Pindík u miminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8937
7.11.13 19:03
@matka3deti píše:
@dzarunka nevim mam 3 mesicni kluky a nevim jestli jim ho ohrnovat? a kolik je malemu?

Ve trech mesicich nechej tak, nedelej nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.11.13 19:05

@elchirk diky a v kolika mesicich mam zacit?

• Citovat
  • Upravit
15054
7.11.13 19:06
@matka3deti píše:
@dzarunka a mam jim ho uz ohrnovat?

já fakt nevím, také jsem s tím bojovala, někdo říká, co nejdřív, někdo říka vůbec nesahat, v půl roce mi dětská řekla začít zkoušet, nešlo nám to ani o píď, ve 3letech to stále nešlo, tak nás poslala na urologii a aniž by to se nou dr probral, tak mu to najednou stáhl a bylo hotovo, pár dní bylo bolavo a slzavo, ale po zahojení od té doby přetahujem bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
7.11.13 19:06
@matka3deti píše:
@elchirk diky a v kolika mesicich mam zacit?

Tak aspon do dvou let nesahat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.11.13 19:07

Tak jsem mu ho namazala heřmánkovou mastí a uvidíme zítra, to budou nervy jestli ho dáme zpátky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.11.13 19:10

Jojo tak do dvou let si toho nebudu vsimat ja se ptala protoze mam jen 19m holcicku a dva maly kluci

• Citovat
  • Upravit
1570
7.11.13 20:39

:mavam: Holky prosím můžu se zeptat? Od kdy by měl být vidět žaloudek? Malému je 10měs. a vidět mu nejde, dr doporučuje jemně stahovat a nová zas že ne, ale je lepší se tu zeptat, vím že nejste dr, ale máte určitě zkušenosti co a jak, děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
7.11.13 20:39

@dzarunka snad to bude dobry kdyztak si zajdete k dr. ale kdybych byla ve tvy kuzi tak mam urcite jiny pristup

• Citovat
  • Upravit
15054
7.11.13 20:49
@Micka13 píše:
@dzarunka snad to bude dobry kdyztak si zajdete k dr. ale kdybych byla ve tvy kuzi tak mam urcite jiny pristup

jaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
7.11.13 21:04

@dzarunka promin ze bych se take bala spletla sem se take bych se velice bala muj trilety synek jde mu ohrnovat kdyby nesel tak se taky strachuju

• Citovat
  • Upravit
497
7.11.13 21:09

Naše doktorka říká, stáhnout ve vaně jen tak, kam to jde, tak jako si s tím pohrát, aby se nepřilepil, taky očistit. A to od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.11.13 21:14

@smultul takze klukum mohu ohrnovat? ty ohrnujes Míšovi od narozeni?

• Citovat
  • Upravit
497
7.11.13 21:34

Míšovi to jde samo od narození, takže normálně stáhnu a myju. Starší to měl trochu horší, ale pravidelností se to rozhýbalo a dobrý. On na to má totiž každý doktor jiný názor. Někdo řekne do 3 let nesahat, kdyžtak pak dáme mast nebo drobný chirurgický výkon. Jiný doktor /řekla bych starší škola/ mi řekl přetahovat, ať s tím potom nemá problémy. Vzala jsem to zlatou střední cestou. Jdu kam to jde, žádná bolest ani nepříjemnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.11.13 21:50

@smultul pri zitrejsim koupani skusim a uvidime mne to taky prijde lepsi od narozeni pak to muze byt bolestivi nebo zatuhli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure