Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
maminky asi to bude blbej dotaz,ale musim se zeptat. Je nám přes 7m,ale má to od malinka. Když prcka koupu a meju mu pindíka (ani se tomu nedá říct přetahováni,dělam to jenom nepatrně,bojim se) tak se mu postaví. Je to normální u miminka?
Je.
opravdu, u mého syna jsem to ještě nezaznamenala, ale u synovce u každého přebalování, dokonce se chlapečkům jakoby postaví vždy, když čurají. A prý se to tak děje už v bříšku.
Normální to určitě je
Adámkovi stál už i v porodnici a to jsem mu ho ani nepřetahovala
![]()
Naprosto ![]()
Počkej, až ho „objeví“ ručičkou
A až začne mluvit a bude k tomu jevu pronášet i patřičné komentáře ![]()
Stejně tak, jako se chlapům dospělým několikrát za noc ve spaní postaví, staví se už od malinka, zkrátka tělo prokrvuje, kontroluje své funkce ![]()
Při mytí ani ne, ale jakmile ho rozbalím z plínky, nebo když se nahatej chystá čůrat, tak jo ![]()
Jo a když ho rozbalím, nebo je ve vaničce v pololeže, tak se za něj tahá, za ten vršíček, vypadá to děsně, jak kdyby ho chtěl utrhnout
Ale tímhle se mu nepostaví.
jéé holky tak to jsem ráda že kaňour neni jen ten můj prcek ![]()
Je, Tobískovi stojí jen si na něj sáhne, i při mytí se to stane..Takže klídek.. ![]()
U nás čas od času rozbalim plínu a má takovou pidierekci - postavenej a pod předkožkou se rýsuje jakoby prstýnek žaludu. Dělá se to už od narození, trvá to třeba jen 5 sekund a zase splaskne. Muž mě poprvé podezíral, že jsem mu to přivodila já
Vůbec jsme netušili, že i miminka můžou mít erekci. Je to prý OK a díky tomu se uvolňuje předkožka. Už si na pinďu i sahá (spíš si ho asi chce urvat), ale to se mu nikdy nepostaví.
Dneska se nám stalo, že šel pindík špatně přetáhnou, pak se mu to povedlo, ale nešel mu dát zpátky, čím se to mohlo stát, doteď bez problémů, uplně mě to vyděsilo, začal mu už fialovět a děsně řval ![]()
@dzarunka nevim mam 3 mesicni kluky a nevim jestli jim ho ohrnovat? a kolik je malemu?
@matka3deti píše:
@dzarunka nevim mam 3 mesicni kluky a nevim jestli jim ho ohrnovat? a kolik je malemu?
už 5let, sám si pindíka ve vaně v pohodě přetahuje
Ahojky nasemu Tobiskovib se take hned postavi hlavne kdyz ho vytahuju z vany a utiram ho tak to vypada jako kdyby mel magnet ![]()
@dzarunka píše:
Dneska se nám stalo, že šel pindík špatně přetáhnou, pak se mu to povedlo, ale nešel mu dát zpátky, čím se to mohlo stát, doteď bez problémů, uplně mě to vyděsilo, začal mu už fialovět a děsně řval
Mohla se mu tam udelat prasklinka (nebo i vic) a jak se to hoji, tak se to stahuje. Jestli to bude mit i zitra tak zuzene, zajdi k dr. at ti da doporucenku na uroligii, existuje masticka na „povoleni“ te kuzicky.