Pindík u miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
24.10.10 20:38

pindík

maminky asi to bude blbej dotaz,ale musim se zeptat. Je nám přes 7m,ale má to od malinka. Když prcka koupu a meju mu pindíka (ani se tomu nedá říct přetahováni,dělam to jenom nepatrně,bojim se) tak se mu postaví. Je to normální u miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
24.10.10 20:41

Je. :-) opravdu, u mého syna jsem to ještě nezaznamenala, ale u synovce u každého přebalování, dokonce se chlapečkům jakoby postaví vždy, když čurají. A prý se to tak děje už v bříšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
24.10.10 20:41

Normální to určitě je :mrgreen: Adámkovi stál už i v porodnici a to jsem mu ho ani nepřetahovala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.10.10 20:44

tak u nas se tohle neprovozuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.10.10 20:45

Naprosto :lol:
Počkej, až ho „objeví“ ručičkou :mrgreen: A až začne mluvit a bude k tomu jevu pronášet i patřičné komentáře :-P
Stejně tak, jako se chlapům dospělým několikrát za noc ve spaní postaví, staví se už od malinka, zkrátka tělo prokrvuje, kontroluje své funkce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
24.10.10 20:55

Při mytí ani ne, ale jakmile ho rozbalím z plínky, nebo když se nahatej chystá čůrat, tak jo :-)
Jo a když ho rozbalím, nebo je ve vaničce v pololeže, tak se za něj tahá, za ten vršíček, vypadá to děsně, jak kdyby ho chtěl utrhnout :-D Ale tímhle se mu nepostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
24.10.10 20:58

jéé holky tak to jsem ráda že kaňour neni jen ten můj prcek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
24.10.10 21:05

Je, Tobískovi stojí jen si na něj sáhne, i při mytí se to stane..Takže klídek.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
415
24.10.10 21:12

Jj :-) Postaví se jim i zimou, nejen při doteku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.10 21:37

U nás čas od času rozbalim plínu a má takovou pidierekci - postavenej a pod předkožkou se rýsuje jakoby prstýnek žaludu. Dělá se to už od narození, trvá to třeba jen 5 sekund a zase splaskne. Muž mě poprvé podezíral, že jsem mu to přivodila já :roll: :oops: :zed: Vůbec jsme netušili, že i miminka můžou mít erekci. Je to prý OK a díky tomu se uvolňuje předkožka. Už si na pinďu i sahá (spíš si ho asi chce urvat), ale to se mu nikdy nepostaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
7.11.13 18:38

Dneska se nám stalo, že šel pindík špatně přetáhnou, pak se mu to povedlo, ale nešel mu dát zpátky, čím se to mohlo stát, doteď bez problémů, uplně mě to vyděsilo, začal mu už fialovět a děsně řval :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matka3deti
7.11.13 18:50

@dzarunka nevim mam 3 mesicni kluky a nevim jestli jim ho ohrnovat? a kolik je malemu?

• Citovat
  • Upravit
15054
7.11.13 18:54
@matka3deti píše:
@dzarunka nevim mam 3 mesicni kluky a nevim jestli jim ho ohrnovat? a kolik je malemu?

už 5let, sám si pindíka ve vaně v pohodě přetahuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Micka13
7.11.13 18:59

Ahojky nasemu Tobiskovib se take hned postavi hlavne kdyz ho vytahuju z vany a utiram ho tak to vypada jako kdyby mel magnet :-)

• Citovat
  • Upravit
8937
7.11.13 19:01
@dzarunka píše:
Dneska se nám stalo, že šel pindík špatně přetáhnou, pak se mu to povedlo, ale nešel mu dát zpátky, čím se to mohlo stát, doteď bez problémů, uplně mě to vyděsilo, začal mu už fialovět a děsně řval :(

Mohla se mu tam udelat prasklinka (nebo i vic) a jak se to hoji, tak se to stahuje. Jestli to bude mit i zitra tak zuzene, zajdi k dr. at ti da doporucenku na uroligii, existuje masticka na „povoleni“ te kuzicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí