Jak vám mimčo spí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
861
24.10.10 17:02

Jak vám mimčo spí????

Ahojky,
prosím vás o vaše zkušenosti se spaním miminek. Já mám tříměsíční holčičku a ta už přes den moc nespala, třeba tak 20 minut nebo půl hodinky mezi kojením. Teď už třetí den spinká skoro pořád ani se moc nehlásí o jídlo. Už jsem jí i měřila teplotu, ale ta je v pořádku. Myslím, že ji přestaly trápit prdíky, se kterýma jsme doteď bojovali. Tak myslíte, že by to spinkání mohlo být tím, že je teď spokojená??? Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
24.10.10 17:07

Ahoj. Může to být tím, že jí trápily prdíky (nebo něco jiného), proto přes den nespala a teď to dohání. A nebo na ni leze nějaká nemoc (nachlazení atp). Já bych si hlídala, aby jedla a přibývala na váze a pokud by se mi to nezdálo, volala bych doktorce.

Naše Mája to měla přesně naopak - od tří měsíců spí mnohem hůř (hlavně teda v noci). :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
24.10.10 17:18

Ahoj, hlídala bych si hlavně kojení, aby dobře pila, asi jako dosud. Jestli ne, budila bych ji tak po 2,5-3hodinách. Pokud měla trápení s prdíky (velmi dobře známe!!!), může dohánět spánkový deficit a konečně spinkat jako miminko. Pokud by se ti nezdála tak 2 dny stejně aktivní a míň pila, brnkla bych raději lékaři.
PS: naše malá když měla od prdíků výjimečně klid, spinkala v noci i přes 10hodin v kuse :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
24.10.10 18:32

ahojky nas driv trapili prdici a po mesici prestali… je nam 10tydnu a od cca od 4 tydnu spime celou noc- od osmy do sedmy do rána a pres den tak 2krat po 3 hodinkach… mame doma takoveho spáče, ale teda prdici u nas nemeli vliv na spanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
24.10.10 18:37

Ahoj,malá měla včera opět pořádný bolení,myslím si že po sunaru,moc toho nevypije,máme čtyři savičky a ani jedna jí nevyhovuje,nebo jí nechutná žádný mlíko,jen to moje,no to je jedno,doktor nařídil na noc přikrmovat,že se aspoň vyspíme a prdlajs,po umělém mléku čučí přes den čtyři hodiny a včera večer byla vzhůru od 6 do půlnoci se strašným brekem,po sunaru jsem každou hodinu dokojovala,pak chudina padla vysílením,akorát jsme v noci obě přichráply a budila jsem jí po pěti a půl hodinách,tak to taky doháníme

• Citovat
  • Upravit
960
24.10.10 18:56

Tak mi uz nejakou dobu spime vecer od deviti do peti rano, najime se a spime jeste tak do 8-9, potom jime tak po trech hodinach a mezi jidly spime tak 1-2hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
24.10.10 20:11

ahoj, mmože to byť kľudne tým, zrazu ju prestalo bolieť bruško a moc spinká, doháňa, čo zameškala. Nebála by som sa o ňu. U nás bol problém ten, že mi neprospievala a mala hlad, no a keď sme začali dávať UM, zrazu bola strašne spokojná a než sa to zase urovnalo, tak spala i celé dni… Ona si vytvorí svoj režim, keď doženie ten spánok, neboj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
24.10.10 20:13

díky všem za příspěvky. tak teď mi například usnula po koupání v ruce a to skoro nic nevypila :-( doufám, že se to zlepší, takhle asi přibírat nebude. Doteď jsme s tím problémy neměli......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
24.10.10 23:39
luciaasek píše:
Ahojky,
prosím vás o vaše zkušenosti se spaním miminek. Já mám tříměsíční holčičku a ta už přes den moc nespala, třeba tak 20 minut nebo půl hodinky mezi kojením. Teď už třetí den spinká skoro pořád ani se moc nehlásí o jídlo. Už jsem jí i měřila teplotu, ale ta je v pořádku. Myslím, že ji přestaly trápit prdíky, se kterýma jsme doteď bojovali. Tak myslíte, že by to spinkání mohlo být tím, že je teď spokojená??? Díky za názory.

Ahoj,
mám 2,5 měs.kluka a začal se taky takhle chovat…přes den spí více,než dříve a přestávky mezi kojením jsou někdy 2 hodiny a někdy větší jak 3,5 hodiny ( v nocí spí pořád stejně cca od 21 do 6 )…taky jsem začala mít strach, jestli není nemocný…chápu tvoje obavy…
ale je spokojený, hraje si s námi, směje se…tak se tím moc neznepokojuju a užívám si „hodné miminko“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
25.10.10 13:19

Ahoj, naše mimi/5měs/ má asi nějakou menší potřebu spánku :-D Na rozdíl od rodičů… :mrgreen: :mrgreen: Přes den naspí třeba 3 x po 20ti-30ti minutách :roll: Venku v kočárku je to o něco lepší,ale to až teď tak 10 dní.-Máme rekord skoro 2 hodiny :potlesk: Večer si pospí chvilku mezi 20.-21.hodinou,potom řádí až skoro do půlnoci :dance:
Nechápu,kde bere tolik energie :wink: Do rána je min. 3 x vzhůru :roll: Mamky,vám co spí mimi celou noc ,upřímně závidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.10.10 13:33

Radusa tak teda přeji hodně sil :palec: Říká se že děti které málo spí budou hodně chytrý berou spánek jako ztrátu času :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure