jinak opravdu hodně pij a hodně čůrej, aby si proplachovala močovou trubici.

Jinak - můžou ty záněty mít souvislost se sexem? A dělaly ti na gynekologii podrobné testy třeba na mykoplazmata a chlamydie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
17.11.22 13:04
@Anonymní píše:
Zdravím, už si opravdu nevím rady, mám opakované záněty močáku, před asi 3 týdny jsem dobrala antibiotika a měla klid. Teď se mi to opět vrátilo. Extrémně mě pálí močová trubice po močení a dnes když jsem se utírala měla jsem tam i trochu krve. Zítra si skočím zase k dr ale to pálení je strašné nevíte někdo co na to? Na výsledky zas budu čekat minimálně tři dny…

mně pomáhá blokurima, ale spíš preventivně nebo v úplných začátcích. Pokud už máš krev v moči, tak to asi zázrak nebude. ještě můžeš zkusit lichořeřišnici. Hodně pít, dobrý je čaj urosept. A jestli na to trpíš, tak se objednej na urologii, může být i nějaký problém v močových cestách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 13:18

@Ou byla jsem na urologii a vše v pořádku na chlamydie mi testy delali a vse negativni s tim ze mi nic neni a at si zajdu na gynekologii kde taky nic

• Citovat
  • Upravit
37136
17.11.22 13:36

Kup nějaký urologický čaj a hodně pít, držet se v teple ( hlavně záda a od nohou ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 14:17

Jak už psaly děvčata výše, pomáhá Blokurima, Lichořešišnice, brusinky, a Medvědice lékařská-s tou ale opatrně, může se užívat asi tak týden, a pak přestávka. Pak je volně v prodeji Rowatinex na potíže s močákem a ledvinami. Mě to většinou zabere. Blokurimu beru i preventivně. A hlavně pij hodně tekutin. Pokud do několika dní potíže neodezní, navštiv lékaře.

• Citovat
  • Upravit
442
17.11.22 15:23

Blokurima se dá brát i preventivně, mě opravdu pomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21645
17.11.22 15:47

No já bych si zajela na pohotovost pro antibiotika. Zrovna jedny zobu. Včera ráno mi nic nebylo a navečer jsem curala krev. Do rána bych letos bez léků bolestí po zdi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
17.11.22 16:29

Blokurimu pij preventivně každý večer. Mně to pomohlo. Ale teď uz Ti asi nepomůže, šla bych na tu pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2274
17.11.22 18:15

Dělali ti na gyndě stěry? Jestli ne, může to být streptokok. Ten v moči nevychází a pěkně pálí. Potřebuje ATB a zjistit citlivost. Zatím manozu. Kdyby to byla e-coli tak doporučuji rychlé Utipro. Po přeléčení zkus kůru recyflorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
17.11.22 20:20
@Okta píše:
Dělali ti na gyndě stěry? Jestli ne, může to být streptokok. Ten v moči nevychází a pěkně pálí. Potřebuje ATB a zjistit citlivost. Zatím manozu. Kdyby to byla e-coli tak doporučuji rychlé Utipro. Po přeléčení zkus kůru recyflorem.
Že streptokok v moči “ nevychází “ a musí se zjistit citlivost je protimluv.
Nejdříve se právě identifikuje kultivací bakterie a pak se dělá citlivost na antibiotika.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
17.11.22 22:28
@leryl píše: Že streptokok v moči “ nevychází “ a musí se zjistit citlivost je protimluv.
Nejdříve se právě identifikuje kultivací bakterie a pak se dělá citlivost na antibiotika.

Asi myslela, že vyjde v gynekologických stěrech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.5.25 11:26

Ahojky anonymko můžu se zeptat jak jsi dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí